Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
εχω ακουσει και εγω αυτην την φημη για αντιγραφη κασσετων αλλα ποτέ δεν εμαθα αν γινεται.αυτο που κανουν ειναι,:παιρνουν το ρομ,αγοραζουν ειδικες ΑΓΡΑΦΕΣ κασσετες,περνανε μεσα το ρομ και παιζουν,
ωστοσο οι κασσετες ποκεμον εχουν και μια εσωτερικη μπαταρια για να κρατανε τον χρονο η οποια αν αδειασει,ή στην προκειμενη περιπτωση δεν υφυσταται,το παιχνιδι δεν μπορει να κρατισει τον χρονο και ετσι δεν μπορεις να καλλιεργησεις berry κλπ.αυτο που ειπες για τα trades και για το corruption μπορει να ειναι απο διαφορες αιτιες.η πιο πιθανη για εμενα ειναι λογω της μπαταριας,ωσοτο για το save file ή θα του επεσε κατω η κασσετα ή κατα λαθος θα εκλεισε το gb πριν να ακουστει το *ντρινγκ* απο το save ή ισως απλα να ηταν ατυχος!


αυτα τα λεω με πασα επιφυλαξη καθως δεν ειμαι ειδικος.  ^^
Eμένα τα δεντράκια μου δεν φυτρώνουν και όταν πάω στην πόλη LILYCOVE CITY στο DEPT STORE η κυρία στα δεξιά [όταν μπαίνεις ευθεία] μου λέει συνέχεια <<Please come back tomorrow.>>

Τι μπορώ να κάνω?
Billaros, gia proti fora milises sobara (kai sosta) ToungueToungueToungueToungue
ειδες...εχω εξαψεις καποιες φορες.γτ ναι μεν σπαμμερ αλα σωστος εντιμος και με μετρο.επισης,αυτη την στιγμη για καποιον ανοητο μαλλον λογο ο ενισχυτης της κιθαρας μου πιανει ραδιο!!zomg zomgies!!

ξερει κανεις γτ?
μαλλον λογω του μαγνητη απο το ηχειο και επειδη εχω πανω του και κανα 2 τσιγκινα πραγματα
Ίσως φταίει η internal battery του ενισχυτή σου which has run dry! lol. Ναι, ήρθα να σου πάρω τη δουλειά. Για το save που λέγατε πριν φταίει πάλι η μπαταρία. Είναι το γνωστό πρόβλημα με τις G/S/C που ισχύει και στις "αντιγραμμένες" κασσέτες.
εκτως εαν καταφερνω να παιξω με την κιθαρα τις φωνες των εκφωνητων.μπυρα...!
Αυτο που λεει ο Billaros ειναι σωστο και ειναι το αποκαλουμενο Berry Glitch.Λογω αυτου "δεν περναει ο χρονος" στις κασετες Ruby και Sapphire.Αυτο εχει και η κασετα του Macedonas.Για τα αλλα προβληματα δεν ειμαι σιγουρος, αλλα ειναι περιττο να πω πως αν ειναι αντιγραμμενη, σιγουρα θα παρουσιαζει πολλα και διαφορα.Επισης οι κασετες της Advance Generation εχουν Back up files ωστε αν προκυψει προβλημα με το save να κανουν Load το προηγουμενο και να μη χαθει ολη η προσπαθεια.
1. Νομίζω ότι όταν η internal battery δεν δουλεύει, τα back up files δεν κάνουν τίποτα. Νομίζω όμως.
2. Το berry glitch συμβαίνει και στις κασσέτες με internal battery που δουλεύει οπότε δεν το προκαλεί μια χαλασμένη μπαταρία. Απλά γίνεται ΚΑΙ τότε. Thank God Emerald fixes it.
ninjomewtwo Wrote:1. Νομίζω ότι όταν η internal battery δεν δουλεύει, τα back up files δεν κάνουν τίποτα. Νομίζω όμως.
2. Το berry glitch συμβαίνει και στις κασσέτες με internal battery που δουλεύει οπότε δεν το προκαλεί μια χαλασμένη μπαταρία. Απλά γίνεται ΚΑΙ τότε. Thank God Emerald fixes it.

Κάνουν, απλώς υπάρχει πρόβλημα με το Hall of Fame data. Δεν σώνεται κανένα πόκεμον στο hall of fame και άμα νικήσεις πολλές φορές το πρωτάθλημα με διαφορετικά πόκεμον γεμίζει το όριο της λίστας με τα champion ribbons με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κρασάρει και να λάβεις το γνωστό μήνυμα "the save file has been erased duo to corruption damage" και να τραβάς τα μαλλιά της κεφαλής σου για τον χαμένο κόπο
Νομίζω για όλα αυτά φταίει το save file που δημιουργεί το emulator. Μέχρι πρώτα μπορούσαν να δημιουργήσουν save files με μέγεθος 64kb ενώ τα παιχνίδια πόκεμον απαιτούσαν 128kb με αποτέλεσμα να μην δουλεύει το ρολόι της κασέτας και να μην μπορούσες να καλλιεργήσεις τα berries
Lol, αν μου σύμβαινε αυτό, δε θα ξαναπαιζα Pokemon Games Toungue

*Pr.Birch is waiting for Pokemon Ranger to come here desperately!
Στην Emerald δεν υπάρχει το berry glitch, απο κει και πέρα ίσως πρόκειται όντως για "πεθαμένη" μπαταρία. Όσο για την ανταλλαγή, αυτή απο ότι φαίνεται δεν ήταν δυνατή επειδή η Leaf Green δεν ήταν ολοκληρωμένη (απαιτείται προχωρημένο στάδιο του παιχνιδιού για ανταλλαγή με R/S/E). Το θέμα είναι άλλο, στις κανονικές κασσέτες υπάρχει διπλό save file ώστε αν καταστραφεί το ένα να αντικατασταθεί απο το δεύτερο. Απο όσα μα λές δύο μπορώ να υποθέσω: είτε υπήρχε τόση σκόνη πάνω στο σημείο που η κασσέτα συνδέεται με το μηχάνημα που τα έπαιξε, είτε πρόκειται για πειρατική. Εν πάσει περιπτώσει, αν περιμένατε να πάρετε την ευρωπαϊκή έκδοση, θα μπορούσατε να ζητήσετε επισκευή ή αντικατάσταση - σε περίπτωση εισαγόμενων είναι φυσικό ότι δεν ισχύει η οποιαδήποτε εγγύηση.
εγω θέλω να πάρω το ρειτζερ αλλλα ντρέπομαι να το ζητήσω. επίσης,μπίλλαρε, ο ενισχυτής σου μάλλον ειναι εξωγηίνης τεχνολογιας.
και 3ον, τι ειναι το μπέρι γκλίτσ?
δεν φυτρωνουν τα berries due to technical difficulties
Ντρέπεσαι να το ζητήσεις; Γιατί; Ο.ο
γτ ειναι eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemooooooooooooooooooooooooooo
Reference URL's