Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ξέρω ότι αν είσαι frozen μπορείς να χρησιμοποιήσεις την σπάνια επίθεση sacred fire, ή να σου κάνει ο αντίπαλος επίθεση φωτιάς για να σε ξεπαγώσει. Ξέρετε αν υπάρχει κανένα κόλπο για να ξεπαγώνεις εύκολα σε όσο το δυνατόν λιγότερους γύρους?
Νομιζω αν χρησιμοποιησεις καποιες επιθεσεις φωτιας οπως Sacred Fire, Flame Wheel και Heat Wave. Δεν ειμαι 100% σιγουρος ομως.

Ξερει κανεις τα movesets των Ποκεμον των Frontier Brains??? Αν ναι, please post them!!!
Δεν τα θυμαμαι ολα!Το Swampert του Tucker τωρα που το θυμηθηκα εχει Mirror Coat ( Το ειχε κανει στο Gengar μου οταν το χτυπησα με Giga Drain.Επισης νομιζω πως εχει Surf(Ειμαι σιγουρος πως ειχε οταν πηρα το Silver Symbol αλλα δεν ξερω μηπως εχει αλλαξει η επιθεση οταν πας για το Golden.)
Mirror Coat?!? Καταλαβα...Με Toxic θα το βγαλω...
Να θυμαται κανεις ολα τα moveset ειναι αδυνατον. Αν εχει κανεις ομως κανενα walkthrough για το Battle Frontier η κατι τετοιο σιγουρα θα εχει και τα movesets. Αρα αλλαζει η ερωτηση: Μηπως ξερετε που μπορω να βρω τα movesets των Pokemon των Frontier Brains???
Έχεις ψάξει στο http://www.gamefaqs.com?
Ρε παιδιά, εξηγήστε μου κάτι. Τα ονόματα των νέων πόκεμον είναι αυτά που χρησιμοποιήμουμε τώρα ή θα μεταφραστούν στα αγγλικα κάποτε???
Θα μεταφραστουν στα αγγλικα. Αυτα που εχουμε τωρα ειναι τα ιαπωνικα ονοματα.

Εχω κοιταξει στο gamefaqs αλλα πριν απο αρκετο καιρο. Θα παω να ριξω μια ματια ξανα. Thx.
EDIT: Ξανακοιταξα στο gamefaqs. Εχει Battle Frontier Guide! Μονο που εχει μονο για τα Silver symbols, και αυτα ειναι λαθος...
BLUE wrote
"Τωρα μπορει να ειχες κανει μια μαχη και να μην το θυμασαι.Η, μπορει να το ειχες κολλισει πιο παλια και να εβαλες στην εξαδα σου ενα Pokemon απο το κουτι σου.Κοιταξε αν καποιο απο τα Pokemon σου που δεν ειχες δει να εχει Pokerus,εχει μια μαυρη βουλιτσα στο Summary του εκει που λεει τα Status."

Μεταφέρω αυτή την απάντηση σε αυτό το θέμα για να μην απασχολούμε άλλο το προηγούμενο θέμα με τις στρατηγικές των πόκεμον.
Χτες, κοίταξα όλα τα πόκεμον μου σε όλα τα κουτιά και τα δεκατέσσερα και κανένα δεν ήταν μολυσμένο από τον pokerus ή να είχε αυτή τη μαύρη βούλα στο status, εκτός από αυτά τα αχρείαστα πόκεμον στο ξεχωριστό κουτί που τα μόλυνα εγώ ο ίδιος και τα τοποθέτησα εκεί για να μην μου φύγει ποτέ ο ιός. Θυμάμαι πριν την 5η επίσκεψη στο Battle Dome κοίταξα τα στατιστικά των τριών μου πόκεμον για να τους αλλάξω τα αντικείμενα που κράταγαν και δεν υπήρχε τίποτα στην οθόνη του summary. Επομένως τον ιό τον κόλλησα ή από τον ίδιο τον Tucker ή από κάποιον άλλο εκπαιδευτή στο τουρνουά. Ίσως ο pokerus καθορίζεται όχι από τα πόκεμον των εκπαιδευτών αλλά από την πιθανότητα 1/28.000 κάθε φορά που ξεκινάει μια μάχη. Ίσως έτσι να υπάρχει η περίπτωση να κολλήσεις τον ιό και από κάποιο gym leader ή από τους elite4 ή και από οπιοδήποτε wild pokemon.
Δεν ξέρω, θα έπρεπε να πάρει θέση ο Arty2 ως πιο ειδικός σε αυτά τα θέματα για να φωτίσει την κατάσταση
Τι???? Το pokerus φαίνεται???? Με ποιον τρόπο???
Άμα τον κολλήσεις πήγαινε στο μενού του summary του μολυσμένου pokemon και θα γράφει status:pokerus με μωβ γράμματα
Βασικα μπορει να μην εχει πολυ χρονο οποτε στειλε του κανενα PM και θα σου απαντησει οταν το διαβασει.
Πρέπει να τα ξαναγράφω όλα από την αρχή και βαριέμαι. Να του στείλω να κοιτάξει τα δύο θέματα σχετικά με το pokerus και να μας απαντήσει?
Wow, I just learned that LINOONE's pick up ability is the best of all! It can pick up rare items!!!
Όχι μόνο το Linoone αλλά και τα zigzagoon,tedioursa, aipom, mewoth έχουν το pick up ability και όσο πιο μεγάλα lvl είναι τόσο πιο σπάνια αντικείμενα μαζεύουν.
Δεν ξερω αν ειναι αληθεια αυτο με τα level. Το Linoone που ειχα ηταν στα 40-50 και μαζευε μονο Hyper Potions και Ultra Balls. Το Teddiursa που εχω πιασει τωρα για pickuping ειναι 37 lvl. και μαζευει Rare Candies και Nuggets! Οποτε δεν ειμαι σιγουρος απο τι εξαρταται το τι αντικειμενο θα παρει ενα Ποκεμον.
Reference URL's