Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(Sorry για double post) Πώς θα μάθω σε Charmander dragon claw. Με ποιό άλλο Pokemon πρέπει να κάνω breeding;
Den ginetai to charmander na ma8ei Dragon Claw. Ma8ainei mono ta e3hs: Belly Drum, Ancientpower, Rock Slide, Bite, Outrage, Beat Up, Swords Dance, Dragon Dance, Crunch, Dragon Rush, Metal Claw kai Flare Blitz.
An exw ena Jumpluff me encore kai o antipalos ena pokemon me mikroteri taxythta kai kanw encore tha kanei prwto epithesi to diko mou kai to encore den tha piasei?
Ash Wrote:(Sorry για double post) Πώς θα μάθω σε Charmander dragon claw. Με ποιό άλλο Pokemon πρέπει να κάνω breeding;

Νομίζω το μαθαίνει από ΤΜ
Kalas Wrote:An exw ena Jumpluff me encore kai o antipalos ena pokemon me mikroteri taxythta kai kanw encore tha kanei prwto epithesi to diko mou kai to encore den tha piasei?
Αν εισαι στην αρχη της μαχης, ναι, δεν θα πιασει το Encore. Αν ομως ειναι π.χ. στον 2ο γυρο, τοτε κανεις Encore στην κινηση που χρησιμοποιησε ο αντιπαλος στον προηγουμενο γυρο.
Κατάλαβα. Thanks. Επίσης μέσω mystery gift στις d/p μπορείς να πάρεις και την azure flute (δεν είμαι σίγουρος αν λέγεται έτσι) που χρειάζεται για να πιάσεις το Arceus? (Γινεται να πάρω mystery gift μέσω wifi, έτσι?)
Γιατί δεν απαντάει κανείς? Επίσης, αν ένα pokemon έχει ας πούμε 252 evs στο attack και 31 Ιv's πάλι στην επίθεση και κάνει Dragon Dance το attack θα αυξηθεί?
Kalas Wrote:Κατάλαβα. Thanks. Επίσης μέσω mystery gift στις d/p μπορείς να πάρεις και την azure flute (δεν είμαι σίγουρος αν λέγεται έτσι) που χρειάζεται για να πιάσεις το Arceus? (Γινεται να πάρω mystery gift μέσω wifi, έτσι?)
Όχι, μόνο μέσω Nintendo event αυτά.

Kalas Wrote:Επίσης, αν ένα pokemon έχει ας πούμε 252 evs στο attack και 31 Ιv's πάλι στην επίθεση και κάνει Dragon Dance το attack θα αυξηθεί?
Ναι. Οι stat-boosting moves δεν εχουν να κανουν με τα EPs, IVs, κλπ.
Help!!!! Ο αδερφός μου έπιασε Azelf με Pokerus και τοο κόλλησε όλη η ομάδα του. Όταν όμως μου έδωσε ένα Geodude με pkrs στη diamond κανένα pokemon δεν το κόλλησε. Τι γίνεται εδώ?
Είχε γιατρευτεί; Έκανες μάχες οταν είχες Geodude στην ομάδα σου ή απλά περίμενες; Γιατι αν περίμενες απλά χαιρετίσματα.
Οχι έκανα μάχες και νίκαγα άγρια pokemon. Τωρα το κολάνε τα ποκεμον μου αλλά όχι όλα. π.χ Έβαλα το Dialga μπροστά με pkrs και δεύτερο ένα Bibarel χωρίς, νίκησα ένα άγριο pokemon και δεν έγινε τπτ ενώ όταν αντί για το Dialga έβαλα marril με τον ιό το Bibarel κόλησε (και στις δύο περιπτώσεις ήταν μόνο 2 ποκεμον στην ομάδα μου)
Τυχαίο ήτανε. Να προσπαθείς να βάζεις το Ποκεμον με τον ιό ανάμεσα στα υγιή για να έχουν ίδες πιθανότητες το προηγούμενο και το επόμενη στην ομάδα σου να κολλήσουν.
ti ine to pokerus?
Το pokerus είναι ένας καλος ιός που βοηθα στην ανάπτηξη ενός Pokemon με το να παίρνει διπλά EP & EXP νομίζω...
Είναι ένας πολύ χρήσιμος ιός. Όταν ένα ποκεμον σου έχει pokerus αναπτύσεται πιο γρήγορα. Δηλαδή όταν καποιο pokemon έχει pokerus και νικήσει ένα pokemon που δίνει ένα effort point στο speed/attk/def/e.t.c θα πάρει δύο eff. points αντί για ένα. Επίσης (απ'όσο γνωρίζω) παίρνει και επιπλέον exp.points. To να βρεις το pokerus βασίζεται στη τύχη, δλδ πρέπει ή να χτυπηθείς απο άγριο/εκπαδευμένο pokemon που έχει τον ιο ή να πιάσεις ένα pokemon που να τον έχει. Όταν κάποιο ποκεμον σου έχει τον ιό θα τον μοιράσει σε όλα τα ποκεμον που βρίσκονται στην εξάδα σου. Για να δεις αν τα ποκεμον σου έχουν τον ιό κοίτα στο status και θα λεει pkrs. Πρόσεχε όμως επειδή αν τα ποκεμον με pkrs μείνουν έξω απο το pc για καιρό θα χάσουν τον ιό.

P.S 'Εχω κάποια pokemon με μια φατσούλα δίπλα στην εικόνα τους. Σημαίνει οτι είχαν pkrs και το έχασαν?
Reference URL's