Assassin's Creed: Η Αναγέννηση SPOILERS! 1ο βιβλίο της σειράς, βασισμένο στο AC2 (Click to View)
Λέει ο Ezio ότι κάθε Ναΐτης στην λίστα του θα πεθάνει απ'την λεπίδα του κι εγώ είμαι σε φάση "Ezio αλάνι για πάντα στο λιμάνι!". Κι ας μην έχει λιμάνι η Φλωρεντία.
τον παραδεχομαι τον σκαι... εκλεισε για το προγραμμα του το the messengers... δεν εχει σημασια που κοπηκε περσι... το θεμα ειναι φερνει φρεσκο πραγμα...
Μπήκα στο πρόγραμμα της Βουλής των Εφήβων. Στην αρχή έπρεπε να απαντήσω σε 30 ερωτήσεις, έχοντας 30 δεύτερα για κάθε απάντηση.
Γτπ το site πάντως. Εκεί που έπρεπε να πατήσω το "Επόμενο" για την επόμενη ερώτηση δεν πατιόταν πάντα. Αν ήταν καλύτερο το site, θα είχα περάσει το στάδιο των ερωτήσεων απ'το σχολείο που κάναμε τις ερωτήσεις πρώτη φορά. -.-
Τέσπα,τώρα πρέπει να βγάλω μια φωτογραφία που να δείχνει τι σημαίνει για μένα σχολική ζωή. -.-
ο Hiro Kanagawa βρισκεται παντου... σε οποια σειρα διαλεξω να δω, κανει και απο μια εμφανιση... πρωτα στο iZombie, μετα στα Heroes Reborn, The Returned, X Files, The Magicians... κατι σαν τον διαβολο, οποια πετρα και να σηκωσω αυτον βλεπω
14/2
Ερωτευμένοι/σε σχέση: του Αγίου Βαλεντίνου
Singles: red light
Εγώ: Έλαβα τα χρήματα από τη πρώην, και πιθανά να με πληρώσει για να βγώ και μια ώρα μαζί της