16-09-2008, 01:28 PM
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
06-10-2008, 03:37 PM
Και ναι ηρθε η περιοδος των καταληψεων
Κανουν σε κανεναν απο σας καταληψη?Σε μας κανανε ηδη πολλα σχολεια της περιοχης και οχι μονο.
Και εμεις θα κανουμε αυριο μαλλον.Μην ρωτησετε γιατι.Δεν ξερω προς το παρον.
Κανουν σε κανεναν απο σας καταληψη?Σε μας κανανε ηδη πολλα σχολεια της περιοχης και οχι μονο.
Και εμεις θα κανουμε αυριο μαλλον.Μην ρωτησετε γιατι.Δεν ξερω προς το παρον.
06-10-2008, 03:53 PM
καταλήψεις? από τώρα? αν είναι σου έχω έτοιμα να πεις:
1. Οι τυρόπιτες να έχουν το ίδιο σχήμα με τις κασεροπιτες
2. να υπάρχουν κασεροπιτες και μάλιστα στο ίδιο σχήμα με τοις τυρόπιτες (αμα δεν υπάρχουν κασεροπιτες)
3. οι τυρόπιτες να είναι από ελληνικά φέτα
4. και οι κασεροπιτες από ελληνικό κασέρι
ορεξη να εχει καποιος....
1. Οι τυρόπιτες να έχουν το ίδιο σχήμα με τις κασεροπιτες
2. να υπάρχουν κασεροπιτες και μάλιστα στο ίδιο σχήμα με τοις τυρόπιτες (αμα δεν υπάρχουν κασεροπιτες)
3. οι τυρόπιτες να είναι από ελληνικά φέτα
4. και οι κασεροπιτες από ελληνικό κασέρι
ορεξη να εχει καποιος....
06-10-2008, 04:30 PM
Πέστα!
Αν και οι περισσότερες καταλήψεις είναι γελοίες (ναι ναι, χάνουμε μάθημα, wow) υπάρχει ένα αίτημα που όλοι νμζω θα συμφωνούσμα, το θέμα δηλαδή με το τι θα γίνουν τελικά τα βιβλία στο τέλος της χρονιάς. (Υπενθύμιση οτι αυτό το σύστημα τελευταία φορά λειτούργησε επί χούντας xD)
Εμάς επίσης δεν μας πήγαν εκδρομή και τα λεφτά μας δεν τα έχουμε πάρει πίσω με την πρόφαση ότι θα τα κρατήσουν για την επόμενη εκδρομή :Ρ
Αν και οι περισσότερες καταλήψεις είναι γελοίες (ναι ναι, χάνουμε μάθημα, wow) υπάρχει ένα αίτημα που όλοι νμζω θα συμφωνούσμα, το θέμα δηλαδή με το τι θα γίνουν τελικά τα βιβλία στο τέλος της χρονιάς. (Υπενθύμιση οτι αυτό το σύστημα τελευταία φορά λειτούργησε επί χούντας xD)
Εμάς επίσης δεν μας πήγαν εκδρομή και τα λεφτά μας δεν τα έχουμε πάρει πίσω με την πρόφαση ότι θα τα κρατήσουν για την επόμενη εκδρομή :Ρ
06-10-2008, 05:28 PM
Εγώ από τη μία λέω : Κατάληψη yay χάνουμε μάθημα τεμπελιά ftw κλπ αλλα από την άλλη τα πράγματα φέτος έχουν αλλάξει δραματικά σε σχέση με την πρώτη λυκείου (σχετικά με τα μαθήματα και το διάβασμα για μενα τουλαχιστον) και το τελευταίο που θέλω είναι να μείνω πίσω στην ύλη του σχολείου..Και μην μου πείτε "νταξ ρε καντα στο φροντ. λολ" γιατί στο φροντιστήριο μου γίνετε χαμός και το μόνο που με βοηθάει είναι στο να έχω μια σφαιρική κατανόηση πάνω στην ύλη που κάνουμε στο σκουλ.
06-10-2008, 05:36 PM
αμα γινεται ενας χαμος στο φροντηστιριο που πας γτ απλα δεν πας σε καποιο αλλο? αμα δεν κανουν καλα την δουλεια τους τοτε και δεν μαθαινεις και πληρώνεις αδικα, imo...
οσο για τα βιβλια που λες το κανουν επιτηδες για να βγαλουν λευτα (γτ αμα το βιβλιο που παιρνεις ειναι γεματο σουπ ντα γουπ και ετσι, θα πας να αγορασεις καινουργειο, σωστα?)
οσο για τα βιβλια που λες το κανουν επιτηδες για να βγαλουν λευτα (γτ αμα το βιβλιο που παιρνεις ειναι γεματο σουπ ντα γουπ και ετσι, θα πας να αγορασεις καινουργειο, σωστα?)
06-10-2008, 05:57 PM
Πάω σε 2 (όχι στα ίδια μαθήματα εννοείται) και ακούω και από άλλους που πανε σε αλλα. Στα φροντιστήρια γενικά το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι σου πετάνε τη θεωρία σου λύνουν και 5-6 ασκήσεις. Τίποτε παραπάνω..Αν δεν κάτσεις μόνος σου να διαβάσεις το φροντιστήριο δε σου κάνει τίποτα..Όχι δεν τα θέλω όλα έτοιμα αλλά πιστεύω πως η διδασκαλία στα φροντιστήρια πρέπει να επικεντρωθεί στην κατανόηση απο το μαθητή και να μην του πετάει 10 ασκήσεις για το σπίτι την φορα που να ελένχονται απο τον καθηγητή σε διάστημα 2 λεπτών το πολύ. Με λίγα λόγια το φροντιστήριο μόνο σε προϊδεάζει και σου λύνει απορίες...
06-10-2008, 06:01 PM
Τσκ, τσκ, τσκ. Φροντιστήριο ftl. Ιδιαίτερα ftw. Σταμάτησα τα αγγλικά στο φροντιστήριο και άρχισα ιδιαίτερα και, wow, μία ημέρα χωρίς να μου γκαρίζει η σπαστική δασκάλα. ο_Ο Κάνε ιδιαίτερα στα μαθήματα βαρύτητας που 8α δώσεις στην τρίτη Λυκείου ή στα μαθήματα που δεν είσαι καλός. Αλήθεια, πόσα δίνεις στο φροντιστήριο;
06-10-2008, 06:11 PM
(06-10-2008 06:01 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Αλήθεια, πόσα δίνεις στο φροντιστήριο;Λεφτα εννοείς φαντάζομαι. Στο ένα που παώ φυσικοχημείες 160 και στο αλλο που πάω όλα τα υπόλοιπα 250 κάτι...(νομίζω)
Για να πάω ιδιαίτερα δεν ξέρω...Τώρα έχω συνηθίσει να "απορροφώ" όσα περισσότερα μπορώ στο φροντιστήριο, μετά να το ψάχνω μόνος μου με ασκήσεις στο σπίτι, για να είμαι έτοιμος στο σχολείο...Δεν ξέρω αν θα μου κάνει καλό η κακό μια ξαφνικη στροφή σε ιδιαίτερα...
Και όσο για αυτό που λες με τα ιδιαίτερα του χρόνου με τα μαθήματα βαρύτητας, δεν παίζει γιατί αν συνεχίζω και του χρόνου θετική (και όντας ακόμα αναποφάσιστος σχετικά με το ποια σχολή θέλω) θα έχω συνολικά 4 μαθήματα βαρύτητας (για 2,4 και 3 πεδίο)
06-10-2008, 06:33 PM
φακ!, με τοσα οσα δωνεις τον μηνα παιρνω μια τζακσον! (j/k, οι τζακσον κανουν 500, λολ)
παντως εγω για σχολη εχω σκεφτει πληροφορικη η οικονομικα.
τεσπα, εγω πηγαινω φροντιστηριο για αγγλικα αλλα ουσιαστικα ειναι ιδιετερο, μονος μου κανω!
παντως εγω για σχολη εχω σκεφτει πληροφορικη η οικονομικα.
τεσπα, εγω πηγαινω φροντιστηριο για αγγλικα αλλα ουσιαστικα ειναι ιδιετερο, μονος μου κανω!
06-10-2008, 06:46 PM
Aaaa.... πολλά δίνεται. Εγώ δίνω 1200€.
* fr3quency runs.
* fr3quency runs.
06-10-2008, 06:55 PM
Τεχνικη κατευθυνση ftw!!!
06-10-2008, 07:54 PM
παντως τα πιο βαρετα μαθηματα (κατα τη γνωμη μου) ειναι η αλγεβρα,η γεωμετρια,τα θρησκευτικα και ιδιεταιρα η οικονομια που οταν την ακουω στην ταξη,ειναι σαν να ακουω νανουρισμα για να κοιμηθω συν οτι στα θρησκευτικα παραλιγο να τρωγα τιμωρια απ τη μανα μου,επειδη δεν εκανα καλο διαβασμα σε αυτα.
06-10-2008, 08:48 PM
(06-10-2008 06:46 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]Aaaa.... πολλά δίνεται. Εγώ δίνω 1200€.Εγώ με τόσα, αγόρασα UPS, Checkαρε:
* fr3quency runs.
http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/show...hp?t=44507
(06-10-2008 07:54 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]παντως τα πιο βαρετα μαθηματα (κατα τη γνωμη μου) ειναι η αλγεβρα,η γεωμετρια,τα θρησκευτικα και ιδιεταιρα η οικονομια που οταν την ακουω στην ταξη,ειναι σαν να ακουω νανουρισμα για να κοιμηθω συν οτι στα θρησκευτικα παραλιγο να τρωγα τιμωρια απ τη μανα μου,επειδη δεν εκανα καλο διαβασμα σε αυτα.Να πεις στην μάνα σου: Είμαι άθεος, δεν έχω θρήσκευμα, τείνω στον παγανισμό και στην πλευρά του σκότους(Dark side από Sar wars) είμαι περίεργος να δούμε τι θα σου πει.
Εμένα η χρονιά μου ξεκίνησε χαλαρά, συνολικά έχουμε 6 Μαθήματα!(πολλά ε; ) και Δευτέρα δεν έχω μάθημα, μόνο τρίτη, τετάρτη, πέμπτη, παρασκευή.. α και που είστε ακόμη! δεν ξυπνάω 7:30 το πρωί, η σχολή είναι 3 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ(το πολύ). Άρα και 12 να ξυπνήσω, χαλαρά ούτε άγχος προλαβαίνω Από βάρος μαθημάτων ακόμη δεν έχουμε τίποτα Δημόσια ΙΕΚ ftw xD
06-10-2008, 09:02 PM
Βαλανε στο δημοτικο οικιακη οικονομια, αλγεβρα και γεωμετρια ? Ελεος την καλυτερα χρονια εφυγα απο δημοτικο ( πριν 3 χρονια δλδ )