Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ninjomewtwo Wrote:Βασικα εχει λιγοτερα αλλα τεσπα...

Θελω να φτιαξω ενα Milotic αλλα δεν εχω ιδεα τι να του βαλω. Surf ειναι η μονη standard κινηση. Μετα εχουμε: Ice Beam, Recover, Mirror Coat, Psych Up, Rest+Sleep Talk, Double Team, Confuse Ray, Attract, Toxic & Hypnosis. Τι προτεινετε? Επισης για Nature και EPs σκεφτομαι Bold με τυχαια EPs στα HP και στις αμυνες. Μια καλη προταση πλιζ...?

Εξαρταται γιατι το θελεις.Ο συνδιασμος Mirror Coat και Recover μαζι με την μεγαλη του αμυντικη ικανοτητα ειναι παντα πολυ καλη ιδεα.Surf ειναι μεσα σιγουρα οπως λες κι εσυ.Rest και Sleep Talk ειναι πολυ unreliable κατα τη γνωμη μου για οποιοδηποτε Pokemon.To Hypnosis επισης.Αρα για τεταρτη κινηση θα ελεγα Toxic/Attract/Ice Beam.Το Attract μονο του δεν νομιζω να βοηθησει σε πολλα, αφου το Milotic με το Surf δεν θα κανει ΤΗ ζημια.Toxic ειναι παντα πολυ καλη επιλογη.Το Ice Βeam ειναι για να ξαφνιασεις κανενα δρακο.Απο κει κι επειτα κοιτας τι θες να κανει μεσα στην ομαδα σου και επιλεγεις.

Για τα Ep θα προτεινα να βαλεις 252 στο Hp.Απο κει και περα,διαλεγεις ενα Bold.Βαζεις λιγα εως καθολου Eps στο Sp Def ωστε να ειναι αρκετα μεγαλο και στη συνεχεια βαζεις τα υπολοιπα στο Def.
Οχ, όχχιιιιι! Έκανα 20 Heracross, και μόνο ένα βγήκε Jolly!
* HP IV: 10 [0 ~ 20] 3%
* Attack IV: 5 [0 ~ 10] 5%
* Defense IV: 20 [10 ~ 30] 3%
* Sp.Atk IV: 10 [0 ~ 20] 3%
* Sp.Def IV: 20 [10 ~ 30] 3%
* Speed IV: 5 [0 ~ 10] 5%

Σκέτη απελπισια, ε?
Τελίκα μάλλον Ice Beam θα του βάλω. Το Attract δεν κάνει τίποτα και πιάνει μόνο στα μισά Pokémon (λόγω gender), και Toxic έχει η Blissey οπότε καλά είμαστε με το Ice Beam. Βέβαια ακόμα σκέφτομαι το Rest-Sleep Talk γιατί όσο κοιμάται το Milotic, η άμυνα του μεγαλώνει με το Marvel Scale.

Το Heracross είναι όντως απελπισία... Μπορείς να του δώσεις μια Everstone αν είναι θηλυκό και να αφήσεις αυτό στο Daycare. Θα έχεις 50% πιθανότητες να σου βγει Jolly Heracross. Και, btw, προτείνω Adamant Heracross και όχι Jolly.
Είμαι καινούριος. Θα ρωτήσω άσχετο. Τι είναι το:pokemon game stop;
To είδα πριν λίγες μέρες σε ένα site με μυστυκά σχετικά με τα pokemon.
Μήπως το είδες σε διαφήμιση στο σάιτ όπου το είδες?
Γιατί αν ναι, τότε ξέρω να σου απαντήσω. Κοίτα εδώ. Ουσιαστικά εκείνη την ώρα διαφήμιζε το GameStop που είναι σαν το Amazon και πιο συγκεκριμένα διαφήμιζε ότι μπορείς να προμηθευτείς τα παιχνίδια Pokemon από το site αυτό. Προσωπική υποθετική εξήγηση...
Eυχαριστώ ρε vensires.

Με τη βοήθειά σου έπιασα shiny zigzagoon.

Το shiny zigzagoon δεν διαφέρει και πολύ από το κανονικό.

Μόνο οι καφέ ρίγες του σκουρένουν.
Μία απορία. Τι σημαίνει όταν σ'ένα pkmn γράφει ''Met in a fateful encounter'' ;
transfer apo event nomizw
Ακριβώς, billaros. Όπως είχαμε αναφέρει σε ένα άλλο thread, ένα pokemon αυθεντικό και όχι απο AR, πρέπει να λέει ''Met in a fateful encounter''.
Επισης το γραφει το Jirachi απο το Box.
Το Pokemon Box? Μπορείς να βρεις Jirachi απο κει?

Υ.Γ. Plz guys see my new part of ALOAD!
Παλι εχω αλλο στο μυαλο μου και αλλο λεω...Pokemon Channel...
Tha xaso to mystery gift an kano new game?
<Νομίζω οτι ναί αλλά δεν είμαι απόλυτα σίγουρος.>

Ένας φίλος μου αγόρασε μια Αμερικάνικη Pokemon emerald. Όταν την άρχισε του βγήκε ένα μήνυμα που έλεγε: The internal battery has run dry. The game can be played. However clock-based events will no longer occur. Τι ακριβώς σήμαινε αυτό το μήνυμα;
Επίσης όταν προσπαθήσαμε να ανταλλάξει μεταξύ της emerald και της leaf green του έλεγε οτι υπάρχει link error.Σκεφτήκαμε οτι φταίει το γεγονός πως η μία ήταν Usa και η άλλη Eur. Αν είναι έτσι όμως πώς κατάφερε να ανταλλάξει με τη Saphire η οποία ήταν Εur; Παρ'όλα αυτά μερικά pokemon της saphire δεν μπορούσαν να ανταλλαχτούν και έλεγε trade has been canceled όμως εμείς πατήσαμε trade και στα δύο pkmn.Γιατί δεν γινόταν; Τέλος όταν νίκησε το πρωτάθλημα και αφού έγινε save κανονικά έκλεισε το GBA και όταν το ξανάνοιξε του βγήκε ένα μήνυμα the save file has been erased due to corruption or damageSad. Μπορεί κάποιος να μου πεί γιατί συνέβη αυτό και αν γίνεται να διορθωθεί κάτι; Το χειρότερο απ'όλα ήταν ότι έχασε ένα red Gyarados και ένα shiny Tentacruel Sad
Einai opos tis apokaloun "antigramenes". Mporeis na tis ksexoriseis apo to xroma toy cartridge (tha einai mavri). Peritero plir. kapoios allos. Ego eimai apo Wii k' koyrastika Smile
Reference URL's