Εγώ 18 και 6/13...Επειδή όλοι λένε το βαθμό τους..
Αχ τοσο ειχα βγαλει στην 3η γυμνασιου..Παλιες καλες εποχες(χοχο)...
Αnyway αντε αυριο τελευταια μερα,μεθαυριο γιορτη και τελειωσαμε επιτελους χριστουγεννα..
Βασικα αυριο λεω να μην παω σχολειο γιατι βαριεμαι xD
Διακοπές! Το όνειρο κάθε μαθητη (Εξαιρούνται μερικες περιπτωσεις ),μονο που συνολικα οι διακοπες ειναι
σημαντικα λιγοτερες απο τις μερεσ σχολειου.
Και για πολλους οι διακοπες εχουν ξεκινησει πολυ πιο πριν... π.χ εμεις 2 εβδομαδες καταληψη κ μετα διακοπες Χριστουγεννων. Δηλαδη τι αλλο να ζητησουμε???
Αλλα οπως ολα τα καλα ετσι και οι διακοπουλες θα τελειωσουν, και θα ξαναεπιστρεψουμε στα θρανια... Αλλα ενταξει παραδεχτειτε οτι κατα βαθος σας αρεσει το σχολειο
Αυτα ειναι ρε σεις ... μαθητικα χρονια!!!!
Αληθεια εχετε ιδεα ποτε ξανανοιγουμε??
(27-12-2008 12:56 AM)Kalas Wrote: [ -> ]Αληθεια εχετε ιδεα ποτε ξανανοιγουμε??
Σε 1 εβδομαδα και 5 περιπου μερες απο σημερα νομιζω...
παραδεχτειτε οτι κατα βαθος σας αρεσει το σχολειο
Αυτο σηκωνει συζητηση,πολεμο,εως καταληψη.Τουλαχιστον για μενα.
Όποιος αγκομαχαει καθημερινως που ξυπναει για το σχολειο να σηκωσει χερι
*Raises hand*
Σηκωνω το χερι μου λοιπον.Βασικα μου αρεσει να κανω μαθημα και να πηγαινω σχολειο.Ο μονος λογος που δεν θελω να πηγαινω ειναι τα παιδια.Βεβαια οχι και ολα.Υπαρχουν μερικα με χιουμορ που αξιζεις να τους κανεις παρεα και να κανεις μια φιλια μαζι τους που ισως να κρατησει για παντα αλλα υπαρχουν και τα παιδια τα οποια τριγυριζουν το σχολειο και προσπαθουν να βρουν ποιον να κοροιδεψουν για να περασουν την ωρα τους στα διαλειματα.Μονο στο δευτρο διαλειμα δεν κανουν τιποτα γιατι τρωνε.Και ολο φασαριες δημιουργουν και με αυτο με κανει να βαριεμαι το σχολειο.Ασε και το αλλο θεμα της ταξης που δεν σεβονται τον καθηγητη και κανουν οτι να ναι
Για εμένα πάλι ο λόγος που είναι καλούτσικα στο σχολείο είναι τα παιδιά και οι πλάκες που κάνουμε και στο μάθημα και στα διαλείματα και το ότι περνάω την ώρα μου.Βέβαια,και οι καθηγητές ώρες ώρες έχουν πλάκα και φυσικά όταν παίζουμε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ.
Αληθεια εχετε ιδεα ποτε ξανανοιγουμε??
Καλα βρε Kalas καλα καλα δεν απολαυσαμε τις διακοπες,το ποτε ξανανοιγουμε σκεφτεσαι?Ο_Ο
Εγω ουτε που θελω..παρολο που ειναι μια ημερα μετα τη γιορτη μου.
οποιος συμφωνει οτι οι διακοπες ειναι για επαναληψεις /διαβασμα /λυσιμο ασκησεων να ξαναγραψει σε αυτο το thread.
(27-12-2008 01:23 AM)Keratz Wrote: [ -> ]παραδεχτειτε οτι κατα βαθος σας αρεσει το σχολειο
Αυτο σηκωνει συζητηση,πολεμο,εως καταληψη.Τουλαχιστον για μενα.
Όποιος αγκομαχαει καθημερινως που ξυπναει για το σχολειο να σηκωσει χερι
*Raises hand*
*Raises hand, too*
εμένα πρσοπικά δεν μ' αρέσει καθόλου! μόνο η παρέα με τα άλλα παιδιά με κάνει να ξεχνάω!
Δε μου αρέσει επειδή πρέπει να διαβάζω και να ξυπνάω πρώ πρωί...
Ενταξει ουτε εμενα μου αρεσουν και τοσο τα μαθηματα αλλα προσωπικά μου αρεσει πολυ που βρισκομαι με την παρεα μου, με αλλα παιδια, που λεμε καμια βλακεια μες στην ταξη και γελαμε κλπ...
Έχει ετοιμάσει κανένας τις εργασίες των Χριστουγέννων?(Μην ρωτήσετε εμένα :/)
Εγω απο αυριο θα αρχισω και εχω να κανω πολλαααααα!!!!!!