Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Μπορει, αν και για μαχες δεν το βλεπω. Η ομαδα μου θελει πολλη προετοιμασια ακομα και δεν εχω τον απαραιτητο χρονο για να την ετοιμασω.
Και ποιος απο εμας νομιζεις οτι εχει ετοιμασει την ομαδα που θελει!Ο καθενας θα παιξει με ο,τι εχει!
Hmm... ΠΡΕΠΕΙ να κάτσω να κάνω καμιά εκπαίδευση. Αχ! Με έχουν φάει τα ΜΜΟ.
Θα ηταν καλο να αφησω τα Pokemon μου στο Day Care μεχρι να γινουν 20-25 level (ωστε να μπορω να υπολογισω τα IV τους ακριβως) και μετα να αρχισω να τους δινω Effort Points;
Ναι κανενα προβλημα δεν υπαρχει αν δεν εχουν egg moves.Ο Herc μια φορα ειχε αφησει ενα Altaria μεχρι το lvl 81 ενω εγω ενα Articuno μεχρι το 70!
Egw eixa afisei edw ki 4 mines ena ditto pou to xa gia egg diafwrwn pokemon kai eixa ksexasei na to vgelw kai otan to thimithika mou eipane has grown by 60lvl!!!!
kai mou pan na pliroso mono 6100!Itan pia 100..(40 to epiasa..)
lol το χω πάθει και γω αλλά (σχεδόν) σε μεγαλύτερο βαθμό.
pokefan Wrote:Egw eixa afisei edw ki 4 mines ena ditto pou to xa gia egg diafwrwn pokemon kai eixa ksexasei na to vgelw kai otan to thimithika mou eipane has grown by 60lvl!!!!
kai mou pan na pliroso mono 6100!Itan pia 100..(40 to epiasa..)
Το ποσο θα πληρωσεις παει αναλογα με το Level +100.Με μαθηματικη εκφραση δηλαδη θα ηταν: (100xlvl)+100 ToungueToungueToungue Αφου εσενα λοιπον ανεβηκε 60 Level, πολυ απλα πληρωσες (60x100)+100 δηλαδη 6100Wink
Σωστός Blue... Οι επιθέσεις που μειώνουν ή αυξάνουν ένα stat είναι μόνο για τη μαχη? Δλδ μόλις τελειώσει η μάχη τα Stats επανέρχονται στο κανονικό? Και επίσης αξίζουν αυτές οι κινήσεις σε ένα moveset?


Υ.Γ. Σας αρέσει το wallpaper που έφτιαξα? Κοιτάξτε υπογραφή για να το κατεβάσετε.
Ενοειται οτι μετα τη μαχη επανερχονται.Τετοιες κινησεις μπορουν να φανουν πολυ χρησιμες.Για παραδειγμα το Curse στο Snorlax ειναι καταστροφικο για τον αντιπαλο επειδη ανεβαζει στο Snorlax το ηδη ψηλο του attack και το Def το μονο stat που ειναι σχετικα χαμηλο (εκτος απο Speed και Sp Attack που δεν τα χρειαζεται).Απο την αλλη μερικες φορες μπορει απλα να χασεις μερικου γυρους αφου ο αντιπαλλος μπορει να εχει Roar/Haze η ακομα χειροτερα να σε αφησουν ανοιχτο σε μια πολυ επικινδυνη επιθεση.Γενικα επιθεσεις που ανεβαζουν Attack/Speciial Attack/Speed ειναι καλες για Sweepers.
Ναι έχεις δίκιο. Έπαιζα emerald σε emulator και μονομάχησα με τον Norman και είχε ένα Linoone που έκανε δυο φορές μια επίθεση που ανεβάζει το Attack. Έιχαμε 7 lv διαφορά και με έφτασε στα 20 hp ενώ είχα 100 με ένα tackle!
Στο anime o Ash όταν πήγαινε στη Viridian ειδε το Ho-Oh. Μετα πηγε στο PkmnCenter και είδε μια φωτο με τα Moltres, Zapdos, Articuno και.... το Αrcanine?

Ho-oh:
[Image: 49.jpg]

Legendary:
[Image: getphoto.php?album=136960&pic_id=50]
Ετσι φαινεται. Που ειναι το περιεργο?
Που κολάει το Arcanine με τα Legendary Birds?
Ισως το εβαλαν επειδη το Arcanine θεωρειται θρυλικο στο Pokedex.
Reference URL's