α) ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΚΡΟΣ! (οκ, just a funny start)
β) δεν κανω μονστρα, απλος μου αρεσει το σχολειο μου και μυραζομε την χαρα μου με τους φιλους μου!
γ) darvor, αμε να διαβασεις για την εξεταστηκη σου! (just kidding, μην με παρεξειγισεις, οκ?)
darvor Wrote:1ον manuelf εισι ανηλικος για να ασχολεισαι με πολιτικα.
2ον δεν μας νοιαζει.
κοιτα, χωρις παρεξηγιση, εσενα μπορει να μην σε νοιαζει, αλλα εμενα με ενοιαζε για την υπολυψη μου, επιδη υποθηκε καποιο σχολειο, αν και ο Dragar το ειπε γι' αστειο, δεν ηθελα να μεινει η υπονεια πως ειμαι capital! αυτο ειναι ολλο! ας μην το συζητησουμε αλλο διοτι ειναι και off topic, και βαρεθηκα πια τους τσακομους και θελω φιλικες σχεσεις με ολους!
MANUELF Wrote:β) δεν κανω μονστρα,
χαχαχαχα ευλογημενα να ειναι τα typos χΔ πραγματικα γελασα χδ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
επισης ... κατι δεν κτλβες.
για να σε παρεξηγησω εγω .... ελεος... πως περασε απο τον εγκεφαλο σου αυτο !?!??!!??!??!!?!!?!?!
Ο Μ Φ Δ
darvor Wrote:για να σε παρεξηγησω εγω .... ελεος... πως περασε απο τον εγκεφαλο σου αυτο !?!??!!??!??!!?!!?!?!
Φυλα τα ρουχα σου για να' χεις τα μυσα! πρωτιμο να ειμαι συγουρος πωσ δεν θα με παρεξηγισεις, παρα να σου λεω μετα πως εκανα πλακα!
τεσπα, οπος ειπα πρην, ας μην ειμαστε off topic!
και για να μην ειμαι εντελος οff topic: σχολειο!
Nαι.
Αυριο μας ειχαν πει πως θα γνωριζαμε τους καθηγητες.Και απο Δευτερα τα μαθηματα.
ΑΛΛΑ.
Ας μεινουμε στο αλλα.;-;
Σε όσους μου ειπατε για την αλλαγη τμηματος, ενταξει δεν ειναι τπτ το σπουδαιο. Στην Α γυμνασιου ήμουν στο τμημα με ολους μου τους φιλους αλλα δτη Β κ Γ με αλλαξανε και δεν ηξερα κανεναν και τωρα ειμαι με περιπου 10 παιδια απο τη Β κ Γ γυμνασιου και αλλα 10 απο αλλο σχολειο. Απλα θα ηθελα να ειμαι παλι με τους φιλους μου απο την πρωτη γυμν. αλλα μια χαρα ειμαι και με τους αλλους
mANUELF να σοθ πς χωρις παρεξηγιση.... εκθεση ποσο πειρες?
18 εξετιας της ορθογραφιας, η οποια ως γνωστων ειναι για μενα οτι και το νερο για το τσαριζαρντ!
xD!
αλλα δεν με πολυνοιαζει, αφου με ενδιαφερουν οι θετικες επιστημες! οχι η φιλολογια!
ΥΓ: αυτη η συζητηση μπορει να γινει και σε PM! γι' αυτο απαντισα σε θρεντ, ωστε να ζητισω απο τους υπευθηνους να διαγραψουν αυτα τα δυο ποστ!
Εμάς παιδιά μας έφεραν ένα Παπά ταλιμπάν με το γυαλάκι και ένα κολοφτιαγμενo Punto Sporting.Nομίζαμε ότι θα σκισει τα ράσα και θα βγάλει κάνα shotgun... XD
milton@ lmao
Toυ παπα μας του βαλαvε νεφτι.Στοιχημα,τοσο γρηγορα δεν τα εχει ξαναπει.
αντε .... και καλο μαθημα αυριο
Οι καθηγητές μας είναι ο ένας χειρότερος απο τον άλλο μεχρι στιγμής... Να δω και τους υπολοιπους τη Δευτερα.
@milton Πω, θα ηθελα να ερθω μια μερα στο 7ο να δω αυτον τον καινουριο
Καλά εγώ στη β' λυκείου με φροντιστήρια και αγγλικά, έχω χάσει την μπάλα...
μια ειναι η λυση .... κοπανα την.
xDDDD
Ε ναι κ γω αυτο εκανα β λυκειου.Κοπανα σχολειο..κοπανα φροντιστηριο...και τελικα σταματησα το φροντιστηριο κ περασα την β λυκειου με συνολο απουσιων:114!Kαλα αγγλικα εχω τελειωσει απο δευτερα γυμνασιου...χΔ
Oπα ρε'συ πτυχιουχε!
.Εγω φετος δινω lower μαγκες και ειναι λιγο στριμοκ*λα τα πραγματα....ασχετο με το σχολειο απλα ηθελα να το αναφερω.