και να φανταστείς ότι παίζω από τις 27 Οκτ στη δουλειά αυτές τις κασέτες, έχω τερματίσει και τις τρείς και τώρα κάνω το Pokedex, μετά θα κάνω τις 6άδες για μάχες και μετά GSC.
Είμαι professional trainer, και πληρώνομαι και παίζω παράλληλα
Σήμερα και για 1μησι βδομάδα με χώσανε στο team rockets lab για να φτιάχνω τερματικές. Δεν θέλουν νάμε με τους καλούς, αμέσως να με κάνουν σαν τον Gary
lol
In other news,βρήκα ένα τεστ για το ποιος είναι ποιος είναι ο άνθρωπός μου για πρόεδρος της ΝΔ. Δεν φταίω εγώ. Blame Luben!
Καραστημένο για να βγαίνει ο Τζίτζι Λα Τροτολά ο καλύτερος, αλλά τι να πούμε?
lol
In other news,βρήκα ένα τεστ για το ποιος είναι ποιος είναι ο άνθρωπός μου για πρόεδρος της ΝΔ. Δεν φταίω εγώ. Blame Luben!
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το MyVoucherCodes ερωτήθηκαν 2.747 σύντροφοι των gamers στο Ηνωμένο Βασίλειο για [..]
Εδώ ακριβώς σταμάτησα να διαβάζω.
Όσο για τη ΝΔ μου έβγαλε:
Α. Γεωργιάδης
54%
Β. Μεϊμαράκης
47%
Κ. Μητσοτάκης
54%
Α. Τζιτζικώστας
47%
Εντάξει απλά τέλειο. Αν και κάποια πράγματα στην ιστορία δεν μου αρέσουν, είναι τέλειο. Όχι μόνο έχουμε Butterfly Tri Version, έχουμε και Brave Heart Tri Version.
Ένα digimon που εμφανίζεται σχεδόν σε κάθε επεισόδιο το είχα δει στο Digimon Adventure (παιχνίδι) στο PSP. Τώρα ιδέα δεν έχω τι είναι...
Ο Joe είναι σπασίκλας. Όχι μόνο διαβάζει όλη την ώρα και δεν παίρνει ούτε καν μέτριους βαθμούς, δεν το ρίχνει και καθόλου έξω. Πάντως, Ikakkumon στο opening δεν έχει οπότε μάλλον θα αποχωρίσει και θα μπει η σπαστική η κοπελιά με τη γάτα.
2 φορές έκανα format μιας και την πρώτη φορά ένας συγκεκριμένος loader δεν λειτουργεί σε GPT και πρέπει να είναι MBR ο δίσκος οπότε διέγραψα όλα τα partitions.
Τώρα αφού έγιναν τα windows 7 εγκατάσταση δεν λειτουργούσαν οι usb θύρες εκτός και αν έβαζα τα drivers (boot μέσω usb κάνω κανονικά).
Μέσω του hiren's boot cd μέσα στα mini windows xp δεν μπορώ να μπω και τα file manager δεν βοηθάνε και πολύ.
Να είναι καλά τα linux όπου δεν έχω κανένα θέμα να κάνω boot εκεί και να μπώ στο λειτουργικό χωρίς να το κάνω install οπότε θα καταφέρω να περάσω τα drivers στο c:/d: του δίσκου και να τα περάσω στα windows.
Έχω φάει πόση ώρα να κάνω αυτό που έπρεπε να μου πάρει μισή ώρα το πολύ. -_-