(01-07-2015 03:06 PM)Mister 94 Wrote: [ -> ] (01-07-2015 11:06 AM)8hachi8 Wrote: [ -> ]Γίνεται επιτέλους δημοψήφισμα στην Ελλάδα και δεν μπορώ να ψηφίσω λόγω ηλικίας. :\ (2 χρόνια ακόμα μου μένουν)
Αν ψήφιζα πάντως,θα ψήφιζα "όχι"
οταν λες "οχι" εννοεις "οχι, θελουμε καλυτερη συμφωνια"; ή "οχι στο ευρω"; οσοι θελουν να γυρισουμε στην δραχμη εχουν καταλαβει, οτι θα καταστραφουμε; κατα αρχην, θα σταματησουν τα εισαγομενα... και η δραχμη ακουσα θα ειναι πιο υποτιμημενη απο το ευρω, συν οτι θα εχουμε χασει την εμπιστοσυνη των ξενων... αστα να πανε... αυτο που ξερω ειναι ο τσιπρας δεν εκλεχτηκε για να φερει την χωρα σε αυτο το χαλι...
1)Όχι,θέλουμε καλύτερη συμφωνία
2)Δεν θα γυρίσουμε στην δραχμή γιατί θα κατρακυλήσουν ΚΑΙ οι Ευρωπαίοι,άρα δεν θα μας διώξουν.
3)Βασικά ο Τσίπρας εκλέχτηκε για διαπραγμάτευση ή ρήξη.
4)Περιμένεις εσύ τώρα να υποτιμηθεί η δραχμή? Όταν κάποτε έδιναν (λέω έδιναν γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει δραχμές) 600 δραχμές για έναν φραπέ,μια τυρόπιτα κι ένα νερό (σύμφωνα με
αυτό το site) και τώρα για τα ίδια δίνεις 1 ευρώ (341 δραχμές) για την τυρόπιτα,2-3 ευρώ (682-1022 δραχμές) για τον φραπέ και 50 λεπτά (170 δραχμές) για το μπουκαλάκι με το ευρώ έχοντας μισθό 300 ευρώ τι θεωρείται δηλαδή?
Skorp,σε σένα δεν έχω να πω τίποτα άλλο πέρα από το ότι συμφωνώ απόλυτα.
Τέσπα,με το ναι έχουμε Μνημόνιο 3 και την συγκατάθεση του λαού σε ό,τι μέτρα μας δώσουν οι δανειστές. Με το ναι υπάρχει ενδεχόμενο εκλογών,όπου θα βγει ΠΑΛΙ ο Σαμαράς (και τώρα και η Φώφη) εκτός αν ο λαός αποφασίσει να ψηφίσει κανένα άλλο κόμμα μπας και σωθούμε. Με το όχι έχουμε επαναδιαπραγμάτευση κι ένα άγνωστο μέλλον,ωστόσο ΔΕΝ θα βγούμε απ'την ΕΕ και το Ευρώ.
Πρόσφατα άκουσα το εξής: "Αν υπήρχε η τηλεόραση το 1821, τότε ακόμα σκλαβωμένοι απ'τους Τούρκους θα ήμασταν". Δείτε τι λέει η τηλεόραση για το δημοψήφισμα,ποιοι στηρίζουν το ναι και ποιοι το όχι και μετά αποφασίστε. Και όχι,μην ταυτίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ με τη χρυσή αυγή επειδή οι χρυσαυγίτες θα ψηφίσουν όχι.Αυτοί θέλουν να φύγουμε απ'την Ευρώπη όπως η Λε Πεν στην Γαλλία κι ο Φάρατζ στην Αγγλία γιατί θέλουν ένα "κυρίαρχο έθνος με κυρίαρχο ελληνικό λαό". Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να βγει απ'την Ευρώπη.
Επίσης,βγήκε το ΔΝΤ (όχι η κυβέρνηση,όχι κάποιος υποστηρικτής της κυβέρνησης,αλλά το ΔΝΤ) και δήλωσε ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο. Οι ίδιοι που μας έφεραν σ'αυτή την κατάσταση βγαίνουν και λένε να ψηφίσουμε ναι (χθες βγήκε ο Καραμανλής και είπε ναι,αν δεν το είδατε).
Οπότε,διαλέξτε και πάρτε.
ΥΓ: Δυστυχώς αυτές τις μέρες δεν μπορώ να μπαίνω πολύ στο ίντερνετ γιατί πιάνω μόνο στην αυλή όπως είπα. Οπότε δυστυχώς η ενημέρωσή μου είναι κυρίως απ'την τηλεόραση. Δηλαδή απ'όσα λένε τα κανάλια πιστεύω τα αντίθετα.
(και ώρα για ένα αστείο γιατί είναι και σπαμ κόρνερ)
Λένε στην τηλεόραση ότι θα γίνουμε Αργεντινή αν ψηφίσουμε όχι. Αν είναι να γίνουμε σε όλα Αργεντινή,τότε όχι δαγκωτό. Δεν θα κάτσουμε να χάνουμε κι απ'τα Νησιά Φερόε στο ποδόσφαιρο,όταν μπορούμε να γίνουμε Μέσι,Μαραντόνα και Αγκουέρο!