Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Για οσους ειναι αθηνα εμας θα μας πανε Αλσος Βεϊκου
(08-10-2008 04:46 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]με είδε μία από το Internet. Toungue

εχμ για να γυρισει να σε κοιταξει ... ή στραβη ή κακη ή αναποδη θα ειναι ...(fail)
τι λε ρε αν αυτο ηταν φειλ τοτε εγω ειμαι κοντος
εισαι ΚΑΙ κοντος ΚΑΙ οφφτοπικ

αυριο θα δωσω μια εργασια που χρωσταω μια βδομαδα τωρα,φοβερο ετσι? (Ναι ρε εξυπνε στο σχολειο)
Το ξερω οτι ειμαι κοντος δεν χρειαζεται να μου το πει καποιος αλλος ( 9.999.999. που μου το ειπαν μαζι με σενα ) Ενιγουει. Γμτ αυριο εχει να πεσει τεστ στον μαπα τον Ναπολεοντα ( τωρα δεν ειμαι οφφ τοπικ )
Ρε 'σεις έλεος πια, για ένα τεστάκι κάνετε έτσι? Εγώ αύριο έχω 6ωρο στο σχολείο και 5 ώρες μάθημα το απόγευμα, για τις οποίες έπρεπε να διαβάσω σήμερα. Και με το να διαβάσω εννοώ: θεωρία από ένα κεφάλαιο Φυσική, κάπου 20 ασκήσεις Φυσική, κανόνες παραγώγισης και κάπου 30 ασκήσεις πάνω στις ειδικές περιπτώσεις για Μαθ.Κατ. και καμια 10αριά ασκήσεις Στατιστική. Δηλαδή αν βλέπετε έτσι ένα τεστ, 3η λυκείου με τις πανελλήνιες τι θα κάνετε?
οτι και εγω. θα τρεχουν να κανουν κοπανες. απλο και αποτελεσματικο για να πιασεις τον πατο
πατος ξεπατος, περασες αθηνα και τωρα την κωλοβαρας 24/7 χωρις διαλειμα, ετσι θελω και εγω ρε
@ Darvor: Βεβαίως, πρέπει να σκεφτείς τι πρέπει να γίνει για την μικρή (πολύυυυυυ μικρή) περίπτωση που δεν θέλουν να πιάσουν πάτο...
Mπα μην τον πιεζεις...Δεν μπορει ουτε θελει να το σκεφτει Toungue
Παντως εγω εχω βολευτει με την καταληψη..Σκιζομαι λιγο στο φροντιστηριο και μπαινω σε ενα προγραμμα σιγα σιγα...επιτελους δηλαδη..
Αντε ενας χρονος ειναι...Big Grin
Σε εμένα δεν έχουν εκδρομές (καλά δεν με νοιάζει, αφού πολυήμερες δεν πήγαινα έτσι και αλλιώς) οργανώνω μόνος εκεί που θέλω να πάω Big Grin

Η μύτη μου θυμίζει nosepass(έτσι εξηγείται γιατί δεν χάνω τον δρόμο μου)Toungue
@ θανος:επειδη ξερω τι σιμαινει να μην θες να πιασεις πατο ... η πολυ μικρη αυτη περιπτωση να μεινει μακρια απο μενα at least (3η λυκειουο καλυτερος μ φιλος απλα ελιωνε στο διαβασμα .... βγαιναμε μονο τα Σαββατα και προς το τελος σχεδον καθολου ... αλλα ο τυπας εβγαλε 19 χιλιαδες κατι μορια )
@ ποκεμαν: αθηνα θα περνουσα ετσι και αλλιως γιατι εδω μενω ρε και ειμαστε και πολυτεκνοι... ακομη και να μην περναγα σε σχολη παλι εδω θα ημουν etc etc etc

αλλα το γεγονος οτι επιασα πατο ειναι γεγονος.

@Σταυρο: με το καλο.... χαχαχαχαχα

@σε ολους : 12 με 5 μαθημα σημερα... για να δουμε θα το κανουμε το 5ωρο η θα κανουμε καμια ωριτσα ? xD
Επ, εντάξει το παρά έκανες ρε 'συ. Δεν χρειάζεται να γράφεις τέτοιες χυδαίες εκφράσεις(σοβαρολογώ)
Τελικα το τεστ του μαπα του Ναπολεοντα το γλυτωσα. Πατο πιανει μονο ο στρατος. Και στις πανελληνιες θα το παιξω κουλ με την μανα μου να φωναζει ( ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΟΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ )
πωπω,και η μανα μου λεει κατι παρομοιο,σαν:ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΚΑΤΟΠΟΚΕΜΟΝ ΣΟΥ?!Toungue

να παει να χαιστει λεω εγω!!!ολο *beep* λεει,ακους εκει,σκατοποκεμον,εξαλου μπορει να με βοηθησουν στο να προοδευσω,οπως πχ να γινω προεδρος της εταιριας ποκεμονToungue

(NM2: Το να βρίζεις ασύστολα, ΔΕΝ σε κάνει cool. Επίσης, άμα δει αυτό το ποστ η μάνα σου, θα σε σφάξει και δίκιο θα 'χει.)
Reference URL's