Legendary Pokémon

Full Version: Ποιό Pokemon εκπαιδεύετε τώρα; (και στρατηγικές για αυτά)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
JimLink Wrote:Charizard modest 252Sp.Att, 252 Spd, 6 Sp.Def
flamethrower
bite
dragon claw
sunny day
Dugtrio adamant 252 Att, 252 Spd, 6 HP
earthquake
rock slide
slash
sludge bomb

Για να συμπληρώσω την τριάδα για το Battle Frontier λέτε ότι είναι καλό ένα
Starmie modest 252Sp.Att, 252Spd, 6 Sp.Def
surf
psychic
thunderbolt
ice beam
Blissey:
Τι Evs ειναι αυτα;252 Defence οπωσδηποτε!!!!!!!Και 252 Hp.Special Def ετσι κι αλλιως εχει πολυ μεγαλο.Δεν εχει καμια Special weakness οποτε δεν χρειαζεται να του δωσεις Ep
Τωρα θα εκπαιδευσω ενα Hasty Charizard με Swords Dance,Rock Slide,Earthquake,Overheat.
Hasty, ωστε να μη μειωνεται το Sp Attack.Ετσι κι αλλιως ενας Physical Sweeper θα επιτεθει στο Charizard με Rock Slide οποτε θα χασει.Αρα δεν με πειραζει να εχει λιγο μικροτερο def.Απο αντικειμενο μαλλον θα κραταει Salac ωστε να γινεται πιο γρηγορο.
Evs:252 Speed,252 Attack,4Hp
Οπως ειπες, ο Charizard θα πεθανει με ενα χτυπημα. Αρα μην βαλεις Salac. Δεν θα το χρησιμοποιησει. Βαλε το White Herb για ενα παραπανω Overheat. Για τα EPs της Blissey συμφωνω.
Επιτελους! Εβγαλα κι εγω ενα Ποκεμον με καλα IVs. Το καλο μου Arcanine εχει: HP: 20, Attack: 10, Defense: 20, Sp.Atk.: 25, Sp.Def.: 10, Speed: 25
Μια αλλη ιδεα: Αφου εχει την ταχυτητα, γιατι να καθομαι και να τρωω επιθεσεις για να κανω Roar? Το Agility ειπαμε δεν χρειαζεται, ΟΚ το καταλαβαινω. Το Double Team ομως? Ειναι πολυ καλο και μπορει να με σωσει απο μερικα Toxic η Earthquakes/Rock Slides. Μαλλον DT θα βαλω.
Εγώ Double Team είχα πάντως στον Braveheart(Arcanine) μου και δούλευε αρκετά καλά...
Μέχρι να ανακαλύψω ότι μου έχει σβηστεί και εμένα η Gold.
Πείτε μου για το starmie. Να επιλέξω κάποιο άλλο πόκεμον του νερού?
Αν εχεις προσβαση σε αυτο, επελεξε το Milotic. Επισης, η ομαδα σου δεν εχει Tank-Annoyer. Τι λες για Blastoise ή Swampert (εγω θα προτιμουσα Blastoise)?

Στον Arcanine τελικα θα βαλω DT. Νομιζω οτι ειναι το καλυτερο.
Μα ninjomewtwo πριν λίγες μέρες δεν ρώταγα να βάλω tank/annoyer ή special sweeper και εσύ ο ίδιος δεν μου είπες να προτιμήσω special sweeper? Είχα ρωτήσει και ποιο είναι καλύτερο (blastoise-swampert) και μου είχατε πει το swampert.
Δεν μπορώ να φτιάξω Milotic, για special sweeper να προτιμήσω το Starmie (ή Ferraligator, Vaporeon, Slowbro)? Ή να φτιάξω το Suicune?
Τα Feraligater και Vaporeon δεν προτεινονται για τη δουλεια του Special Sweeper.Το Suicune ειναι προφανως καλυτερο απο το Slowbro, αλλα και το Slowbro κανει πολυ καλη δουλεια με Surf,Psychic/ice beam,Calm mind,Rest.Ninjomewtwo το Double Team δεν θα το εβαζα μονο και μονο επειδη οπως μου ειπες για το Charizard, με ενα κτυπημα το Arcanine μπορει να χασει η να μεινει με πολυ λιγα Hp.
Sorry, ξεχασα πως ειναι ομαδα για το Frontier μονο. Ναι, Sp.Sweeper να βαλεις. Το Suicune και το Milotic ειναι τα καλυτερα γιατι μπορουν να φανε μερικα χτυπηματα. Αρα εχουμε:

Milotic @ Leftovers
Modest, 252 Sp.Atk., 252 HP, 6 Sp.Def.
- Surf
- Ice Beam
- Mirror Coat
- Recover

Suicune @ Leftovers/Chesto Berry
Δεν ξερω εδω. Θα σου πει ο BLUE που εφτιαχνε ενα Suicune.
- Surf
- Ice Beam
- Calm Mind
- Rest

Αλλοι καλοι Sp.Sweepers ειναι τα Alakazam και Gengar. Το Starmie δεν μου αρεσει εμενα. Χανει πολυ ευκολα με ενα Shadow Ball, Thunderbolt, Crunch αλλα και απο κινησεις στις οποιες δεν εχει weakness οπως Earthquake. Feraligatr = Physical Sweeper, Vaporeon = Defense Baton Passer, Slowbro = ασ' το καλυτερα...

Και κατι αλλο. Καλοι οι Sweepers αλλα προσεχε. Υπαρχουν δυο Pokemon τα οποια ειναι τρομερα Tanks και θα τα συναντησεις σιγουρα. Blissey και Dusclops θα σου διαλυσουν την ομαδα. Εγω φτιαχνω ενα Blissey για το Frontier παρολο που το μισω και ειναι Tank. Οποτε τι λες η τελευταια κινηση του Charizard που λεγαμε να ειναι Focus Punch αντι για Sunny Day?

@ BLUE: Μα γι' αυτο θελω το DT. Για να μην χασω με ενα χτυπημα!
Για το Suicune βαλε 252Ηp 128 Def 128 Sp def και Bold Natue, η παιξε με εναν παρομοιο καταμερισμο των EVs.(Αναλογα με τις προτιμησεις σου).
@Ninjomewtwο: Μα οταν θα κανεις τα πρωτα DT θα εισαι ανοικτος σε επιθεσεις.
ninjomewtwo Wrote:Και κατι αλλο. Καλοι οι Sweepers αλλα προσεχε. Υπαρχουν δυο Pokemon τα οποια ειναι τρομερα Tanks και θα τα συναντησεις σιγουρα. Blissey και Dusclops θα σου διαλυσουν την ομαδα. Εγω φτιαχνω ενα Blissey για το Frontier παρολο που το μισω και ειναι Tank. Οποτε τι λες η τελευταια κινηση του Charizard που λεγαμε να ειναι Focus Punch αντι για Sunny Day?

Που συνάντησες εσύ Blissey και Dusclops? Κοίταξα όλα τα πόκεμον των Frontier Leader εδώ και δεν τα έχει κανένας τους.
Ναι αλλα τα εχουν οι Random εκπαιδευτες.
Ακριβως. Dusclops με standard moveset: Will-O-Wisp, Seismic Toss, Pain Split, Confuse Ray θα συναντησεις απειρα. Blissey δεν μου εχουν ερθει πολλα αλλα φανταζομαι οτι μετα τις πρωτες μαχες θα εμφανιζονται αρκετα και μαλιστα με τα καλα τους movesets, οχι σαν Sp.Sweepers.

Οσο για τα DT, δεν θα τα κανω στον πρωτο γυρο οταν ο αντιπαλος θα εχει Tyranitar μεσα. Θα τα κανω εναντιον ενος Blissey ή καποιου αλλου Tank ή στον γυρο που θα κανει Fly/Protect ο αντιπαλος (στο Frontier τα προβλεπω ευκολα αυτα). Βασικα η τελευταια κινηση του Arcanine ειναι filler και αφου δεν μπορω να εχω προσβαση στην 70αρα HP [Grass] ειναι DT ή Roar. Και το DT πιστευω οτι ειναι πολλες φορες καλυτερο για τον Arcanine.
Μολις αρχιζω να εκπαιδευω αυτο:

Aerodactyl @ Liechi Berry/Choice Band
Jolly, 252 Atk., 252 Speed, 6 HP
  • Aerial Ace
  • Earthquake
  • Ancientpower Ή Rock Slide
  • Χμμμ...
Και ερωτω τωρα. Το χμμμ... τι να ειναι? Double-Edge? Steel Wing? Flamethrower για τα Skarmory? Hyper Beam για OHKO? Κατι αλλο? Οσο για την 3η κινηση, το Ancientpower μου φαινεται καλυτερο γιατι η διαφορα ζημιας ειναι μικρη ενω της Accuracy μεγαλη. Επισης υπαρχει και η πιθανοτητα να ανεβουν ολα τα stats. Το κακο ειναι οτι εχει μονο 5 PP. Καμια ιδεα?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Reference URL's