Legendary Pokémon

Full Version: Ποιό Pokemon εκπαιδεύετε τώρα; (και στρατηγικές για αυτά)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Αυτη ειναι η δουλεια τουSmile. Καλυτερα βαλε Toxic στο Skarmory και οχι στο Swampert. Βαλ' του Brick Break.
Allos exei to skarmory kai allos ton swampertToungue tespa, protinomeno movepool gia skarmory:

spikes
toxic
roar
fly


proteinete kati allo an thelete.Smile
Σορρυ απλα ο lenitao, μιλουσε αρκετα για το Skarmory και μπερδευτηκα. Σου ειπα: Fly αν βαριεσαι να φτιαχνεις eggs, αν οχι τοτε Drill Peck. Ο Alakazam ειναι ετοιμος! Ξερει Calm Mind, Psychic, Ice Punch, Fire Punch.
252 Atk, 252 Speed, 6 HP. Δεν εχω δει ακομα τα IVs και δεν ξερω αν θελω να τα δω. Τωρα παω για Dragon Dance Tyranitar (αν μαθει ποτε Dragon Dance το Seadra...).
τέλεια τα moves του alakazam!!! to tyranitar, fenetai episeis pos 8a einai super me tetoia attack kai speed!!
ΣΟΡΡΥ!!! Τι βλακεια ηταν αυτο που εγραψα?!? Special Attack εννοουσα! Και οταν παρω D/P θα βγουν οι δυο μπουνιες για Shadow Ball και κατι αλλο.
Στο Tyranitar θα βαλω (μαλλον) 252 Atk, 129 Def, 129 HP. Αφου το Speed θα ανεβαινει με το D.Dance, δεν χρειαζεται EPs. Αντιθετα, η αμυνα χρειαζεται ωστε να ζω μετα απο κανενα Earthquake/Brick Break και να εχω χρονο για D.Dance.
ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!! Το Seadra μαθαινει D.Dance στα 62! Αν ειναι δυνατον!!!
και εγώ παραξενευτικα, όμως αργότερα νόμισα πως ήταν για tyranitar!! anyway, 8a prepei na allaxeis kapote ta 2 moves, me shadow ball i hyper beam, otan 8a exeis diamond/pearl!!!???

eidate ta nea sprites, moves kai etc sto serebii.net?? ego en8ousiastika!!! ta moveset pollon pokemon exoun veltio8ei dramatika!!!
lenitao Wrote:και εγώ παραξενευτικα, όμως αργότερα νόμισα πως ήταν για tyranitar!! anyway, 8a prepei na allaxeis kapote ta 2 moves, me shadow ball i hyper beam, otan 8a exeis diamond/pearl!!!???

eidate ta nea sprites, moves kai etc sto serebii.net?? ego en8ousiastika!!! ta moveset pollon pokemon exoun veltio8ei dramatika!!!
Για τα πανω συμφωνω, αλλα οχι Hyper Beam. Ελευθερος γυρος για επιθεση στον Alakazam=αυτοκτονια.
Για τα κατω, υπαρχει ενα thread "Καταιγισμος απο νεα". Εκει τα λεμε αυτα.

Καλα ρε, ολοι οι αλλοι δεν εκπαιδευετε Ποκεμον? Δηλαδη ειμαι ο μονος που βαριεται?
Ειχα ξεκινησει να εκπαιδευω ενα Gyarados αλλα το αφησα στη μεση και εχω ξεχασει τα Eps που του εχω βαλει!
Εγώ τελείωσα την εκπαιδευση του Swampert:

hp: 332
attack: 254
defence: 207
sp.attack: 221
sp.defence: 206
speed: 237

moves:

toxic
muddy water
earthquake
endeavor

Τώρα δεν ξέρω ποιό να εκπευδεύσω!!

Βy the way, το νέο pokedex σας είναι τέλειο παιδιά, είναι το καλύτερο!! Όμως δεν τελείωσε ακόμα, σωστά??
BLUE, γι' αυτο υπαρχουν καποια berries. To Alakazam εχει φτασει τα 52lvl. & το Seadra τα 41lvl.! 22 ακομα για Dragon Dance! Εχω ενα Adamant Beldum και ενα Adamant Snorlax (με Curse). Ποιο να εκπαιδευσω πρωτο και τι κινησεις προτεινετε για το καθενα?

(Kαλα ελεγα οτι δεν θελω να δω τα IVs του Alakazam! Το καλυτερο ειναι 21 στο atk!)
Το ξερω οτι υπαρχουν τα Berries αλλα ελπιζω να μην χρειαστει να τα βαλω.Το Pokedex ειναι απλα μια πολυ προχειρη δουλεια του Arty2.Το κανονικο Pokedex θα ειναι πολυ καλυτερο με ολες τις πληροφοριες,χωρις ατελειες και με σωστους ηχους για τις φωνες των Pokemon.
αν αυτό το pokedex ήταν πρόχειρη δουλειά, φαντάζομαι το κανονικό!!

το snorlax είναι ποιό προτότυπο!! ισως να του βάλεις rest, hyper beam, amnesia?? θα του αρέσει πολύ το rest του Snorlax!!!
Καλυτερα το Snorlax να ειναι +Def Nature.Σκεψου: το μονο Stat στο οποιο εχει προβλημα ειναι το Def.(Speed και Sp.Attack δεν μετρανε για αυτον).Αν εχει ως αντιπαλο ενα δυνατο P.Sweeper, θα εχεις προβλημα αφου θα σου επιτεθει πριν το Curse.Ετσι κι αλλιως ομως θα εισαι αναγκασμενος να κανεις 3-4 Curse οποτε το Attack θα γινει πολυ μεγαλο.Επιθεσεις:Rest,Curse,Shadow Ball οπωσδηποτε.Η τεταρτη εξαρταται απο την υπολοιπη ομαδα.Body Slam ειναι πολυ καλη επιλογη.Εγω ομως για παραδειγμα εχω Brick Break για να καλυψω καποια μικροκενα της ομαδας μου.
Εγω σκεφτομουν να βαλω 252 Atk, 129 HP, 129 Def. Με Adamant Nature, θα σκοτωνει τους παντες με το πολυ ενα Curse. To Shadow Ball ειναι super effective μονο σε ghost & psychic δηλαδη σε Sp.Sweepers και κανεις δεν θα παει κοντρα σε Snorlax με Sp.Sweeper. Σκεφτομουν λοιπον να τον κανω:
Snorlax (adamant) @Leftovers
Body Slam
Brick Break/Earthquake
Curse
Counter
Με τα απειρα HP του θα αντιστεκεται σε κανα χτυπημα απο Ph.Sweeper και θα κανει Counter. Με το Leftovers θα γεμιζει ενεργεια και με τις επιθεσεις θα διαλυει.

Εχω επισης Adamant D.Dance Larvitar, Adamant D.Dance Dratini, Adamant Beldum, ενα Suicune (δυστυχως Jolly) και ενα Articuno. Προτασεις για αυτα??? Οπως καταλαβατε, φτιαχνω μονο Sweepers για το Frontier και αργοοοοοοτερα, θα επεκταθουμε και σε Tanks/Annoyers/Shufflers.
Το απόλυτο ποκεμον για counter ειναι το Blissey!
Με το υπερτατο HP των 700+!!!
Reference URL's