Legendary Pokémon

Full Version: Ελληνικό Σπαμ και fr3DS
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Για το nexus (που το έχετε μερικοί) , έχει και αυτό τις αδυναμίες του, αν ήταν να έδινα (τότε) 500άρικο χαίρω πολύ. 850Ευρώ Είχα πάρει το Motorola αλλά η Nvidia δεν έβγαλε Driver Πέρα από Android 2.4.x. Ούτε καν Nexus 1 δεν υπήρχε όταν το αγόρασα εκείνη την εποχή. Στην τιμή του Nexus 6 θα προτιμούσα 2x Oneplus.

@VladdyHawkward
τροφοδοτικό βάζεις XFX, για πολλούς λόγους
Μνήμη ανά ζευγάρια, διαφορετικά χάνεις το dual channel.
Αν δεν έχεις σκοπό να βάλεις 4k ανάλυση θα σε καλύψει η GTX 960 αλλά 4GB σε λίγο καιρό θα είναι πολύ λίγα.

Υ.Γ. Οι αναβαθμίσεις είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάω, πρώτα με ενδιαφέρει η αξιοπιστία (να μην κάνει restart), να κρατάει η μπαταρία παραπάνω και να έχει καλή ποιότητα στη κλήση καθώς το θέλω για δουλειά όχι παιχνίδια.
Νέα παιχνίδια Yu-Gi-O.Oh! http://gamehorizon.gr/tria-nea-pechnidia-yu-gi-oh/
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ:

Θα δω την νέα ταινία της Lacta. Και θα την κράξω με post μου εδώ πέρα. Big Grin
Thn eides h' tha deis prwta tou Papakaliath?


PS: Mou erxotan na xwsw ena v apo panw alla ntaks, krath8hka Toungue
παντως παιδια το αμερικανικο netflix εχει περισσοτερα... το ελεγξα

παντως ειναι ενας τροπος και αυτος να σταματησει καποιος την πειρατεια... δεν εχω προβλημα να πληρωσω 7 ευρω για να δω αυτα που θελω
(07-01-2016 03:52 PM)Mister 94 Wrote: [ -> ]παντως παιδια το αμερικανικο netflix εχει περισσοτερα... το ελεγξα

Το περιμέναμε όλοι. Ούτε το netflix της Αγγλίας έχει τα ίδια με της Αμερικής αλλά ούτε και ο Καναδάς που είναι δίπλα στην Αμερική.
Αυτή η *κολοκύθι* της Lacta: REVIEW! (Spoilers inside) (Click to View)
Special thanks to the badwords filter. 1 κολοκύθι στον τίτλο κι 1 σε όλη την περίληψη Toungue
Δεν ξέρω γιατί επέμενες να την δεις. Εγώ σε είχα προειδοποιήσει... λάκτα και ταινία τσαμπέ κάνει μπαμ για τι πρόκειται. Κάποιος έφτιαξε αυτή την ο Θεός να την κάνει ταινία. Πήγε να την πουλήσει και κανένας παραγωγός δεν ήθελε να αγοράσει αυτή τη μάπα. Και ξαφνικά τσουυυυυύπ σκάει μύτη η λάκτα και του λέει "σου δίνω 5 χιλιάρικα και μου πουλάς την ταινία". Την διαθέτει τσάμπα με μοναδικό χορηγό την ίδια τη λάκτα κι έτσι και οι 2 βγαίνουν κερδισμένοι.

Σειρά έχει η ταινία του Παπακαλιάτη.
Τι special thanks, πόσες βρισιές δεν τις έπιασε. -_-
(07-01-2016 10:49 PM)Grim Ripper Wrote: [ -> ]Τι special thanks, πόσες βρισιές δεν τις έπιασε. -_-

1)thatsthejoke.jpg
2)Ο Καμερουνέζος επιθετικός δεν είναι βρισιά. Toungue

(07-01-2016 10:31 PM)skorp Wrote: [ -> ]Δεν ξέρω γιατί επέμενες να την δεις. Εγώ σε είχα προειδοποιήσει... λάκτα και ταινία τσαμπέ κάνει μπαμ για τι πρόκειται. Κάποιος έφτιαξε αυτή την ο Θεός να την κάνει ταινία. Πήγε να την πουλήσει και κανένας παραγωγός δεν ήθελε να αγοράσει αυτή τη μάπα. Και ξαφνικά τσουυυυυύπ σκάει μύτη η λάκτα και του λέει "σου δίνω 5 χιλιάρικα και μου πουλάς την ταινία". Την διαθέτει τσάμπα με μοναδικό χορηγό την ίδια τη λάκτα κι έτσι και οι 2 βγαίνουν κερδισμένοι.

Σειρά έχει η ταινία του Παπακαλιάτη.

1)Ένας λόγος είναι ότι για μια φορά είπα να δω ταινία της Lacta να δω τι σόι "ρομαντικά" μηνύματα περνάει
2)Αν την βρω σε καλή ποιότητα,why not? Toungue
@vlad μαν αν έχεις τόσο χρόνο για review ταινίας, κανε ένα review σε νέα ταινία Ποκεμον. :ρ
Ευχαριστώ που έγραψες το review της ταινίας, είναι εντελώς για το pidgey όντως.
Μόλις έσωστα 45 λεπτά από τη ζωή μου.
Δεν θα την έβλεπα ούτε με κοπέλα, θα της έλεγα : αν με πλήρωνες βεβαίως ! (ευτυχώς η πρώην με πλήρωνε Wink ) γιαυτό και μετά πήρα ένα N64 από ebay.

Ταινίες ποιότητας δεν βρίσκεις εύκολα, και που αγόρασα τόσο ακριβό Projector και ηχοσύστημα στο τέλος θα καταλήξουν να βλέπω nickelodeon Toungue Αν και με το XRGB μπορώ να παίζω όποια κονσόλα θέλω (N64-GC-Wii-Wii u) με ένα πάτημα του τηλεκοντρόλ.

Δεν ξανακάνω πάλι το λάθος να αγοράσω ηχεία/ηλεκτρονικά από Ελληνικό μαγαζί, άλλη φορά ebay. Περιμένω τα νέα ηχεία από 1η Νοέμβρη και αύριο θα μου πει αν παρέλαβε κάτι. Αν είναι Slooooowpoke το μαγαζί κλείσε το καλύτερα.
^ dat post

Apo thn tainia Lacta sto hxosysthma apo to ebay Toungue


PS: Onoma kai dieu8unsh ths prohn sou. Fainetai kalo koritsi Toungue
(08-01-2016 04:38 AM)skorp Wrote: [ -> ]PS: Onoma kai dieu8unsh ths prohn sou. Fainetai kalo koritsi Toungue
θα σου πω σε PM, ξέρω και το pin Cool
(08-01-2016 02:25 AM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]Ευχαριστώ που έγραψες το review της ταινίας, είναι εντελώς για το pidgey όντως.
Μόλις έσωστα 45 λεπτά από τη ζωή μου.
Δεν θα την έβλεπα ούτε με κοπέλα, θα της έλεγα : αν με πλήρωνες βεβαίως ! (ευτυχώς η πρώην με πλήρωνε Wink ) γιαυτό και μετά πήρα ένα N64 από ebay.

Ταινίες ποιότητας δεν βρίσκεις εύκολα, και που αγόρασα τόσο ακριβό Projector και ηχοσύστημα στο τέλος θα καταλήξουν να βλέπω nickelodeon Toungue Αν και με το XRGB μπορώ να παίζω όποια κονσόλα θέλω (N64-GC-Wii-Wii u) με ένα πάτημα του τηλεκοντρόλ.

Το χειρότερο πρόβλημα με την ταινία είναι ότι δεν καταλαβαίνεις την υπόθεση εκτός αν την δεις ολόκληρη. Ακόμα και να την δεις ολόκληρη, κάπου θα μπερδευτείς. Αλλά θέλω να σου πω είχα δει το τρέιλερ στην τηλεόραση ένα σωρό φορές και πέρα από ένα ερωτευμένο ζευγάρι σε ένα νησί,δεν ήξερα τι άλλο να περιμένω. Πάνω-κάτω σαν τσόντα φαίνεται στο τρέιλερ. Αποπλάνηση στη Σαντορίνη Toungue

In other news, κατέβασα OmegaRuby. Να'ναι καλά τα homebrew Toungue Treecko θα διαλέξω. Toungue
Reference URL's