Legendary Pokémon

Full Version: Ποιό Pokemon εκπαιδεύετε τώρα; (και στρατηγικές για αυτά)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Battle frontier+mpataries=???
pos ginetai na paiseis emerald me gb pou exei mpataries?
Πολυ ευκολα αν οι μπαταριες ειναι επαναφορτιζομενες. Ετσι δεν χρωσταω 999+ ευρω στον περιπτερα και στο supermarket και δεν χρειαζεται να κλεβω μπαταριες. Τι να κανουμε, εγω δεν εχω SP. Anyway, εκπαιδευω τα Registeel και Snorlax μου οταν δεν βαριεμαι. Δηλαδη σχεδον ποτεToungue.
Για το Registeel: Δεν ηξερα οτι το θες για το Frontier (Αν το ειχες πει δεν το προσεξα)
Δεν το ειχα πει αλλα για τι αλλο να θελει κανεις ενα legendary?
έκανα το shiny exeggutor lv100:

stats:

hp:301
attack:203
defence:170
sp.attack:303
sp.defence:206
speed:208

moves:

giga drain
leech seed
light screen
psychic

τώρα εκπαιδεύω ένα super golduck!! Έχει κανείς καμία καλή ιδέα για moveset ή τακτική για το golduck??
Για αλλη μια φορα, θα γινω ο καλος κυριουλης με τα link. Εδω για τον Golduck. Το moveset που θα δεις ειναι οτι καλυτερο μπορει να βγαλει ο Golduck. Μια ερωτησουλα ρε lenitao. Ποσα frontier symbols εχεις?

Εγω ακομα το Registeel εκπαιδευω. Μηπως αντι για Ancientpower να του βαλω Thunderbolt για να βαραω και κανα Skarmory που δεν τρωει Toxic? Βεβαια εχω 30 IV στην Atk. και 5-6 στην Sp.Atk. και γι' αυτο προτιμω Ancientpower.
Ναι μωρε.Βρες αλλο τροπο να νικας Skarmory.Και με Thunderbolt απο το Registeel λιγα θα χανει.Τωρα που ειπες Symbols εχω παρει ολα τα Sylver αλλα βαριεμαι ΠΑΡΑ πολυ να παρω τα Golden κυριως επειδη φοβαμαι πως αν χασω θα εχω να ξαναπαιζω απο την πρωτη μαχη.
Για το Skarmory εχω Thunderbolt στην Latias και Fire Punch στον Alakazam.
Frontier symbols εχω 2! Του Pike και του Factory. Πολυ ευχαριστηθηκα οταν πηρα εκδικηση απ' τον Factory Head, (καποιοι) ξερετε τι εννοω...Toungue. Μεχρι την συναντηση θα εχουν γινει 3 λογικα. O Dome Ace Tucker φαινεται να μην εχει καποια ιδιαιτερη strategy και μου μενει μια φορα να παιξω το Dome για να τον πολεμησω.
Ρωτησα για τα frontier symbols επειδη ο lenitao εκπαιδευει Ποκεμον οπως Golduck και Exeggutor που εχουν πολυ λιγες ελπιδες για νικη στο frontier. Δεν τον κατηγορω, του αρεσουν και τα εκπαιδευει.
Ναι κι εγω εχω LVL 100 Manectric, Ninetales και Cradily που δεν τα χρησιμοποιω ποτε.Τα πηγα στο 100 για την πλακα.Ο Tucκer ειναι απο τους πιο αχρηστους Frontier Brains.Μην τον φοβασαι καθολου.BTW κι εγω με τη σειρα που τα πηρες πηρα τα Symbols μου!
Για το Charizard του εχω Surf. Για το Salamence εχω Ice Punch, Ancientpower. Για το Swampert ομως δεν εχω τιποτα και το φοβαμαι αρκετα. Αν ξερει Counter και Mirror Coat την εχω βαψει. Ξερει κανεις τα movesets των Frontier Brains? Τα θελω παρα πολυ! (Μηπως να εκπαιδευσω κατι τετοιο για τους Brains:

Articuno @ Leftovers
Ο,τι Nature εχει το δικο μου, 252 Def., 252 Sp.Def., 6 HP
Mind Reader
Sheer Cold
Ice Beam
Calm Mind

Τουλαχιστον ετσι θα βγαλω κανενα αντιπαλο Ποκεμον)
Ναι ο Tucker είναι άχρηστος αλλά εμένα μου έκανε critical και με πέταξε έξωSad. Τουλάχιστον απέκτησα το pokerusBig Grin
Αποκτησες Pokerus απ' τον Tucker?!?
(μαλλον κατι αλλο εννοεις...)
Μόλις έχασα από αυτόν τα sceptile και pelipper που είχαν πάρει μέρος στην μάχη είχαν μολυνθεί από τον pokerus. Υποθέτω από αυτόν πήρα τον ιό
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ?!?!? Νομιζω οτι θα τον πολεμησω πολυ συντομα!
(Νομιζα οτι Pokerus εχουν μονο τα wild pokemon, οχι αυτα που ηδη εχεις χωρις τον ιο. Παραξενο φαινεται. Παντως εισαι τυχερος.)
Δεν έχω δει ούτε ένα shiny, δεν έχω κερδίσει την λοταρία και απέκτησα τον pokerus που έχει πιθανότητα 1 στις 28300 περίπου. Τυχερός αλλά θα προτιμούσα να νικούσα κανένα Front Brain.
Reference URL's