Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
4 EPs. Αλλά μην περιμένεις ακρίβεια σε Pokémon μικρού level. Για παράδειγμα, αν βάλεις 100 EPs στην Attack ενός Pokémon 3 lvl., δεν θα πάρεις +25 με το level up. Πάντως το τελικό αποτέλεσμα στα 100 lvl. είναι πάντα ακριβές.
Υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων που σου επιτρέπει να κάνεις reset στο DS κάτι ανάλογο με το Α+Β+Start+Select στο GBA?
analoga...enoeis se paixnidi tou ds h tou gba?dioti to ds exei kai ta dyo...
Σου λέει στο DS.... L + R + Start + Select είναι Jim Wink
mia erwthsh...ama exeis xrhsimopoihsh AR h GS...tha sou emfanistei bad egg sta xorta...h sto aygo?
ama den geniseis badegg den exei problem h kaseta sou?
[url=#showthread.php?tid=439]Metafora apo #s...d=439[/url]

--Thelo na sas rotiso kati. Edo kai 2 mines ksekinisa mazi me ton adelfo mou na grafoume ena fanfic, exoume grapsei peripou 2 kefalaia, alla otan to diavasame apo tin arxi den mas arese to ifos tis grafhs, to an tha itan se proto prosopo h se trito kai pos tha eprepe na kanoume tous dialogous ton xaraktiron na min einai "ksekarfotoi". Mporite na dosete simvoules??--
... Άλλο να ρωτάς ερωτήσεις, καί αλλο να ζητάς συμβουλές. Και επίσης, ένα fanfic το γράφεις επειδή σου αρέσει, και όχι επειδή είναι "μόδα". Και άν πάλι το κάνεις απο hobby, θα σε συμβούλευα να βάλεις το προσωπικό σου ύφος, και όχι να ρωτάς άλλους για το πώς. Αν δε μπορείς να γράψεις ένα Fanfic ή δεν ξέρεις, σου προτείνω πολύ απλά να σταματήσεις.
Γρουμφ, προσπαθώ να πιάσω το Mesprit, αλλά όταν του κάνω Mean Look και αλλάζω Pokemon κάνει fled. Τι γίνεται? Μόλις το αλλάζω "τελειώνει" η επίδραση του?
Nαι, από ότι θυμάμαι αν αλλάξεις το πόκεμον που κάνει Mean Look, σταματά να δρά το effect. Π.χ. αν με το Crobat σου κάνεις Mean Look και στη συνέχεια βάλεις ένα Machoke, τότε είναι σαν να μην χρησιμοποίησες αυτήν την επίθεση.
Ναί, το αγοράζεις ξεχωριστά. Ή θα πάρεις ένα usb ή ένα wireless router 8\
Wi-Fi είναι πρωτόκολο ασύρματου internet. Απλά δηλαδή εκπέμπει ασύρματα τη σύνδεση σου. Αν έχεις Wireless Router (το οποίο κοστίζει πολύ) όπως είπε ο fr, πληρώνεις απλά το μηνιαίο ποσό της συνδέσης σου. Είναι σαν παράδειγμα ένα laptop που χρησιμοποιεί τη σύνδεση σου.


EDIT: Η Emerald που πουλάνε εδώ στην Ελλάδα την εισάγουν απο Αγγλία? Γιατί μπορεί να την πάρω απο κει μόλις πάω.
Λογικά ναι.
Ποιό Moveset πιστεύετε ότι είναι προτιμότερο για ενα Lapras σε ρόλο Special Sweeper:

1st moveset:
*Surf
*Rain Dance
*Hydro Pump
*Ice Beam

or

2nd moveset:
*Surf
*Hydro Pump
*Phychic
*Thunder Bolt

Θέλω να ακούσω την γνώμη όλων σας.
Χμμ.. Πιστεύω οτι το δεύτερο είναι καλύτερο. Θα μπορούσες να αλλάξεις το hydro pump με confuse ray
Ναι, πιστεύω ότι το δεύτερο είναι και το καλύτερο. Ίσως στη θέση του Hydro Pump να ταίριαζε και το Rain Dance ή ακόμα και Ice Beam. Για Special Sweeper πιστεύω πως το το Confuse Ray δεν ταιριάζει και τόσο όσο τα προαναφερόμενα.
Reference URL's