Legendary Pokémon

Full Version: Ποιό Pokemon εκπαιδεύετε τώρα; (και στρατηγικές για αυτά)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Feebas εχεις? Αν εχεις, φτιαξε Milotic. Απο τα καλυτερα Ποκεμον για Battle Frontier. Μου φαινεται πως μια ομαδα με Milotic και Snorlax δυσκολα νικιεται στο Frontier. (Γιατι στο NetBattle χανει απο ενα Blissey...)
συμφωνώ, η milotic είναι τέλεια για το battle frontier!! Φυσικά εγώ δεν πολυασχολήθικα με το battle frontier, έκανα pokemon lv100, όμως η ομάδα μου είναι:

typhlosion
milotic
ludicolo

ίσως:

manectric
swampert
suicune
venusaur

έτσι για αλλαγή....

δεν έχω παίξει και πoλύ σ'αυτό, το βαριέμαι, αλλά έχω
3 silver medals..... Sad
Tα Pokemon του Tucker ειναι ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ.Αποκλειεται το Pokerus να το κολησες απο αυτον.Θα το ειχες κολλισει και δεν θα το ειχες παρατηρησει πριν.
wow! μόλις γέμισα το pokemon box με 1499 pokemon από την emarald! πήρα ένα pichu με surf!! είναι αλήθεια!! ενθουσιάστηκα!!
Μα οπως ειπε ο JimLink, το Sceptile και το Pelipper τα ειχε απο την αρχη του παιχνιδιου. Να το ειχε απο τοτε και να μην το ειχε προσεξει ειναι λιγακι απιθανο. Αλλα εξισου απιθανο ειναι να κολλησε τον ιο απο τον Tucker. Παραξενα πραγματα...
Μόλις ανοίγω το παιχνίδι κάθε μέρα πάω και μαζεύω τα berries που σου μοιράζουν οι διάφοροι άνθρωποι ανά τον κόσμο. Στην πρώτη θέση της ομάδας μου τις τελευταίες μέρες βάζω τον Manectric με το Amulet Coin σε περίπτωση που κάνω καμιά μάχη με εκπαιδευτή. Εκείνη την ημέρα μόλις μάζεψα όλα τα berries πήγα κατευθείαν στο Battle Dome. Μετά την πέμπτη συμμετοχή και την ήττα μου από το Tucker μόνο τα sceptile,pelipper είχαν εθιστεί από τον pokerus. Το Manectric μου δεν είχε τον ιό, το οποίο σκότωνε τα wild pokemon. Επομένως από το Battle Dome κόλλησα τον ιό και πιθανότατα από τον Tucker
Αυτο δεν γινεται 99,99999999999999999999999/100.Για 100/100 σιγουρια ρωτησε τον Arty2.Τωρα μπορει να ειχες κανει μια μαχη και να μην το θυμασαι.Η, μπορει να το ειχες κολλισει πιο παλια και να εβαλες στην εξαδα σου ενα Pokemon απο το κουτι σου.Κοιταξε αν καποιο απο τα Pokemon σου που δεν ειχες δει να εχει Pokerus,εχει μια μαυρη βουλιτσα στο Summary του εκει που λεει τα Status.
Πραγματικά πίστεψε με. Πιο παλιά αποκλείετε να το κόλλησα γιατί εκείνες τις μέρες είχα στην εξάδα μου κάτι tedioursa, aipom, silcoone με το pick up ability και αυτά δεν τα έβαζα στις μάχες. Μόλις πάω σπίτι θα κοιτάξω όλα τα πόκεμον που έχω στα κουτιά μου και θα απαντήσω αύριο, αλλά αποκλείεται να τον είχα τον ιό από παλιά. Γιατί αποκλίεις να το κόλλησα από το Battle Frontier?
Γιατι τα Pokemon ειναι καθορισμενα.ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΣΕΤΑ.Εχουν ΙΔΙΑ στατιστικα ΙΔΙΟ Nature ιδια τα παντα.Υπαρχουν ακομα και καθορισμενα Shinys.Αν τα Pokemon του Tucker ειχαν Pokerus,σε καθε κασετα ο Tucker θα εχει Pokemon με Pokerus.Για να συγουρευτεις ρωτα και τον Arty2.
Ti enois iparxoun kathorismena shinies???
Μερικα Ποκεμον στο Battle Frontier ειναι shiny. Π.χ. στο Battle Factory υπαρχει πιθανοτητα ενα απο τα 6 Ποκεμον που σου δινει να ειναι shiny. Επισης υπαρχουν αρκετοι αντιπαλοι με shiny Ποκεμον.

(Το θεμα βεβαια λεει να πουμε τι εκπαιδευουμε, οχι αν εχει shinies στο Frontier...)
Σωστα.πριν ομως επιστρεψουμε στο θεμα να ξεκαθαρισω τι ενοω:Αν βρεις ενα Pokemon Shiny στο Battle Tower η το Factory η οπουδηποτε,θα υπαρχει και σε καθε αλλη κασετα με καθορισμενα στατιστικα και Nature.Εγω εχω δει στο Factory Shiny Nidoking και Lanturn.Η μονη εξαιρεση ειναι στο Pyramid και στο Pike ΜΟΝΟ στα αγρια Pokemon που συναντατε διοτι αυτα δεν ειναι καθορισμενα αλλα δημιουργουνται διαφορετικα καθε φορα οπως και καθε Wild Pokemon.Αν εχετε αλλες αποριες πανω στο θεμα, καλυτερα να τις γραψετε στο θεμα "Ερωτησεις"
@Blue/Eraleas/Arty 2, ξερετε κανενα καλο Pokemon να προπονησω στην Pearl?

Η ομαδα μου ειναι:

Rentoraa lv57
Mukkuhawk lv55
Girantina lv71
Hiidoran lv72
Enreputo lv68
Parukia lv62

Θελω Pokemon να αντικαταστησουν τα θρυλικα(Ισως ολα εκτος απο το Parukia)

Τωρα προπονω ενα Miltank lv3(Aπο αυγο)


Καμια ιδεα?
Γιατι ρωτας μονο τον Arty2, τον Eraleas και τον BLUE? Οι αλλοι δεν ξερουμε? Just kiddin'! Με μια γρηγορη ματια στο Pokedex, θα σου προτεινα εναν Physical Sweeper Kaburaisu. Ειναι Dragon-Ground, με καλα base stats και πολυ καλο movepool. Προτεινομενες κινησεις: Fire Fang, Dragon Claw, Crunch, Sandstorm (λογω του Trait του), Earthquake, Rock Slide, Poison Stab, κ.α. Υπαρχουν παρα πολλες για να διαλεξεις...
Ξερω γω
Αυτοι εχουν πιο πολυ γνωση για το παιχνιδι
Καιιιιιιιιιιιι
Ποιο ειναι το Kaburaisu?
Εκεινος ο δρακος που εχει και η Champion?
Δεν μπορω να το βρω πουθενα για να το πιασω,αλλιως...
Reference URL's