Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
αυτο σε ποιον θα το κανεις μωρη αρκουδα ?
Eλεος.
Και ναι αρχισαμε καταληψη σημερα εμεις!wheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!
Lucky bastard. Εμας λενε οτι θα το κλεισουν αυριο ( αμφιβαλω )
(06-10-2008 11:03 PM)darvor Wrote: [ -> ]ελεγα mikra αν ηξερες τι ιατρικες εξετασεις ηταν/ειναι etc...

But it ish Mirka ;_;
Anyway.
Κενο εξαιτιας συνελευσης.~
Επισης,Σια,ειμαστε πιο γαματοι απο πριν,εξελιχθηκαμε.
Αντι να πεταν στο βιολογο σαλιωμενα χαρτακια,τωρα του πεταν με καλαμακια κατι σπορακια.
Εγω εγραφα στις τσιχλες trident senses το ονομα μου και επαιζα μπασκετακι με χαρτακια που τα εριχνα στην κουκουλα του μπροστινου μου την ωρα του Γιαγκου
(07-10-2008 12:52 AM)pokeman Wrote: [ -> ]μην τον ακους!, ψαχνει θυματα/ασθενεις για την πρακτική του!, αποφυγέ τον!

σατ απ!!!!!!!!!!!!!!!!

@σορρυ δημη...

και μπαι δε γουεη αυριο δεν εχει μαθημα κριμας....
Κριμα γτ ειχα βαλει μια βομβα στη σχολη
(07-10-2008 03:52 PM)darvor Wrote: [ -> ]
(07-10-2008 12:52 AM)pokeman Wrote: [ -> ]μην τον ακους!, ψαχνει θυματα/ασθενεις για την πρακτική του!, αποφυγέ τον!

σατ απ!!!!!!!!!!!!!!!!

τελικα ειχα δικιο, ΧΑ!

σημερα φυγαμε 2 ωρες νωριτερα επειδη η τυπισα που μας κανει πληρ. το ξεχασε, ετσι απλα. Α, και αυριο παμε εκδρομη.
(06-10-2008 06:11 PM)link Wrote: [ -> ]Για να πάω ιδιαίτερα δεν ξέρω...Τώρα έχω συνηθίσει να "απορροφώ" όσα περισσότερα μπορώ στο φροντιστήριο, μετά να το ψάχνω μόνος μου με ασκήσεις στο σπίτι, για να είμαι έτοιμος στο σχολείο...Δεν ξέρω αν θα μου κάνει καλό η κακό μια ξαφνικη στροφή σε ιδιαίτερα...
Και όσο για αυτό που λες με τα ιδιαίτερα του χρόνου με τα μαθήματα βαρύτητας, δεν παίζει γιατί αν συνεχίζω και του χρόνου θετική (και όντας ακόμα αναποφάσιστος σχετικά με το ποια σχολή θέλω) θα έχω συνολικά 4 μαθήματα βαρύτητας (για 2,4 και 3 πεδίο)
Κοίτα. Ο γείτονας μας είναι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου (ενός που θεωρείται από τα καλύτερα της περιοχής μας) κι έχω δει πως γίνεται η δουλειά. Γι' αυτό λοιπόν προτίμησα τα ιδιαίτερα. Μαθαίνεις τα πάντα καλύτερα, δεν κάνεις 2 ασκήσεις στην τάξη και 3 στο σπίτι και αλλάζεις κεφάλαιο αλλά 15 με τον καθηγητή και 30 μόνος σου, καλύπτοντας σχεδόν οποιαδήποτε περίπτωση μπορεί να σου πέσει. Ήμουν κι εγώ σε δίλημμα για το τι θα κάνω αλλά τα ιδιαίτερα είναι καλύτερα imo. Έχει βεβαίως παραπάνω δουλειά, αλλά το είπες κι εσύ, αν δεν διαβάσεις από μόνος σου, δεν μαθαίνεις.

(06-10-2008 06:33 PM)pokeman Wrote: [ -> ]παντως εγω για σχολη εχω σκεφτει πληροφορικη η οικονομικα.
Πέρνα Αθήνα (κοινώς γράψε καλά), θα πηγαίνουμε μαζί στη σχολή μαζί και θα κάνουμε βλακείες μέχρι να μας διώξουν.

(06-10-2008 06:55 PM)George7 Wrote: [ -> ]Τεχνικη κατευθυνση ftw!!!
Τεχνολογική ρε.

(07-10-2008 07:06 PM)pokeman Wrote: [ -> ]Α, και αυριο παμε εκδρομη.
Wow, μόνο εμείς δεν έχουμε πάει δλδ... Μάιστα... Τουλάχιστον θα πάμε πενταήμερη φέτος (ελπίζω).
(07-10-2008 08:46 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Κοίτα. Ο γείτονας μας είναι ιδιοκτήτης φροντιστηρίου (ενός που θεωρείται από τα καλύτερα της περιοχής μας) κι έχω δει πως γίνεται η δουλειά. Γι' αυτό λοιπόν προτίμησα τα ιδιαίτερα. Μαθαίνεις τα πάντα καλύτερα, δεν κάνεις 2 ασκήσεις στην τάξη και 3 στο σπίτι και αλλάζεις κεφάλαιο αλλά 15 με τον καθηγητή και 30 μόνος σου, καλύπτοντας σχεδόν οποιαδήποτε περίπτωση μπορεί να σου πέσει. Ήμουν κι εγώ σε δίλημμα για το τι θα κάνω αλλά τα ιδιαίτερα είναι καλύτερα imo. Έχει βεβαίως παραπάνω δουλειά, αλλά το είπες κι εσύ, αν δεν διαβάσεις από μόνος σου, δεν μαθαίνεις.

Μμμμ..Για φέτος δεν παίζει..Τώρα που το λες όμως (κι εσύ και ο fr3) τα ιδιαίτερα ίσως να βοηθάνε πιο πολύ..Θα το σκεφτώ για του χρόνου, για μαθ/κα ή φυσική κυρίως...
(07-10-2008 08:46 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]
(06-10-2008 06:33 PM)pokeman Wrote: [ -> ]παντως εγω για σχολη εχω σκεφτει πληροφορικη η οικονομικα.
Πέρνα Αθήνα (κοινώς γράψε καλά), θα πηγαίνουμε μαζί στη σχολή μαζί και θα κάνουμε βλακείες μέχρι να μας διώξουν.

Αθηνα περναω ετσι κιαλλιως καθως ειμαι ο μεγαλυτερος απο τα τρια αδερφια μου και ετσι φαση

(07-10-2008 08:46 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]
(07-10-2008 07:06 PM)pokeman Wrote: [ -> ]Α, και αυριο παμε εκδρομη.
Wow, μόνο εμείς δεν έχουμε πάει δλδ... Μάιστα... Τουλάχιστον θα πάμε πενταήμερη φέτος (ελπίζω).

ουδεν σχολιον... (πενταημερη, ρησπεκτ)
εμεις την επομενη εβδομαδα παμε στου διαολου τη μανα και πανε να μας την ακυρωσουν αν κανουμε καμια καταληψη και τα μικρα μας τα 'πριξαν
Και μας θα μας πάνε την άλλη βδομάδα εκδρομή, εκτός αν την ακυρώσουν..Γιατί λένε οτι δεν έχουν μαζευτεί πολλά παιδιά..
παρασειστε κολοφαρδοι οπως εμεις,γιατι κι εμεις θα παμε εκδρομη την αλλη βδομαδαBig Grin.
Εμείς έχουμε ήδη πάει εκδρομή μαζί με άλλα σχολεία και με είδε μία από το Internet. Toungue
Reference URL's