Εντιτ: α λολ λαθος θρεντ. γραψτε φεηλ.
Εγώ αύριο πάω εκδρομή θα χάσουμε λίγο μάθημα,όχι ότι κάνουμε πολύ τις άλλες μέρες αλλά θα πάρουμε και αέρα...
(12-02-2009 04:10 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]Βασικα τι δεν ξερει ακριβως αυτος?Ο.Ο
Δεν ξέρει γιατί δεν πάει σχολείο!!!
Και σήμερα 2 κενά , χτες Εκδρομή στα γηπεδάκια 5 ώρες τι άλλο θέλω;
Πάσχα.....(για ευνόητους λόγους φυσικά!
)
ΘΕΛΩ ΚΑΤΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!
τελος παντων...
(12-02-2009 06:14 PM)MANUELF Wrote: [ -> ]ΘΕΛΩ ΚΑΤΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!
τελος παντων...
Κοιταξε αμα θες καταληψη οργανωσε την....εμεις το εχουμε ταμα καθε χρονο τουλαχιστον μια xD.
Σιγα ρε καθε χρονο απο μια καταληψη πλεον ειναι φυσιολογικο....
ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ! Aν αυτος δεν ειναι λογος για καταλυψη, τοτε ποιος ειναι?
θα πουμε εκει και δυο πραματα για την παιδία (η οποια ετσι κι αλοιος χαλια ειναι), θα προοθησουμε και μια ιδεα για να μην εφαρμοστουν τα καινουρια μετρα του στρατου, και τελος θα μας χτησουν αιθουσα μπιλιαρδου στο σχολειο... το θεμα ειναι: θα προλαβω να τα κανω ολα αυτα πρην ξυπνησω?
πενταημερη περιμενε μεχρι την τριτη λυκειου.
μπδγ γκοστ τρεηνερ σε ψαξαμε σε ενα διαλλειμα αλλα ειπαν οτι ελειπες
Αύριο πάει το σχολείο μου στην Αθήνα. Εγώ φυσικά δε πήγα γιατί πριν 2 χρόνια είχα περάσει χάλια. Βαρετά ήταν. xD Μόνο στο λεωφορείο πέρασα τέλεια.
Θα πήγαινα για τέσσερις λόγους:
- Θα δούμε χιόνι στο δρόμο.
- Θα κάνουμε στάση στην Κόρινθο
- Θα ψώνιζα στο Mall.
- Θα συναντούσα τον NM2, Billaro και Darvor στο Mall. :< Θέλω να δω από κοντά αυτό το περίφημο "spam in real life" του Στράτου. xP
Τι; Χιονίζει κοντά στην Αθήνα; γιατίο εγώ δεν έχω δει τίποτα;
(από πού είσαι fr3? από Πελοπόνησο
Για αύριο δεν έχω να διαβάσω τίποτα..........(να'ναι καλά τα κενά που κάναμε την Πέμτπη!!!!!
(16-02-2009 08:53 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ](από πού είσαι fr3? από Πελοπόνησο
Απο Καλαματα συγκεκριμενα, αν θυμαμαι καλα.
(16-02-2009 08:53 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Για αύριο δεν έχω να διαβάσω τίποτα..........(να'ναι καλά τα κενά που κάναμε την Πέμτπη!!!!!
Οταν προκειται για σημαντικα μαθηματα, πιστεψε με δεν κερδιζεις τιποτα με τα κενα.
(16-02-2009 08:53 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Τι; Χιονίζει κοντά στην Αθήνα; γιατίο εγώ δεν έχω δει τίποτα;
αν βλεπεις δελτιο καιρου,ισως θα καταλαβεις τι εννοει...
για να μην ειμαι οφ τοπικ,γραψαμε εκεινο το χαζοτεστ με τους χαζους τους περσες (γελειο ηταν) και πηρα σε τεστ οικιακης 20 και γεωγραφιας 17!!!!
(16-02-2009 10:33 PM)Xarhs Wrote: [ -> ] (16-02-2009 08:53 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ](από πού είσαι fr3? από Πελοπόνησο
Απο Καλαματα συγκεκριμενα, αν θυμαμαι καλα.
(16-02-2009 08:53 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Για αύριο δεν έχω να διαβάσω τίποτα..........(να'ναι καλά τα κενά που κάναμε την Πέμτπη!!!!!
Οταν προκειται για σημαντικα μαθηματα, πιστεψε με δεν κερδιζεις τιποτα με τα κενα.
ναι έχεις δίκιο , αλλά ήταν άρρωστοι οι άνθρωποι.......κρίμα....
αλλά γύρισαν και αύριο θα κάνουμε....
off topic μεχρι το μεδουλι (δεν ειναι γαματη αυτη η λεξη?), anyway, το σχολειο...
ειναι βαρετο, ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΟ και κατανταει ακομα ποιο βαρετο που δεν υπαρχει ουτε ενας μεταλλας στην ταξη μου, στην τριτη γυμνασιου ξερω γω ηταν γαματα, καθομουν με ενα τρου παλικαρι (τωρα ειναι σε αλλο τμήμα) και καναμε επικες μαχες Megadeth Vs Metallica και ετσι η ωρα περνουσε, τωρα που καθομαι με ενα καμενο παλικαρι συζηταμε οτι νανε, σημερα μιλαγαμε για ποτα ξερω γω, αυριο θα λεμε για τυρι και μεθαυριο για τους νιντζα (παντα μιλαμε για κοπελες)....
οσο για εκδρομες θα παμε μια υπερμεγιστη σε Αθήνα-Πατρα-Αράχωβα και αλλου που δεν θυμαμαι, ΣΑΣ ΕΧΩ!