Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Εμένα αν μου πουν να γίνω απουσιολόγος(ναι,έχω μεγαλύτερο μέσο όρο στο τμήμα),θα τους πω όχι,θα με ακούσουνε όμως;Επίσης,σπάσαμε τα κοντέρ,4 τμήματα η πρώτη,3 οι άλλες.Στο τμήμα μου είμαστε οι από Κ(όχι όλοι,από εμένα κ μετά),Λ,και Μ(όχι όλοι νομίζω).Δευτέρα όμως 5ωρο :S.
(11-09-2009 06:34 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Εμένα αν μου πουν να γίνω απουσιολόγος(ναι,έχω μεγαλύτερο μέσο όρο στο τμήμα),θα τους πω όχι,θα με ακούσουνε όμως;Επίσης,σπάσαμε τα κοντέρ,4 τμήματα η πρώτη,3 οι άλλες.Στο τμήμα μου είμαστε οι από Κ(όχι όλοι,από εμένα κ μετά),Λ,και Μ(όχι όλοι νομίζω).Δευτέρα όμως 5ωρο :S.

emeis tha kanoume teseris wresWinkhumantorch
Eμείς λόγω κακοκαιρίας και ενός συλλαλητηρίου(που δεν ξέρω καν αν έγινε τελικά) κάναμε με το ζόρι αγιασμό και μας διώξανε αμέσως. Ούτε βιβλία ούτε τίποτα. Δεν ξέρω πόσα τμήματα είμαστε ακόμη, το καλό είναι ότι πάω στο ίδιο Λύκειο με σχεδόν όλους τους φίλους απ' το γυμνάσιο.

Btw, σχετικά με το απουσιολόγιο. Δεν είναι και το απίστευτο ούτε φυσικά δείχνει πως είσαι φυτό. Γράφεις 2-3 ονόματα, βάζεις άλλους τόσους σταυρούς κάθε ώρα και το πας στον καθηγητή. Αντέ και να το προσέχεις από μερικούς εξυπνάκηδες. Και το ότι κάποιος γράφει 19-20 δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και φυτό. Αν το καλύτερο που έχουν να κάνουν κάποιοι είναι να σε αποκαλούν έτσι, το πιο πιθανό είναι να έχουν αυτοί το πρόβλημα(δε μιλάω φυσικά για περιπτώσεις πλάκας μεταξύ φίλων κτλ)
Προσωπικά απλά βαριέμαι,πέρσι τελευταίες ώρες έβαζα απουσίες σε κοπάνες μόνο σε όσους αντιπαθούσα ή σε όσους έπαιρνε χαμπάρι ο καθηγητής Toungue.
Είναι πολύ βαρετό ώρες ώρες, η αλήθεια να λέγεται. Ευτυχώς που εκεί κοντά κάθονταν και 2 κορίτσια που είχαν κόλλημα με το απουσιολόγιο. Τους το έδινα καμιά φορά να το συμπληρώσουν και ησύχαζα κι εγώ κι αυτές(το έλεγχα μην κάνουν καμιά βλακεία εννοείται :P)

edit: Μας αλλάξανε και κυλικείο φέτος. Νέες τζαμαρίες, ψυγεία, μες τη χλυδή μας έχουν.
Προσωπικά για να πω την αλήθεια συμφώνω μαζί σου G.S.
Πέρσι ήμουν αναπλυρωτής αποσιουλόγος και όταν αναγκαζόμουν να γράφω ΟΛΑ τα ονόματα (γιατί κάθε μέρα συνήθως τρώνε at least μια ώρα πέντε άτομα) και είναι πραγματικά πολύ βαρετό.Απορώ πως το κάνουν οι απουσιολόγοι αυτό κάθε μέρα 0.0.
Πάντος προβλέπω μια πολύ δύσκολη χρονιά (για μένα τουλάχιστον).

Also, G.S και εγώ το έχω κάνει αυτόToungue
Κι εγω το ιδιο με τον George Slayer θα εκανα αλλα οπως ειπα...
(11-09-2009 04:26 PM)Salamence78 Wrote: [ -> ]...θα ειμαι...(καμαρωνουν οι γονεις)...απουσιολογος (ακουγονται φωνες:Ου!Εξω,φυτακλα!).Οχι οτι ειμαι τοσο καλος,αλλα εχω μονο μια συμμαθητρια εδω που θα πηγαινω σχολειο...

...οποτε,οπως αλλωστε καταλαβαινετε,δεν μπορω να κανω κατι τετοιο γιατι θα με παρουν πρεφα με τη μιαDodgy

Μια φορα μου παρουσιαστηκε η ευκαιρια και παει στραφη...CrayΑδικια...
Χα ευτυχώς στο τμήμα μου υπάρχει ο F.V. οπότε δεν υπάρχει φόβος να γίνω ποτέ Απουσιολόγος ακόμα και αν περάσω τους άλλους 2-3 καλύτερους(σιγά μην το κάνω). Και τα μαθηματικά φέτος είναι γαμάτα. (Βασικά επειδή αλλάξαμε καθηγητή)
σε μενα ειναι παλι χαλια οπως παντα. αρκετα μαθηματα, πολλα λαμογια στο σχολειο μ κτλ. οτι ακριβως δεν ηθελα....
Ααααχ, το σχολείο. Θα μου λήψει, όταν τελειώσω. Τ__Τ Δεν θέλω να αποχωριστώ με κανέναν. :<

Και μιλώντας για σχολείο, the awesomeness:

[Image: 287zqck.jpg]

8D 18,κάτι. Γιατί εκεί πάνω λέει ΓΤΠ;; χΔ

Θα μπορούσα να τα είχα πάει καλύτερα. Στα διαγωνίσματα γενικής παιδείας, απλά διάβαζα το πολύ μία ώρα. Μόνο στα Κείμενα ξαφνιάστηκα, γιατί νόμιζα ότι είχα γράψει 19. :<<<

'Ντάξει μωρέ, καλοί είναι. :Ρ
Woah! 10 απουσιες? Ρεκορ! Εγω εχω τις λιγοτερες στην ταξη μου και εχω 25 αδικαιολογητες! xD

Well done fr3! Εις ανωτερα! Big Grin
ego pragmatika den ksero an 8a mou lipsi to sxolio, exo anamikta sinestimata varemaras kai ksegniasias Big Grin
εμενα δεν μου αρεσει το σχολειο
λογικο ειναι. σε κανενα δεν αρεσει το σχολειο, κυριως σε μενα

@fr3: lol ρε φιλε!! 10 απουσιες??!! xuxuxuxuxuxuxu xD
mono?
Reference URL's