Legendary Pokémon

Full Version: Ποιό Pokemon εκπαιδεύετε τώρα; (και στρατηγικές για αυτά)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
exo kai ego to pokerus!! einai telio!! to sp.attack tis milotic mou einai 328 me auto, kai tou typhlosion 342!!! einai poli xrisimo!
Το Pokerus δεν ανεβαζει παραπανω τα stats των Ποκεμον σου, απλα τα ανεβαζει πιο γρηγορα. Μακαρι να ειχα κι εγω Pokerus!
Anyway, τωρα εκπαιδευω το Snorlax μου. Εχει ηδη 128 EP Def. και 128 EP HP. Attack ειναι σε καλο δρομο αλλα βαριεμαι υπερβολικα...
Pokerus θα εχεις μετα τη συναντηση...Wink
Σωστος Toungue!!!
Αχ...108 EP ακομα στην attack του Snorlax...τα Poochyena και τα Mightyena θα τον βριζουν ολη την ωρα! Παλι καλα που εχουμε και καταληψεις στα σχολεια και βρισκω χρονο να τον εκπαιδευσω!

Μολις ανακαλυψα οτι το Registeel μου ειναι Impish! Και με (πολυ) καλα IVs! Σκεφτομαι λοιπον ενα ωραιο Tank:

Registeel @ Leftovers
Impish, 252 Def., 252 Sp.Def., 6 Atk.
Curse
Toxic
Ancientpower
Explosion/Rest

Λοιπον? Αν εχει Rest θα εχει και Lum Berry αντι για Leftovers. Προσωπικα προτιμω το Rest. Αλλες ιδεες?
Καλο Moveset αλλα θα εχεις το πολυ 8 επιθετικες κινησεις (Ancient Power).
ninjomewtwo Wrote:Για Hidden Power, κοιτα εδω.
Τα περισσοτερα Electric εχουν ασχετο Defence και το Earthquake μπορει να σε σωσει απο μερικα Thunderbolts (εγω αυτο θα εβαζα σαν τελευταια κινηση). Αν εχει κανα τρελο Hidden Power π.χ. Grass η Electric η Ice, βαλτο για να πας κοντρα στα Water-types και στα Ground-types που θελουν να σε διαλυσουν με Surf και Rock Slide.

Χτες έκανα τις πράξεις στο calcurator για το Hidden power και μου έβγαλε ότι το charmeleon είναι poison με power 55. Σήμερα που ξαναδοκίμασα τον charizard με τα καινούρια στατιστικά lvl 46 μου λέει ότι είναι fire με power 31. Μάλλον δεν θα μου είναι χρήσιμη η επίθεση hidden power. Λέω να του βάλω sunny day όχι για να την κάνω πρώτα και να δυναμώνω τις επιθέσεις φωτιάς αφού με τέτοιο def και sp.def δεν θα προλάβω να κάνω τίποτα, αλλά να την χρησιμοποιώ σε περιπτώσεις που ο αντίπαλος κάνει fly ή για να με προστατεύει από το dive.
Αυτη την περιοδο εκπαιδεύω ενα PERSIAN. Θελω να μου προτείνετε ενα κατάλληλο Moveset! Θελω το moveset να συμπεριλαμβανει PAY DAY!
Τι λες για:
swagger
screech
pay day/thunderbolt
slash
Προς BLUE: Στο Battle Frontier, δεν θα χρειαστουν πανω απο 8 επιθεσεις. Επισης το Registeel ειναι Tank-Annoyer και το Ancientpower θα ειναι η τελευταια μου επιλογη. Το Toxic κανει το απαιτουμενο damage.

Προς JimLink: Ποτε δεν θα εισαι σιγουρος για το Hidden Power αν δεν το δοκιμασεις. Βαλ' το, δες τι τυπος ειναι, και αν θες αφησε το, αν δεν θες βγαλ' το. Εγω οπως σου ειπα προτεινω Earthquake γιατι θα σωζεσαι απο καποια Magneton, Electrode, Raichu και Manectric. Αν ομως θες Sunny Day, τοτε τι να σου πω, βαλ' το.

Προς Ash:
Persian @ Ο,τι θες
Jolly Nature, 252 Speed, 129 Sp.Def., 129 HP
Pay Day
Toxic
Hypnosis
Attract/Κατι αλλο

Ενοχλητικο, ε??? Για περισσοτερες πληροφοριες παρακαλω βλ. εδω.

Αυτα τα λιγα ειχα να πω...
ninjomewtwo δεν έχω αντίρρηση για το earthquake.
flamethrower
dragon claw
earthquake
sunny day
Τι lvl πρέπει να πάω τον charizard για να είναι εντάξει τα στατιστικά του για το Battle Frontier?
Ακριβως οσα level ειναι και αλλα δυο Ποκεμον που θα εχεις μαζι σου. Νομιζα οτι θα εβαζες και Bite. Αληθεια γιατι το εβγαλες? Θα ηταν καλο για Starmie και Alakazam.
Ώχ το ξέχασα ότι είχα και bite, δεν το έχω βγάλει και ούτε θα το βγάλω, μόνο flamethrower και bite του έχω μέχρι στιγμής. Να πάρει δεν χωράνε όλα... Είσαι βέβαιoς ότι με earthquake θα κάνει σε electric pokemon 1hit KO? Πες μου ναι και ξεχνάω το sunny day
Εξαρταται απο την εκπαιδευση του Electric. Σε ενα Lanturn για παραδειγμα, που ειναι Tank, δεν υπαρχει περιπτωση να του κανει OHKO. Σε ενα Electrode η Magneton ομως, ναι, θα τα διαλυσει κανονικοτατα. Και πιστεψε με, υπαρχουν πολλα Electrode στο Battle Frontier που περιμενουν να σου σκασουν Explosion...οπως εκαναν και σ' εμενα...
Ας πει καλυτερα και καποιος αλλος την γνωμη του. Να μην φταιω μονο εγω αν χασειςToungue!
Εντάξει το Magneton το βγάζεις εύκολα και με ένα flamethrower. Τώρα για τα Electrode νομίζω ότι είναι γρηγορότερα από τα charizard οπότε θα με κανονίσουνε με ένα thunderbolt ή thunder.
Ευτυχώς τώρα βρήκα τη δικαιολογία για τις επόμενες και τις προηγούμενες ήττες μου στο Battle FrontierToungue.
Πρέπει να σε πείραξε πολύ το explosion που έπαθεςToungue. Σε πόσους τοίχους εκτόξευσες το Gameboy εκείνη τη στιγμή?Toungue
Ξερεις κατι? Ισως εχεις δικιο. Το Sunny Day μπορει να δουλευει καλυτερα. Αλλα τοτε να βαλεις για επομενο Ποκεμον ενα που ξερει Solarbeam (το Sceptile σου για παραδειγμα). Το GB δεν εφυγε σε κανεναν τοιχο γιατι δεν εχω ορεξη να αγοραζω καινουργιο. Οι μπαταριες ομως...σχεδον επαιζα baseball μ' αυτες...λες κι εφταιγαν σε τιποτα δηλαδη...
Reference URL's