Legendary Pokémon

Full Version: Ποιό Pokemon εκπαιδεύετε τώρα; (και στρατηγικές για αυτά)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Substitute είχα και εγώ στο μυαλό μου. Το leech seed θα το ήθελα, όμως είναι breeding move και έχω ήδη πάει το sceptile 60lv. Θα μπορούσα να εκπαιδεύσω κάποιο άλλο, το πρόβλημα όμως είναι ότι πρέπει να ψάξω ξανά για natures και ivs. Επιπλέον προκειμένου να μάθει energy ball πρέπει να παραμείνει treecko ως τα 53 νομίζω lv, πράγμα που κάνει την εκπαίδευσή του ακόμα πιο δύσκολη. Εκτός από αυτές τις κινήσεις σκεφτόμουν να βάλω dragon pulse, όμως θα προτιμήσω το substitute.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!! Big Grin
Substitute σε double battles θα εβαζα μονο με partner καποιο Pokemon με Follow Me. Αλλιως μπορουν ανετα να επιτεθουν και τα 2 Pokemon του αλλου στον Sceptile. Κι επισης, σκεψου και το αλλο. Τα Salamence/Garchomp/Dragonite/Flygon ειναι πολυ συχνα στις doubles επειδη σκανε EQ και τα 3 απο αυτα μαλιστα ειναι και Flying/Levitating για να αποφευγουν EQ απο partners. Οποτε προτεινω Dragon Pulse για τελευταια κινηση. Και btw, τα περισσοτερα EQ-using Pokemon ειναι μεγαλα (T-tar, Rhyperior, κλπ), οποτε σκεψου και για Grass Knot αντι Energy Ball. Αν και ο Sceptile μπορει να τα απειλησει και με Energy Ball, εχει την SpAtk...
Έχεις δίκιο σε αυτό... Σε double battles μπορούν εύκολα να μου επιτεθούν και τα δύο pokemon του αντιπάλου κι έτσι το substitute μπορεί να μη βοηθήσει... Πρέπει όμως να μαζέψω κάμποσα BPs ώσπου να πάρω το dragon pulse. Όσο για το grass knot σκεφτόμουν να το βάλω, όμως έχω ήδη χρησιμοποιήσει το tm και παράλληλα το energy ball μπορεί να χαμηλώσει και το sp. def.
Πάντως,έτσι και δεν είχε γίνει ο χωρισμός σε physical και special attacks, ο sceptile θα ήταν ασταμάτητος με leaf blade.
Grovyle_Fan Wrote:ο sceptile θα ήταν ασταμάτητος με leaf blade.

δεν νομίζω γιατί ο Sceptile έχει καλή sp.attack και όχι attack οπότε θα έλεγα να έβαζες καλύτερα το energy ball απο το leaf blade παντος δικό σου είναι το pokemon ότι θέλεις κάνεις εγώ σου είπα απλος την γνώμη μου.
Eδω εχει δικιο ο D_F,το Energy ball ειναι προτιμωτερο στην προκειμενη περιπτωση.Kοιτα τα stats του Sceptile και παρε μια ιδεα για movesets και οτιδηποτε αλλο θελεις.Και sorry που δεν εβαλα το link στο αρχικο μου post btw,απλα το ξεχασα.
http://www.smogon.com/dp/pokemon/sceptile
O Grovyle_Fan είπε ότι αν η Leaf Blade ήταν ακόμα special κίνηση ο Sceptile θα ήταν καλύτερος στην 4η γενιά όπως ήταν στην Advance gen από τους καλύτερους special sweepers με leaf blade, thunderpunch, dragon claw, crunch. Τώρα όλες αυτές οι επιθέσεις είναι physical, και κάνουν τον Sceptile πιο αδύναμο γιατί η Atk του είναι χειρότερη από τη Sp.Atk. Δεν είπε να αντικαταστήσει την Energy Ball με leaf blade...

@Grovyle: Εκτός από energy ball, dragon pulse, focus blast καλή για τελευταία κίνηση είναι η leaf storm. Έχει τον ίδιο τύπο με την energy ball, αλλά σχεδόν την 2πλάσια δύναμη και είναι ιδανική για τον Sceptile που είναι γρήγορος για να σκοτώνει κατευθείαν. Η Sp.Atk του κόβεται στο μισό μόλις τη χρησιμοποιήσει, οπότε καλύτερα ταιριάζει σε single battles 6vs6 για να τον αλλάζεις συχνά. Εσύ που τον θες για double battles καλύτερη κίνηση από Substitute, leech seed είναι χωρίς αμφιβολία Detect/Protect. Στις 2πλες μάχες δεν θα έχεις χρόνο για να αλλάζεις και θα μπορείς να τραβάς πάνω σου τις επιθέσεις των αντιπάλων και να αφήνεις τον partner σου να τους χτυπάει ελεύθερα για 1 γύρο, ενώ εσύ θα κρύβεσαι πίσω από το Detect
Όπως ήδη ανέφερε ο JimLink είπα απλώς ότι ο sceptile θα ήταν πανίσχυρος σε περίπτωση που δεν είχε γίνει ο χωρισμός σε physical special attacks. Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς σε αυτό. Τα stats του sceptile τα έχω ήδη κοιτάξει, εδώ και κάμποσους μήνες Toungue και αυτός είναι βέβαια ο λόγος που θα τον κάνω special sweeper.
Eυχαριστώ πάντως για τη βοήθεια σας. Detect σκεφτόμουν ήδη να βάλω, περισσότερο για να το προστατεύσω από τις πολύ συχνές explosions, όμως και αυτό που λέει ο JimLink είναι απολύτως σωστό
Εγω εκπαιδευω ενα Garchomp ,naive nature


dig
chrunch
dragon rush
draco meteor

Μηπως να του αλλαξω κατι;
Εγω θα ειχα αυτο το moveset:
*Earthquake
*Draco meteor
*Dig
*Crunch/Hyper beam
Μπορεις να κοιταξεις και στο smogon αν θελεις για περαιτερω βοηθεια.
Επισης,θα μπορουσες να μας πεις την στρατηγικη σου,καποιες αλλες λεπτομερειες και σε ποιες μαχες χρησιμοποιεις το Garchomp?
Xarhs Wrote:Μπορεις να κοιταξεις και στο smogon αν θελεις για περαιτερω βοηθεια.
Ναι μωρέ, ή στο Smogon, ή στο Serebii, ή σε οποιοδήποτε άλλο site. Ο Blue κι εγώ τα PotW τα γράφουμε για ομορφιά, εικαστικό στοιχείο της main page, απλά για να λέμε ότι έχουμε και ένα update το μήνα. Άλλωστε σιγά, τι είμαστε ο Blue κι εγώ μπροστά στον chaos και στον Serebii, τίποτα. Οπότε άντε όλοι στα sites τους και μην κάνετε κλικ εδώ για τον Garchomp ή εδώ για κάποιο άλλο Pokémon. Οι πληροφορίες που προσφέρουμε είναι ανεπαρκείς και θα σας βοηθήσουν στο να χάνετε τη μια μάχη μετά την άλλη. 100% καθαρή ήττα χωρίς προσπάθεια. Ρησπέκτ σ' εμάς.
Καλα ρε Θανο,εσυ με πηρες απ'τα μουτρα,ενταξει απλα δεν σκεφτηκα τα PotW's...Aλλη φορα θα το εχω υπ'οψην μου,sorry for that.
Βασικα πιο πολυ κανω dragon rush επειδη του εχω δοσει το wide lens .Στο Battle tower το χρησημοποιω
Mε το ''και σε ποιες μαχες το χρησιμοποιεις?'' εννοουσα σε double battles η single battles να μου πεις.Αλλα τελος παντων,κοιτα στα links που εδωσε ο Ninjomewtwo πιο πανω για να τελειωσει το θεμα.
Γεια,με λενε Στεφανο και ειμαι καινουριος εδω.Στο θεμα μας.Να ενα πολυ καλο ποκεμον (πολυ καλο για single battles)
Ursaring
adamant nature
ability:guts/quick feet(το δικο μου εχει guts)
item:toxic orb
moves:
facade
protect
stone edge/payback
earthquake/payback
Θα σας εξηγησω τωρα πως να χρησιμοποιησετε σωστα αυτο το ποκεμον.Για αρχη καντε ενα protect για να μη παθει τιποτα.Ομως μετα γινεται το ωραιο.Δηλητηριαζεται (απ το toxic orb),αλλα θα αυξηθει το attack ή το speed stat (απ το guts το attack και απ το quick feet το speed).Eτσι θα μπορειτε να ριχνετε μεγαλη ζημια στον αντιπαλο ιδιεταιρα με το facade που θα κανει ΟΚΗΟ το αντιπαλο ποκεμον.Επισης οι επιθεσεις stone edge,earthquake και payback θα ειναι το πανω χερι για το URSARING.Λοιπον τι λετε?καλο?
Καλωσηρθες στο forum Στεφανε.Αν και δεν ειναι απ'τις πρωτοτυπες,μου άρεσει πολυ η στρατηγικη σου,μπραβο.Smile
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Reference URL's