Αυτά συμβαίνουν όταν αντί να βάλεις 3-4 καλλιτέχνες να γράψουν 2-3 χαζομάρες για να ψηφίσει ο κόσμος παίρνεις ένα συγκρότημα με ιδιόρρυθμο στυλ, του αλλάζεις όνομα (από Europond τώρα Argo) και τους βάζεις να φτιάξουν τραγούδι. Ένας αχταρμάς. Ελληνικά, ποντιακά, αγγλικά, όλο αυτό λέγεται "ποντιακό ραπ".
Αν ήταν να στέλναμε ραπ, ας στέλναμε Υποχθόνιο. Στα διάλα.
στο μεταξυ το CW ανανεωσε 11 σειρες και αναμεσα σε αυτες ειναι το The Vampire diaries και το supernatural... δεν το περιμενα για το TVD επειδη εφυγε η ελενα αλλα η αληθεια ειναι οτι αφοτου εφυγε και γλυτωσαμε απο την κλαψα της η σειρα απεκτησε ξανα ενδιαφερον
Ελπίζω να το λες έτσι, χωρίς να το έχεις δει γιατί θα σε σκοτώσωωωωωωω!!!!!!!!
Είμαι σίγουρος ότι θα πεθάνει πάλι οπότε δεν πρόκειται να δεθώ μαζί του (όχι για 3η φορά (ή 4η)). Ο Leomon έχει καταντήσει να είναι ο μαύρος στα θρίλερ
Btw, το ψάχνω online και δεν το βρίσκω. Νομίζω η 1η ταινία είχε βγει αμέσως : /
μου ήρθε το Lenovo k3 note,
από τη 1η μέρα
Του έκανα root
του άλλαξα themes, ringtones, lock screen
του έβαλα titanium backup
του άλλαξα το bootanimation ΚΑΙ το shutdown animation από δικό μου μοντάζ
έλεγα να του αλλάξω ακόμη και το oemlogo, από lenovo που γράφει στην αρχή να βάλω το victini αλλά έπρεπε να παραμετροποιήσω το boot.img και βαριέμαι το είχα κάνει σε huawei παλιώτερα και αντί huawei έδειχνε το dodrio.
(16-03-2016 03:11 AM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]μου ήρθε το Lenovo k3 note,
από τη 1η μέρα
Του έκανα root
του άλλαξα themes, ringtones, lock screen
του έβαλα titanium backup
του άλλαξα το bootanimation ΚΑΙ το shutdown animation από δικό μου μοντάζ
έλεγα να του αλλάξω ακόμη και το oemlogo, από lenovo που γράφει στην αρχή να βάλω το victini αλλά έπρεπε να παραμετροποιήσω το boot.img και βαριέμαι[emoji14]το είχα κάνει σε huawei παλιώτερα και αντί huawei έδειχνε το dodrio.
Mlkies
Lenovo lol. Ti allo tha dw se auto to forum
(19-03-2016 01:13 PM)Pokemaniac Wrote: [ -> ]είμαι σίγουρος ότι ο jeremy δεν θα το αφήσει έτσι αυτό το video
*grabs popcorn*
Ο Jeremy το έχει παρατήσει,βασικά. Τον σχολιασμό βίντεο εννοώ. Τελευταία μόνο ταξίδια κάνει. Σχολιασμό έχω καιρό να δω από Jeremy. Οπότε πιο πολύ για Manos ή Booyah TV το κόβω να κάνει την δουλειά.