Legendary Pokémon

Full Version: Ποιό Pokemon εκπαιδεύετε τώρα; (και στρατηγικές για αυτά)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ναι αυτος ο μπλε δρακος ειναι. Το serebii λεει οτι η πρωτη του μορφη (Fukamaru) βρισκεται στο Lost Cave. Δεν εχω D/P για να σε βοηθησω περισσοτερο.
Αν το βρεις, αλλη μια καλη κινηση ειναι το Iron Head (μονο μεσω breeding).
Το καινουριο Dark/Ghost (Mirakuge νομιζω) αλλα αν θυμαμαι καλα πρεπει να κανεις κατι στο Shinou Underground πρωτα.Παντως εγω θα το εκπαιδευσω οπωσδηποτε.Μεγαλα Defences,καμια αδυναμια και κινησεις που του ανεβαζουν Def και Sp Def! (Δυστυχως δεν μαθαινει Cosmic Power)
Κοιτα τι θα κανεις. Παιρνεις ενα Ghastly και του μαθαινεις Destiny Bond. Το περνας μεσω breeding σε Misdreavus. Εκπαιδευεις το Misdreavus μεχρι να μαθει Pain Split. Μετα περνας και DB και PS στο Mirakuge (το Dark/Ghost-type) και ενα απιστευτα σπαστικο Tank τυπου Dusclops!
Για moveset δεν εχω σκεφτει ακομα.Προτιμω να δω και στην πραξη τι θα γινεται.Παντως Pain Split σιγουρα του ταιριαζει λογω του χαμηλου Hp.Εχει πολλες κινησεις καλες που μπορει να μαθει και αυτο ειναι καλο.Μαθαινει και Will-o-wisp και Calm Mind.Καλη λυση θα μπορουσε να ηταν +Sp Def Nature και Will-o-wisp ετσι ωστε να καλυπτεται αρκετα και απο πλευρας Def και Sp Def.
Αν και μου φαλινεται περίεργο καθώς απο ότι γνωρίζω ο pokerus κολλάει μόνο απο άγρια Pokemon και τα Pokemon του Dome είναι προκαθορισμένα δεν αποκλείω το γεγονός να κόλλησε απο εκπαιδευτή, ποιές οι πιθανότητες όμως μου είναι άγνωστο.
Eννοείς από εκπαιδευτή του Battle Dome, έτσι? Πάντως πριν μπω για 5η φορά στο τουρνουά, κοίταξα τα summary και των τριών μου πόκεμον και δεν είχαν τον ιό.
BLUE Wrote:Το καινουριο Dark/Ghost (Mirakuge νομιζω) αλλα αν θυμαμαι καλα πρεπει να κανεις κατι στο Shinou Underground πρωτα.Παντως εγω θα το εκπαιδευσω οπωσδηποτε.Μεγαλα Defences,καμια αδυναμια και κινησεις που του ανεβαζουν Def και Sp Def! (Δυστυχως δεν μαθαινει Cosmic Power)

Κοιτα,ξερω πρεπει να μιλησεις 35 φορες σε ατομα στο Underground αλλα δεν ξερω αμα ειναι για φιλους η οποιονδιποτε(Εχει και εναν παππου)
Pokemaster, αλλη μια προταση. Το ποιο γνωστο Ποκεμον της 4ης γενιας. Lucario. Οτι Sweeper θες. Και Physical και Special καλος θα ειναι.
Αυτον τον προπονω ειδη
Και τι κινησεις του εχεις βαλει?
Δεν θυμαμαι ακριβως

Νομιζω Drain Punch, Force Exert, Quick Attack, ???

lv14


Επιασα το Darkrai και το Sheimi μεσω Glitch

Καμια προταση για moveset του Darkrai?
Σκεφτομαι να βαλω:

Hypnosis
Nightmare
Dream Eater
Protect/Flamethrower

Εχει ability Nightmare(Ο αντιπαλος αμα κοιμαται χανει HP)

Aρα πες οτι ο αντιπαλος εχει 100 HP

1ος Γυρος: Hypnosis, χανει λιγο στον πρωτο γυρο εξαιτιας ικανοτιτας 70 ΗΡ

2ος: Nightmare, αμα ειμαστε τυχεροι και δεν ξυπνησει χανει
40 ΗΡ

3ος: Μιας και εχει πολυ Speed, Dream Eater και BAM
Foe Fainted

Βεβαια με αντιπαλους που εχουν περισσοτερο ΗΡ θα παρει λιγη ωρα αλλα μιας και συνηθως ξυπναν 3ο με 4ο Γυρο απο Hypnosis υπαρχει το Protect

Αμα δεν κανω λαθος τα Bug νικαν τα Dark γι'αυτο σκεφτικα Flamethrower αλλα λυνεται με την πανω στρατηγικη
Darkrai @ Κατι
EP training και Nature τα ξερεις καλυτερα εσυ που εχεις το Pokemon.
Hypnosis--->Dark Hall (κοιμιζει, μεγαλυτερο accuracy, βαραει both pokemon σε double battle)
Dream Eater
Nightmare
Flamethrower (δεν το μαθαινει)--->Dark Pulse (για STAB)

Strat: ιδια με την δικη σου.

Sheimi @ Lefties = Tankannoyer με σιγουρες κινησεις Leech Seed και Aromatherapy. Ισως και Energy Ball για καλη ζημια με STAB.

Οταν λες τα βρηκες με glitch τι εννοεις? Ειναι in-game?
Ναι, In Game

Dark Pulse...Ισως
Θυμησε μου τι ειναι STAB Toungue
Same Type Attack Boost/Bonus
Αν η επιθεση που κανεις ειναι ιδιος τυπος με το Pokemon που την κανει βαραει x1.5. Δηλαδη το Dark Pulse, απο base damage 80, παει στα 120. Οπως βλεπεις, η διαφορα δεν ειναι μικρη.
Aυτο το ηξερα(Bless you XD training room).Το STAB δεν ηξερα τι σημαινει,thaks

To Sheimi το περνουσα για 30 lv(Rentoora) και μου εχανε τα μισα ΗΡ ενω εγω ουτε το μισο 0_o
Reference URL's