Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 1
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Πρέπει να έχεις πάει και στα νησιά και να κάνεις εκεί κάποια πράγματα με την Rocket Team και τον Giovani. Μετά θα μπορέσεις να πας ξανά στους elite4 όπου θα έχουν πιο δυνατά πόκεμον. Αφού τους νικήσεις και τερματίσει ξανά το παιχνίδι, θα σε αφήσει να μπεις στη cerulian cave και να πιάσεις τον mewtwo
Και χωρις να νικησεις 2η φορα τους Ε4 μπορεις. Απλα πρεπει να παρεις απο τα νησια το Ruby και το Sapphire (τα items, οχι τις κασετες).
Για το Salamence, φτιαξε:

Mence @ Choice Band
Adamant, 252 Atk, 252 Spd, 6 HP
- Earthquake
- Aerial Ace
- Rock Slide
- Brick Break ή Fire Blast αν δεν εχεις κανενα τροπο να σταματησεις κατι ενοχλητικα pkmn οπως Skarmory.

Ή

Σαλαμενς @ Lum Berry / Scope Lens
Adamant, τα ιδια
- Dragon Dance
- Physical move
- >>
- >>
Λέμε ότι δεν έχουμε Groudon τώρα. Και θέλουμε ένα Adamant Groudon. Εάν πάμε με ένα Adamant Pokémon με Synchronize, η πιθανότητα να βγεί ο Groudon Adamant είναι 50% ή είναι fixed τα legendary Pokémon σε κάθε version? Η ερώτηση ισχύει και γι' αυτά που τρέχουν από 'δω κι από 'κει (Lati@s).

Και μία πιο άσχετη ερώτηση. Ξέρει κανείς release date του Competitor? Τουλάχιστον αν θα είναι πριν ή μετά τις 15 Ιουνίου. (Competitor = 4th-gen Net Battle)

(Μία βδομάδα πέρασε, νομίζω μπορώ να double-postάρω τώρα.)
(1500 posts επιτέλους!)
JimLink Wrote:Πρέπει να έχεις πάει και στα νησιά και να κάνεις εκεί κάποια πράγματα με την Rocket Team και τον Giovani. Μετά θα μπορέσεις να πας ξανά στους elite4 όπου θα έχουν πιο δυνατά πόκεμον. Αφού τους νικήσεις και τερματίσει ξανά το παιχνίδι, θα σε αφήσει να μπεις στη cerulian cave και να πιάσεις τον mewtwo

pou re man exw faei to kosmo den vriskw tpt. pou ta vriskw ta rruby/sapphire?? to mono pou vrika einai sto mt.ember 2 meloi tis rocket team pou milane metaxi tous kai emena me diwxnoun rofl
Αφου νικησεις τους Ε4 και πιασεις 60 ειδη pkmn, ξαναπηγαινε εκει και θα σε αφησουν να περασεις. Στο τελος του mt.ember παιρνεις το ruby. Το sapphire ειναι στο 4ο/5ο νησι και αφου πρωτα κανεις κατι αλλο που δεν θυμαμαι. Παει πανω απο ενας χρονος που εχω να παιξω LG.
μια αλλη ερωτηση το confuse πως λειτουργει?? δλδ σε ποιες επιθεσεις ποιανει κτλ. εχω παρατιρησει οτι το swagger με το screech κανουν combo και ο αλλος νιωθει dmg. απλα πειτε πως λειτουργει. Toungue πολλα ζιταω?? . λοιπον εχω 59 poke στιν lg παω ναπιασω αλλο ενα.
@Ninjomewtwo.Τα Legendaries δεν ειναι fixed για αυτο και με πολλα soft resets θα μπορουσες να βρεις και shiny.Αρα το sychronize λογικα ποιανει και στα θρυλικα.Τα Lati@s παιρνουν IVs και Nature την πρωτη φορα που τα συναντας, οποτε ειναι πολυ δυσκολο να τους δωσεις συγκεκριμενο Nature γιατι μεχρι να τα ποιασεις δεν ξερεις τι ειναι.

@Darvor:Το Damage που παθαινει καθε Pokemon απο το Confuse status εξαρταται απο το Attack και το Def του για αυτο και με Screech και Swagger κανεις καλο Combo.Το Swagger για μενα παντως ειναι πολυ επικινδυνο και ειδικα οταν εφαρμοζεται σε Physical Sweepers γιατι μπορει να καταστρεψει την ομαδα σου τελικα, ειδικα αν ο αντιπαλος κραταει και κανενα Lum Berry...
Λογικά ο Darvor εννοεί πότε τρώει damage ο άλλος και πότε πιάνει η επίθεσή του. Αυτό είναι τελείως random και οι πιθανότητες είναι 50-50.
Battle Mechanics Guide Wrote:Confusion can last up to 4 rounds.
Ο.ο
Αυτό ισχύει? Θυμάμαι κάποια φορά που είχα μείνει confused για 6-7 γύρους. Νόμιζα ότι ήταν τελείως random το αν θα ξεconfuse το Pokémon ή όχι.
random ειναι εχω ενα primeape με πολυ speed /attack και skills:
swagger
srceech
focus (afto pou afξanei to critical)
cross chop
και το συνδιαζω με το sleep του butterfree
μπορειτε να φτανταστειτε τι γινεται...

αφτο που ρωτησα ειναι : εχω παρατηρησει πως οι water type moves δεν επειρεαζονται τοσο απο το confuse ενω αλλα poke πχ psychic νιωθουν αγρια... και ελεγα μιπος παιζει ρολο το type τις επιθεσης
Όχι, απλά τα περισσότερα Water-type pkmn έχουν υψηλή άμυνα ενώ τα Psychic-type δεν έχουν τίποτα στην def. Ένα Alakazam δλδ θα φάει περισσότερο damage απ' ότι ένα Milotic.
δεν καταλαβες ενοω οτι περισοτερες chances εχει να πιασει σε psychic παρα σε water type
Όχι η ιδέα σου θα είναι. Όταν ένα πόκεμον γίνει confuse έχει 50% πιθανότητες να χτυπήσει τον εαυτό του ανεξάρτητα από τον τύπο του ή οτιδήποτε άλλο.
μιααλλη ερωτηση (τι περιεργο.....) τι ειναι το lost cave χανωμαι εκει μεσα.... και κατι αλλο στιν LG εκει που βρησκεις τα unown εχει τπτ αλλο που μπορω να κανω mesa sto tanoby ruins και chamber??? kai to altering cave τι ρολο βαραει και stin LF kai stin emerald? τ o fame checker τι ρολο βαραει εκτος οτι πιανει 1 ολοκληρη θεση??... τωρα εβγαλα πολλες και ηρεμησα.....
Reference URL's