(06-12-2015 01:50 AM)VladdyHawkward Wrote: [ -> ]Απ'όσο έχω ακούσει,αυτή τα έχει με έναν μπάτσο,οπότε δεν μου φαίνεται τόοοοοσο περίεργο που πέταξε τόσες μπαρούφες μαζεμένες.
εχμ....
για την συμμαθητρια σου λες τωρα;
φταιω τωρα να ρωτησω ποσο ειναι η συμμαθητρια σου και ποσο ο μπατσος που λες οτι τα εχει;
@VladdyHawkward πολύ απλά θα την είχα μπλόκ από τη 1η αφορμή αυτήν για το προφανή λόγο που ξέρεις. Θα της έκοβα για πλάκα και το καλημέρα η ακόμη και αν μου το λέει αυτή θα κάνω τον κινέζο.
Είδα προβοκάτσια tv και έλεγε για σουίγκερς και πολυάμορους. Απορώ γιατί το βάλανε αφού και που ρώτησαν περαστικούς μόνο για σούσι δεν το περάσανε τον ορισμό.
Έχω σκοπό να επεκταθώ και πέρα από Youtubing και την ποίηση. Τι εννοείτε δεν έχω αρχίσει ακόμα Youtubing? Τι εννοείτε τα ποιήματά μου είναι χάλια? Τέσπα, σκεφτόμουν να φτιάξω έναν ιντερνετικό ραδιοφωνικό σταθμό. Έχει κανείς σας εμπειρία στο θέμα αυτό? Θέλω να μπορώ να βάζω κάποια playlist να παίζει,αλλά να μπορώ να μιλάω κι εγώ πού και πού. Ξέρει κανείς σας τι να κάνω?
(03-12-2015 03:47 PM)VladdyHawkward Wrote: [ -> ]Στο κάτω κάτω δεν κατάλαβα! Εκείνος που έγραψε "άσπρα τα στήθη σου σαν τα γάλατα γαργάλατα γαργάλατα" πώς περνιέται για ποιητής?
μολις ακουσα αυτην την φραση σε ενα dubsmash... lol... ουτε που ειχα καταλαβα οτι πηρες απο καπου αλλου την φραση