Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Θα μπορουσες ισως να προτεινεις σε μερικους απο αυτους που θεωρεις "αξιους" να επισκευθουν το Site μας για να μαθουν περισσοτερα...
Μπα αν θέλουν τπτ εγώ είμαι δω, ο professor τoυ σχολείου Toungue
Με αυτον τον τροπο τους αποτρεπεις απο το να γινουν καλυτεροι.Ακομα και να ηξερες ΤΑ ΠΑΝΤΑ περι Pokemon, τιποτα δεν αντικαθιστα τη συζητηση και την ανταλλαγη αποψεων μεσω του Forum.
Kάποιος μου είπε πως στην emerald δεν υπάρχουν shinies επειδή υπάρχουν animations. ¨Είναι αλήθεια αυτό? όμως αν το πάρεις έτσι,και στην Crystal υπάρχουν shinies,΄έτσι???
Φυσικά και υπάρχουν. Μην ακους τις κακές γλώσσες! Wink
A..ok θα τους κανονίσω...thnx
Υπαρχουν.Που νομιζεις οτι επιασα και το Duskull και το Poochyena?
ΤυχερέToungue

BLUE Wrote:Με αυτον τον τροπο τους αποτρεπεις απο το να γινουν καλυτεροι.Ακομα και να ηξερες ΤΑ ΠΑΝΤΑ περι Pokemon, τιποτα δεν αντικαθιστα τη συζητηση και την ανταλλαγη αποψεων μεσω του Forum.

Έχεις δίκιο Blue. Οι περισσότερες ερωτήσεις που χω κάνει είναι δικιές τους. Και γιατί να γίνουν καλύτεροι? Εγω τους προτιμώ όπως είναιToungue
Τοτε πιθανοτατα φοβασαι πως αν γινουν καλυτεροι θα σε ξεπερασουν.Η συζητηση σ αυτο το θεμα εχει παρεκτραπει.Αν θελεις δωσε την απαντηση σου σε ενα θεμα που θα φτιαξω τωρα.
Είναι κανείς από Ηράκλειο? Να βρεθούμε να κάνουμε και καμιά μάχη....
Ο Blue ανέφερε το Lucky Egg σε ένα άλλο thread. Τι είναι αυτό?
Ειναι ενα αντικειμενο που κρατανε τα wild Chansey και οταν το κρατας διπλασιαζει τους ποντους εμπειριας που παιρνεις.Ειναι πολυ σπανιο ομως.Αλλος τροπος να το παρεις ειναι να τερματισεις τελειως το Pokemon XD για GC
Το κρατάνε πάντα σίγουρα ή έχει λίγες πιθανότητες να το κουβαλάει?
Aφου σου λεω πως ειναι πολυ σπανιο.Βαλε τωρα πως πιανεις Chansey απο το Saffari μια στο τοσο οποτε καταλαβαινεις ποσο δυσκολο ειναι να το βρεις.
Ασε... το 'χω προσπαθήσει....
Reference URL's