Legendary Pokémon

Full Version: Ποιό Pokemon εκπαιδεύετε τώρα; (και στρατηγικές για αυτά)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Σκέφτομαι να εκπαιδεύσω ένα Kingdra στην Emerald για να εκμεταλλεύεται το ability του Kyogre στις μάχες του Pokemon Colloseum όπου εκεί έχει πολλές ομάδες με Thunderdancers και Swiftswimmers. Kαι άμα βγει καλή, που δεν νομίζω, μπορεί να τη χρησιμοποιώ και στην diamond. Το moveset για την Emerald θα είναι Rain dance - surf - Ice beam - Dragonbreath, ενώ για τις μάχες του Colloseum θα αντικατασταθεί το Rain dance με rest. Στην diamond θα είναι προφανώς το rain dance - surf - ice beam - dragon pulsh. Σκέφτομαι για Modest με 252Sp.Atk, 210 HP, 48Def με Leftovers και chesto berry όταν θα έχει rest. Εσείς τι λέτε μπορεί να με βοηθήσει στο OU Metagame? Με ελεεινή ομάδα στο Colloseum έχω φτάσει στους τελικούς σε single και double στα τελευταία τουρνουά του παιχνιδιού όπου με έχουν σταματήσει μόνο ο "Kyouber" και ο Latios με Soul Dew. Με έχουν εκνευρίσει πάρα πολύ αυτοί οι τύποι και θέλω να τους νικήσω.
Νομιζω οτι το Moveset που προτεινεις ειναι πολυ καλο.Οσο για τα EVs μπορεις να βαλεις μερικα στο Speed αν θες να το περασεις στις D/Ρ ωστε να ξεπερνας καποιους Choice Scarfers.Το Kingdra ειναι καλο Pokemon αλλα πολυ δυσκολα χωραει σε καποια ομαδα στο OU Metagame...

suicunejohn o elinas

Τι εκπαιδεύω τώρα:Torterra me Wood Hammer,Earthquake,Crunch, kai help for the lst move please.
Κοίτα και εγώ σκεφτόμουνα εδώ και δύο μήνες να φτιάξω ένα Torterra με ακριβώς τις ίδιες κινήσεις που προτείνεις και εσύ. Ο λόγος που δεν το ξεκίνησα ήταν ότι περίμενα να περάσω στην diamond το feraligator μου για να μάθει το superpower, αλλά με προβλημάτιζε το ότι ρίχνει ένα επίπεδο τα Atk και def της που είναι πολύ σημαντικά για αυτή. Μπορείς για 4η κίνηση να του βάλεις stone edge/rock slide για να αντιμετωπίζει τα ice/flying/bug, από τα οποία χάνει, ως sweeper ή να βάλεις τα ΕΡ, από Atk σε Sp.def και να αυξάνεις το atk-def με το Curse και μετά να βαράς.

@BLUE: Tο έχω ακούσει και από αλλού ότι δεν είναι καλή η Kingdra στο OU Metagame αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο τρόπο για να αντιμετωπίσω τον Kyogre, εκτός από το να βάλω το δικό μου modest Kyogre όταν το πιάσω. Το raikou μου είναι πιο αργό και δεν μπορεί να ρίξει με ένα thunder τον kyogre και χάνει από αυτόν με 2 surf. Την kingdra μπορεί να την κολλήσουν εύκολα στον τοίχο water pokemon που θα έχουν και αυτά swift swim με συνεχείς ice beam ενώ αυτή δεν θα κάνει μεγάλη ζημιά με το dragonbreath. Ίσως ένα ludicolo με swift swim μπορεί να γίνει πιο γρήγορο από το kyogre και να του κάνει ζημιά με giga drain?
Ena Salamence.
Salamence, e? i protasis mou ine aples: flamethrower, mia physica: tha protina dragon claw, ke tis dio epomenes tis afino se esena! apo ev training tha protina na to mirasis se sp atk ke atk!

ps:pos sas fenonde i simvoules mou?
Για το Kingdra, το moveset που ειπες JimLink σιγουρα ειναι καλο, αν οχι το καλυτερο, αλλα το Kingdra δεν εχει καποιο μεσο για να boost-αρει την Special Attack του. Καλα τα Life Orb κι ολα τα σχετικα αλλα δεν νομιζω να επαρκουν με την base 95 Sp.Atk. του. Ακομα και το Alakazam που εχει τεραστια Sp.Atk. χρησιμοποιει Choice Specs most of the time. Ενα καλο movesetακι που ηθελα απο την προηγουμενη generation αλλα τοτε δεν ειχαμε physical STAB ειναι:

Kingdra @ Scope Lens
Sniper
Jolly, 252 Atk, 200+ Speed, rest in HP
- Dragon Dance
- Waterfall
- Return
- Ίσως Yawn αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Σκεφτειτε. Switch-in το Kingdra σε κατι που δε φοβαται πχ καποιο Fire-type Pokémon. Το βλεπουνε κι αλλαζουν σε Special Wall (Blissey κυριως) και στην αλλαγη κανει Dragon Dance. To Blissey απλα πρεπει να switchαρει παλι γιατι αλλιως μπορει να φαει καλο damage αφου ειναι physical το Kingdra οποτε ελευθερος γυρος για 2ο Dragon Dance. Ισως και να δουλεψει.

Για το Torterra δεν ξερω. Ειναι κι αυτο ενα καλο Pokémon που δεν χωραει πουθενα, ακομα πιο πολυ κι απο το Kingdra.

Για το Salamence, εχει πει αρκετα ο Blue εδω.
tora ekpedevo paralila to gengar se EP training ke to gligar mou se general training! epidi oti thelo gia to gengar, to eho meletisi, tha protimousa simvoules gia to gligar!
Earthquake
Poison Jab(old moves, dont waste the TM)
X-scissor
Ice fang
twra ekpaideuw ena wraio k mikro squirtle alla me blepseis gia ena megalo k dunato blastoise!
thnx! gia to squirtle: defence curl, whatergun, growl, bite! lol

tora sovara: surf, ice beam, </hydro pump> earthquake (gia ta electric), x-scizo(an to matheni, pou den nomizo, ala tespa, tha itan kalo gia tin andimetopisi grass), alios, mia ali insect!


ps: tora pou to les, ehis dikio: aplos epireastika epidi afto ine ena klasiko moveset gia Blastois!Wink
auta eixa k gw sto myalo mou alla k pali thanks!
Σας παρακαλω δειτε αυτο
prosopika, den eho ksanaekpedepsi Water pokemon ektos apo elahistes ekseresis! etsi ine fisiko na min ksero 100% ena telio moveset gia ton blastois! pandos, thnx anyway!

ps: endiaferon to thread gia ta seminaria! to iha ksanadi ala den tou iha riksi toso varos...Smile
Λογικά αύριο θα αρχίσω να εκπαιδεύω αυτό:
Vulpix, Timid - HP: 0, Atk: 12, Def: 22, Sp.Atk: 15, Sp.Def: 3, Spd: 31, Hidden Power: 68, ICE

Τι λέτε, αξίζει? Δεν έχει πολύ καλά IVs αν εξαιρέσουμε το Speed αλλά το Hidden Power Ice με 68 base power είναι υπεραρκετό για να με πείσει να το εκπαιδεύσω. Επίσης έχει Energy Ball και Hypnosis. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα moveset όμως? Θέλω να βάλω Nasty Plot, Hypnosis, Flamethrower, Energy Ball και Hidden Power αλλά δυστυχώς πρέπει να βγάλω μία... Help please!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46
Reference URL's