Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
To δικό μου Shuckle έχει το ίδιο moveset, αλλά από ότι είδα μετά χάλια IVs σε Def. και Sp.Def. και 31 σε Speed!Sad Έκανα 100 ώρες για να μου βγει Sassy, οπότε το προπόνησα κατευθείαν.

Shuckle, Leftovers
Sassy, 252Def, 252Sp.Def, 4HP
Rest
Double Team
Toxic
Earthquake
Βασικα το Wrap δουλευει πολυ καλυτερα απο το Equake και γιατι συνολικα τρωει περισσοτερο Hp (μαζι με αυτο που τρωει σε καθε γυρο αν σκεφτειται οτι το attack του shuckle ειναι πιο αχρηστο απο αχρηστο) και γιατι εμποδιζει τον αντιπαλο να κανει switch και γιατι εχει πιο πολλα PP.
Wrap>EQ σιγουρα για τους λογους που ειπε ο Blue, και μετα απο λιγη αναθεωρηση, εχεις δικιο, Double Team>Protect. To Protect δεν δουλευει παντα αντιθετα με το DT. Επισης, Leftovers>Chesto Berry. Στους 2 γυρους του Rest, ο αντιπαλος δεν προκειται να κανει τρελη ζημια εκτος κι αν ειναι δυο critical hits.
Εγω πολλες φορες βαζω και Brightpowder για ακομη μεγαλυτερο σπασιμο αλλα αυτο εχει ενα μειονεκτημα:Ο αντιπαλος σε βριζει και μπορει να σε χτυπησει κιολας!
To Speed Boost του Ninjask, ποσο Speed του ανεβαζει καθε γυρο?
Εδώ: http://www.legendarypokemon.net/battlemech Καθε γυρο του δινει +1 οποτε μετα απο καθε γυρο πολλαπλασιασε το stat του με το σωστο νουμερο.
Για Ho-oh που λετε να κανω EV Training?
Σκεφτομαι: Speed 252, Attack 252, HP 6
Τι εννοείς που να κάνεις training? Οπουδήποτε στον κόσμο που έχει πόκεμον που σου δίνουν effort points σε speed, attack και hp. Μπορείς να πας ακόμα και στον πρώτο δρόμο του Hoen και να σκοτώσεις 38 Zigzagoon ή Wingull και 38 Poochyena αν έχεις pokerus και macho brace αφού τους έχεις δώσει ήδη τις κατάλληλες βιταμίνες και μετά το πηγαίνεις στους Elite4 μέχρι να φτάσεις 100lvl
Eννοω σε πιο Στατιστικο
Για Ho-Oh, επειδη ειναι Fire-type, οι περισσοτεροι εχουν:

Ηο-Οh @ Κατι οπως Petaya ή Salac ή Leftovers
Timid, 252 Sp. Atk, 252 Speed, 6 HP
- Sacred Fire
- Thunder(bolt)/Solarbeam
- Calm Mind
- Recover/Μια ακομα επιθεση

Με Timid και 252 Speed στην χειροτερη φτανει τα Groudon και Rayquaza που το απειλουν με Rock Slide. Thunder(bolt) αν παιζεις με Kyogre, Solarbeam αν παιζεις με Groudon. To Sacred Fire εχει 50% πιθανοτητα να burn τον αντιπαλο οποτε λεει πολυ. Η τελευταια κινηση εξαρταται απο 'σενα. Εμενα π.χ. δεν μου αρεσει το Recover και συνηθως χρησιμοποιω και Thunder και Solarbeam οταν παιζω με Special Ho-oh.
Αλλα προτιμω ΠΟΛΥ περισσοτερο το CB Ho-oh:

Ho-Oh @ Choice Band
Lonely, 252 Atk, 64 SpAtk, 194 HP (μπορεις να κοψεις και λιγο απο τα HP για SpAtk)
- Shadow Ball
- Earthquake
- Sacred Fire
- Μια ακομα physical attack. Hidden Power [Rock] στο NetBattle, Ancientpower/Return στα παιχνιδια

Αυτο το σετ ειναι απλα τελειο στα ubers. Με Shadow Ball τρωει ολα τα ενοχλητικα Psychics οπως Mewtwo, Deoxys & Lati@s (αν και αυτα ειναι πιο γρηγορα). Με EQ τρωει τον Metagross και τον Tyranitar και με SF τον Groudon και τον Rayquaza που φοβουνται να γινουν burned. To HP[Rock]/Ancientpower βαραει τα αλλα πετουμενα (Ho-Oh, Lugia, Moltres, κλπ). Οριστε, τα ειπα ολα.
Αυτο ειναι το Ho-oh που μολις πηρα απο το Colosseum και νομιζω οτι ειναι αρκετα καλο! Για την ακριβεια, αμα ειναι Accurate εχει 31 IV στο attack και SP. Atck!

Link: http://img81.imageshack.us/img81/6083/hoohbk2.png
Βασικα εχει λιγοτερα αλλα τεσπα...

Θελω να φτιαξω ενα Milotic αλλα δεν εχω ιδεα τι να του βαλω. Surf ειναι η μονη standard κινηση. Μετα εχουμε: Ice Beam, Recover, Mirror Coat, Psych Up, Rest+Sleep Talk, Double Team, Confuse Ray, Attract, Toxic & Hypnosis. Τι προτεινετε? Επισης για Nature και EPs σκεφτομαι Bold με τυχαια EPs στα HP και στις αμυνες. Μια καλη προταση πλιζ...?
Η νέα μου ομάδα

Crobat(Annoyer)@(Το αφήνω σε εσάς)
Manectric(Shuffler)@?
Alakazam(Special Sweeper)@?
Swampert(Tank)@?
Charizard(Physical Sweeper)@?
Γι το 6ο δεν έχω αποφασισει


Λοιπον ακούω προτάσεις. Μόλις την ξεκαθαρίσω, αρχίζω trainingToungue
κοιτα επιδη βλεπω οτι η ομαδα σου $^@$# τα παντα θα προσεθετα για 6ο κανα magicarp για το lol της φασης
pr. Birch Wrote:Η νέα μου ομάδα

1.Crobat(Annoyer ΚΑΙ Toxi-Shuffler)@ Brightpowder
2.Manectric(Shuffler)@?
3.Alakazam(Special Sweeper)@ Petaya Berry
4.Swampert(Tank)@ Leftovers
5.Charizard(Physical Sweeper)@ Salac Berry
6.Snorlax @ Chesto Berry/Heracross @ Liechi Berry/Salamence @ Choice Band/Dragonite @ Choice Band/Flygon @ Choice Band (Physical Sweeper πάλι. Το Charizard δεν θα ζήσει και πολύ)


Λοιπον ακούω προτάσεις. Μόλις την ξεκαθαρίσω, αρχίζω trainingToungue
Whoops, seems like I edited your post κατά λάθος...Wink
Επίσης, τη δουλειά του Manectric την κάνουν 100 φορές καλύτερα τα Jolteon, Raikou και Zapdos. Και να προσέχεις τις αδυναμίες σου γιατί όλα σου τα Pokémon εκτός του Swampert έχουν αρκετά χαμηλές άμυνες.
Reference URL's