(24-10-2008 07:53 PM)link Wrote: [ -> ]εμας το τετραήμερο μας το έβγαλαν ξινό...Μας φόρτωσαν όλο επαναλήψεις για τεστακια...και υποτίθεται ότι ξεκουραζόμαστε τότε...
Ε δεν τοξερες ?Ειναι πολυ εξυπνοι ρε.Υποτιθεται οτι εχουμε κατι τετοια 3ημερα+4ημερα για να ξεκουραζομαστε λιγο και αυτοι μας φορτωνουν ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ ομως..τα ζωα τα εξυπνα..:/
Αντιθετως,δε μας φορτωσανε καθολου |D;
απεργια το μετρο κλεινει η σχολη.... απαιτω να μην ικανοποιηθουν ποτε τα δικαιωματα των εργαζομενων του μετρο ωστε να μην κανουμε μαθημα ποτε παλι χαχααχαχααχαααχαχαχαχαχαχα
(30-10-2008 11:29 AM)darvor Wrote: [ -> ]απεργια το μετρο κλεινει η σχολη.... απαιτω να μην ικανοποιηθουν ποτε τα δικαιωματα των εργαζομενων του μετρο ωστε να μην κανουμε μαθημα ποτε παλι χαχααχαχααχαααχαχαχαχαχαχα
Damn.. Ειναι κατι τετοιες ωρες που λεω γιατι δεν εχω περασει σε ΤΕΙ... Εμεις εχουμε κανονικοτατα μαθημα σημερα. Και φυσικα, εργαστηρια μεσα στο μεσημερι. Σε δουλεια να βρισκομαστε...
Α καλα εμας μας εριξε η ιδια ηλιθια 2 τεστ σε 2 διαφορετικα μαθηματα . Και φυσικα εγραψα χαλια...
εμας επαθε ατυχημα ενα απο τα ρομποτ του παππου του Μπαμπη Νιωτη και ετσι απο τριτη μεχρι παρασκευη για 3 βδομαδες θα εχουμε πρωτη ωρα κενο ^^, αλλα λυπομαστε πολυ. Τελικα το οτι δεν καναμε κανενα κενο(εκτος απο ενα κενο γυμναστικης λογο απεργιων) απο την αρχη αυτης της χρονιας μεχρι προχθες.... ξεχασα τι ηθελα να πω στο τελος της προτασης καθως την εγραφα γμτ.
δεν πειραζει.υπαρχει και η αλλη φορα george7
.τεσπα,κι εμεις ειχαμε κανονικοτατο μαθημα σημερα,αν και μας εβαλαν να διαβασουμε για τεστ γεωγραφιας
δε σου μιλησε κανεις... τραβα φυτουκλιαζε για το τεστ και ασε τα πκμν στην ησυχια τους. Επισης ο διευθυντης μας εσπασε το κεφαλι του η το ποδι του
Κατάληψη σήμερα (και μάλλον και αύριο) έτσι στο άκυρο αρκετές μέρες μετά την προηγούμενη κατάληψη....
Έχασα και τεστ φυσικής κατεύθυνσης, μια χαρά..
αυτα ειναι ... πλεον οι στασεις εργασιας του μετρο μας κανουν να χανουμε και τα νοσοκομεια.... πηγαμε χαλαρα ... η καθηγητρια δεν ειχε ερθει ... κατσαμε ως τις 10 και φυγαμε .... (ακα 30 λεπτα +/-)
οσο για μενα πηρα 14 σε τεστ νεων και καναμε τεστ μαθηματικων και γεωγραφιας
,αν και ηταν γελοια συν οτι στη γεωγραφια το τεστ ηταν προφορικο
εγω εχω παρει ενα 20 στα αγγλικα και ενα 0.1 στην χημεια, ειμαι ιμπας, το ξερω....
σιγα εγω εγραψα τεστ πληροφορικης 20 διαγωνισμα ιστοριας 18,την δευτερα γραφω φυσικη που θα γραψω κατω απο 10 σιγουρα
εχουμε και λεμε.καναμε τεστ στα κειμενα (για 17 το βλεπω) και γραψαμε εκθεση στα αγγλικα.αυριο θα εχουμε τεστ στη γυμναστικη
(11-11-2008 05:52 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]αυριο θα εχουμε τεστ στη γυμναστικη
Αν και συνήθως δεν με νοιάζουν καθόλου τα τεστς των άλλων, what the heck?!?