Εγω την παρασκευη γραφω κοινωνικη και πολιτικη αγωγη.ευκολο?
οσο για σενα 'kalas'......τι να σου πω,καλη τυχη
Εγραψα τέλεια (σχεδόν) αρχαία
Καλη τύχη και σε εσένα. Εμενα μου φαίνεται εύκολο μάθημα γτ η καθηγήτρια μας δίνει έτοιμες ερωτήσεις με απαντ. απο το βιβλίο και έχουμε γυρω στις 50 για ύλη απο τις 60+.
Εγω εγραψα αρχαια σημερα και δεν ηταν κατι δυσκολο......Το προβλημα ειναι οτι το 15μελες εβαλε την επομενη βδομαδα απανωτα τα ->Μαθηματικα,φυσικη και χημεια.Το φανταζεσαι?!
Egw arxaia k agglika shmera...Arxaia xalia...Kala agglika teleia ennoeitai...Kai thn paraskeuh grafw algevra.aisx0s!
Τα μαθηματικα γενικως ειναι μπλιαχ!Αν και πεθαινω για πληροφορικη........
;-; ;-;
Η δασκαλα της γεωγραφιας μας, η κ.Νικολετα, (που λεει τον Κινέζικο,Κινεζικό),
μας εβαλε 4 μαθηματα απ'εξω,για 3 διαφορετικες ηπειρους,να μαθουμε τις κυριοτερες πολεις τους κτλ...Και 15 σελιδες ασκησεις. >< ;-;
Χαιρετα μου τον πλατανο........
(Γεια σου κ.Πλάτανε xD )
3 μέρες μας μένουν. WOOOOO
Esas..emena m menoun 10...18 teleiwnw gmt.Eleos dld..oloi teleiwnoun 11 kai 13 kai emeis 18..Alla dn paraponieme.Teleftaia mera me magio 8a pame sxoleio.8a grapsoume k meta xalkidikh olh h parea gia ena 3hmero..teleia!
DRAGAR niwse egw ti na pw pou teleiwnw 4? -.- -.- -.- -.-
Esy kala na pa8eis.Gia na ma8eis na mhn koroideueis otan egw egrafa k esy ka8osoun.PalioA8HNAIE!
Alla 8a deis egw sto eipa.8amai sthn paralia k 8a se pernw thlefwno enw diavazeis
P
Λοιπον,εμεις σημερα δεν γραψαμε λογω του δυνατου σεισμου και εχω να πω οτι ειμαστε ταυτοχρονως τυχεροι και ατυχοι.Γιατι το μαθημα που γραφαμε σημερα,θα το γραψουμε την Τριτη,την Δευτερα κανονικα τελειωναμε.Anyways,δεν πειραζει,μια μερα ακομα ειναι
Δε πηγατε σχολειο λογο σεισμου? γουτουφου, που μενεις, στην Πατρα?
Ακρατα,λολ,οντως ο λογος ηταν λιγο.......αλλα τεσπα,υγεια ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ,XD
XD
Εμενα μου μενουν 2 ημερες! YEAH!WOOOHOOOO