Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Βασικα δεν συμφωνω.Η εξοχη για το μονο που αξιζει ειναι για ηρεμια και ωραιο περιβαλλον.Δεν τιθετε θεμα συγκρισης με την πολη σε αλλα θεματα.Και αυτα τα εχει φασαρια στην πολη και βοθρος κ.λ.π ελεος οταν ημασταν μικροι μας τα λεγανε.Σιγουρα σε σχολεια της πολης δινουν πιο πολυ βαση για να στειλουν πιο ικανους καθηγητες.Σε σχολειο εξοχης ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα.
ναι κοιτα, εχω να σου πω κατι που ισως σε στεναχωρησει, δεν μενω στο μικρο σπιτι στο λιβαδι, και ο αερας οντως μυριζε καπως στο Μοναστηρακι (αν και μετα απο κανενα 2μερο το συνιθιζεις),αν και οντως δεν συγκρινωνται σε αλλα θεματα, γιατι ολα τα υπουργεια στην αθηνα ειναι (θα μπορουσαν και να μην ειναι αλλα ειναι πετοστοκοι) και αυτο που λες περι σχολειων δεν ισχυει , αν ηταν ετσι εμεις στην επαρχεια ειμαστε καταδικασμενοι να μην περασουμε? οχι, ξερω εναν που περασε φετος στρατιωτικη ιατρικη (η καπως ετσι), πηγαινε δες ποσο ειναι τα μορια και μετα λεγε

αυριο δεν έχουμε σχολειο, κανουν συνελευση, γαματο?
ναι.ειναι γ*μ*το.τεσπα.καναμε την εκδρομη σημερα και ειχαμε παει στο κεντρο περιβαντολογικης αγωγης (ΚΠΑ) και μας μιλουσαν για τα φυτα στη θρησκεια μας.ωραια ηταν.
Εμείς σήμερα γράψαμε διαγώνισμα στην Ιστορία. Πιστεύω πως έχω γράψει από18 μέχρι 20. ^^;; ΥΑΥ!

*coughthanksforthegeassninjacough*
εμείς ΚΠΑ λέμε την κοινωνική και πολιτική αγωγή
Big Grin
(18-11-2008 12:53 PM)Dragar Wrote: [ -> ]Σιγουρα σε σχολεια της πολης δινουν πιο πολυ βαση για να στειλουν πιο ικανους καθηγητες.Σε σχολειο εξοχης ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα.

Nah, δεν ισχυει, εδω π.χ εχουμε 2-3 καθηγητες που βαζουν και θεματα στις πανελληνιες . Σημασια δεν εχουν απαραιτητα οι καθηγητες, αλλα εαν ο μαθητης θα κατσει να διαβασει. ναι, εξοχη ημεθα...

Α, θα μας στειλουν καθηγητρια Ιταλικων. Τωρα το θυμηθηκαν...
δηλαδη θα κανετε και ιταλικα.ετσι?????
(19-11-2008 03:21 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Εμείς σήμερα γράψαμε διαγώνισμα στην Ιστορία. Πιστεύω πως έχω γράψει από18 μέχρι 20. ^^;; ΥΑΥ!

*coughthanksforthegeassninjacough*

Αχά! Δούλεψε! Τι μας νοιάζει η οπτική επαφή, δουλεύει μέσω MSN λοιπόν.

Αύριο εκδρομή λοιπόν, στο Λαύριο, ίσα ίσα για να πληρώσουμε 4 ευρώ για τα λεωφορεία.
σημερα εγραψα αγγλικα 20,15- στον ομηρο και γραψαμε τεστ στην τεχνολογια (για 17 το βλεπω,για να μην ειναι εγωισταρος).αυριο γραφουμε θρησκευτικα και τη δευτερα ιστοριαSadSad
εγω δεν κανω τεχνολογια γιατι δεν εχουμε καθηγητη!!!!και μαθηματικα,χημεια,φυσικη τα παω χαλια και καλυτερα να μην πω τον βαθμω
διαγωνισμα βιολογιας (β'λυκειου) την παρασκευη και δεν ξερω τιποτα....αχ αυτο το σχολειο τι μας κανει.......
Εμείς βιολογία 4-5 μαθήματα να έχουμε κάνει το πολύ...Είμαι περίεργος να δω πότε θα γράψουμε το διαγώνισμα και κυρίως τι θα μας βάλει..
(18-11-2008 11:49 PM)pokeman Wrote: [ -> ]ναι κοιτα, εχω να σου πω κατι που ισως σε στεναχωρησει, δεν μενω στο μικρο σπιτι στο λιβαδι, και ο αερας οντως μυριζε καπως στο Μοναστηρακι (αν και μετα απο κανενα 2μερο το συνιθιζεις),αν και οντως δεν συγκρινωνται σε αλλα θεματα, γιατι ολα τα υπουργεια στην αθηνα ειναι (θα μπορουσαν και να μην ειναι αλλα ειναι πετοστοκοι) και αυτο που λες περι σχολειων δεν ισχυει , αν ηταν ετσι εμεις στην επαρχεια ειμαστε καταδικασμενοι να μην περασουμε? οχι, ξερω εναν που περασε φετος στρατιωτικη ιατρικη (η καπως ετσι), πηγαινε δες ποσο ειναι τα μορια και μετα λεγε

Σιγα εσυ που τα ξες ολα σιγα.Δεν ειπα οτι εισαι στο μικρο σπιτι το λιβαδι.Ξες και γω εχω παει σε επαρχια σχολειο.Και δεν μιλησα ειρωνικα η ρατσιστικα για επαρχια.Ελεος.Απλα ειπα αυτο που πιστευω.Και επισης ξερω και γω πολλα ατομα απο επαρχια που περασαν σε καλες σχολες.Δεν ειπα εγω τιποτα τετοιο οτι ναναι.
Α,και μαλλον ξερω καλυτερα για μορια απο σενα γιατι μενδιαφερει φετος οντας μαθητης 3ης λυκειου

Εγραφα 4 πρωτες ωρες διαγωνισματα σημερα..ελεος ρεεεε.1η ωρα ιστορια,2η-3η εκ8εση και 4η αγνωστο..κουραση Toungue
(19-11-2008 05:37 PM)Lugia Wrote: [ -> ]διαγωνισμα βιολογιας (β'λυκειου) την παρασκευη και δεν ξερω τιποτα....αχ αυτο το σχολειο τι μας κανει.......

πολλες και διαφορες μπουρδες μας κανει!!!SadSad
να δεις εμενα δηλαδη που μας εβαλαν πανω απο 22 τεστ!!!!!!!!!!!Sad
ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΟ!!!!!!!!!!!!!
(19-11-2008 06:49 PM)Dragar Wrote: [ -> ]
(18-11-2008 11:49 PM)pokeman Wrote: [ -> ]ναι κοιτα, εχω να σου πω κατι που ισως σε στεναχωρησει, δεν μενω στο μικρο σπιτι στο λιβαδι, και ο αερας οντως μυριζε καπως στο Μοναστηρακι (αν και μετα απο κανενα 2μερο το συνιθιζεις),αν και οντως δεν συγκρινωνται σε αλλα θεματα, γιατι ολα τα υπουργεια στην αθηνα ειναι (θα μπορουσαν και να μην ειναι αλλα ειναι πετοστοκοι) και αυτο που λες περι σχολειων δεν ισχυει , αν ηταν ετσι εμεις στην επαρχεια ειμαστε καταδικασμενοι να μην περασουμε? οχι, ξερω εναν που περασε φετος στρατιωτικη ιατρικη (η καπως ετσι), πηγαινε δες ποσο ειναι τα μορια και μετα λεγε

Σιγα εσυ που τα ξες ολα σιγα.Δεν ειπα οτι εισαι στο μικρο σπιτι το λιβαδι.Ξες και γω εχω παει σε επαρχια σχολειο.Και δεν μιλησα ειρωνικα η ρατσιστικα για επαρχια.Ελεος.Απλα ειπα αυτο που πιστευω.Και επισης ξερω και γω πολλα ατομα απο επαρχια που περασαν σε καλες σχολες.Δεν ειπα εγω τιποτα τετοιο οτι ναναι.
Α,και μαλλον ξερω καλυτερα για μορια απο σενα γιατι μενδιαφερει φετος οντας μαθητης 3ης λυκειου

Εγραφα 4 πρωτες ωρες διαγωνισματα σημερα..ελεος ρεεεε.1η ωρα ιστορια,2η-3η εκ8εση και 4η αγνωστο..κουραση Toungue

Εντάξει κι εγώ δεν πιστεύω πως για τις πανελλήνιες παίζει τόσο σοβαρό ρόλο το αν είσαι σε επαρχία ή πρωτεύουσα...Τουλάχιστον στα γραπτά...Και εγώ ξέρω παιδιά από αθήνα και από επαρχία που πέρασαν σε καλές, όπως και το αντίθετο..Αλλα για αυτό ευθύνονται αυτοί και όχι η περιοχή τους...
Reference URL's