Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Γεια σας. Θέλω να μου πει κάποιος στην Emerald, πώς διαγράφω το παιχνίδι; Νομίζω είναι Start+b+left και με βγάζει σε κάτι για Berry prgrman update.
start+b+down kai se rotaei an thes na digrapseis ta save
kserei kanenas pos ksexorizoyme tis hindering neutral beneficial nature
Σ' ευχαριστώ πολύ. Να 'σαι καλά. Smile

hindering neutral beneficial nature
Τι θες να πεις;

Edit: Δε δουλεύει.
select+down+b i select+up+b
[Image: f47f03db503317c080906ea3b7a05d65.png]
jy
[Image: f47f03db503317c080906ea3b7a05d65.png]
8a protina na min kanoume geloia posts kai na leme "Ok se euxaristw" ktl. Mia idea einai ^^
An oloi kaname auto to pragma, tote to thread "Ερωτήσεις" 8a eihe 70 selides kai oxi 27.
gialoroy Wrote:start+b+down kai se rotaei an thes na digrapseis ta save
kserei kanenas pos ksexorizoyme tis hindering neutral beneficial nature

Καθε Nature ειναι Hindering για καποιο Stat (δηλαδη το μειωνει) και beneficial για καποιο αλλο (το αυξανει).Τα Neutral Natures ουσιαστικα μειωνουν και αυξανουν το ιδιο stat οποτε δεν επηρεαζεται καθολου.Επισης ενα Nature ειναι Neutral οταν δεν σχετιζεται καθολου με καποιο stat.(πχ.Το Adamant ειναι Neutral ως προς το defense)
Εχοντας υποψιν αυτα και το παρακατω: Natures θα δωσω το εξης παραδειγμα:
Ενα Adamant Gyarados εχει beneficial Nature ως προς το Attack (+Attack), εχει Hindering Nature ως προς το Sp.Attack (-Sp.Attack) και εχει Neutral Nature για ολα τα υπολοιπα Stats που δεν επηρεαζονται καθολου απο αυτο.
Στην Pokémon Emerald τα berries Pomeg10, Kelpsy11, Qualot12, Hondew13, Grepa14 και Tamato15 λειτουργούν ως αντι-βιταμίνες για τα HP, Attack, Defense, Special Attack, Special Defense και Speed, αφαιρώντας 10 Effort Points έκαστο επιτρέποντας έτσι την επαναπροπόνηση των Pokémon. otan leei 10 effort point ekasto enoei gia to kathe stats .
Fourty3 Wrote:Ευχαριστώ για την απάντηση Kalas (τι όνομα είναι αυτό, απο το αλάτι το πήρες; ή μήπως τυγχάνεις φάν της Μαρίας Κάλλας; χμ)

Οχι είναι το όνομα του πρωταγωνιστή του baten kaitos για το GC.

Μια ερώτηση. Αν το ποκεμον μου εχει synchronize τότε 50% το αντιπαλο να εχει ιδιο nature. Όμως αυτό συμβαίνει και με τη cresselia που μόλις της "μιλάς" φεύγει?
Ναι, το nature της καθορίζεται την πρώτη φορά που θα τη συναντήσεις στη μάχη, όχι όμως τη στιγμή που θα πατήσεις Α πάνω της για να αρχίσει να πετάει. Το ίδιο συμβαίνει και με το Mesprit
Νομιζω οτι γινεται το αντιθετο.Αν θες να το ποιασεις με συγκεκριμενο Nature, πρεπει να κανεις save πτιν τη συναντησεις πρωτη φορα.
πού βρίσκεται η masterball στήν emerald???
(πόλη και κτήριο άν είναι δυνατόν)Rolleyes
Βρίσκεται στο hideout της Team aqua, αλλά να ψάξεις καλά. Είναι εκεί που βλέπεις τέσσερεις Pokeball, οι δύο πρώτες είναι Electrode η άλλη μία δε θυμάμαι και η άλλη είναι η masterball.
Eυχαριστώ πολύ celebi.

Μιά τελευταία ερώτηση...που βρίσκεται η terra cave?(η σπηλιά του Groudon)
Δεν κάνει τίποτα.

Αφού νικίσεις τους elite 4. Πας εκεί που σου έδωσαν το Castform. Μιλάς σε εκείνον τον τύπο και σου λέει μια Route. Αφού πας εκεί θα δεις πως είναι λαμπερά (Groudon) ή θα έχει μπόρα (Kyogre) δεν θυμάμαι ποιό σου λέει πρώτα πάντως για Groudon υπάρχει σε εκέινη την Route μια σπηλιά που δεν υπήρχε πριν και μπαίνεις μέσα. Ενώ για Kyogre να έχεις dive γιατί θα υπάρχει ένα μέρος που κάνεις dive που δεν υπήρχε πριν.
Παιδες,αν συμπληρωσεις και το National Pokedex στις D/P,τι δυνατοτητες εχεις?
Reference URL's