Εμείς κάναμε κατάληψη για μια ημέρα και την Παρασκευή το ανοίξαμε..Και τσακώνονταν για το αν θα το έκλειναν πάλι τη Δευτέρα, αν και εγώ το βλέπω χλωμό εκτός αν βρούνε κανένα σοβαρό αίτημα, γιατί ως τώρα το πιο σοβαρό ήταν οι τιμές στο κυλικείο.(που δεν έχουν σχέση με το σχολείο απ' ότι μας είπαν..)
(300post
)
Πως δεν εχει σχεση με το σχολειο..Μια χαρα αιτημα ειναι.Και εμεις το βαλαμε.
Ξερω τι εννοουν.Υπαρχει νομος για τις τιμες αλλα δεν εχει σημασια.Εμας κατεβασαν τις τιμες
Εχω μαθημα σημερα.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΙΝΙΤΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ..σε 5μιση ωρες θα ξυπνησω να παω σχολειο.
Και δεν μπορω ..damn it
κατάληψη οριστικά τέλος και για φέτος...όσο για το κυλικείο, εγω έχω σταματήσει να παίρνω πράγματα απο εκεί γιατί εκτός από τις σχετικά ακριβές τιμές, γίνονται τεράστιες ουρές ατόμων...
εγω εχω σταματησει να παιρνω απο το κυλικειο φαγητο απο το γυμνασιο, ποιος ξερει τι βαζουνε εκει μεσα...
(20-10-2008 06:56 PM)pokeman Wrote: [ -> ]εγω εχω σταματησει να παιρνω απο το κυλικειο φαγητο απο το γυμνασιο, ποιος ξερει τι βαζουνε εκει μεσα...
καλα κανεις,γιατι τα εχουν και ακριβοτερα
.ξερεις,ακριβεια,μια λεξη της καθημερινοτητας μας
Δεν καταλαβαινω τη σημαινει "ακριβεια" αλλα τεσπα.
Εμεις πηγαμε μονο 2-3 ωρες σχολειο,για χαβαλε ;P
Μας ρωτησαν ποιο θελουν να μπουν στην εφημεριδα,παιξαμε βολει,και μετα μας εδιωξαν <3
Βασικα,για το πρωτο...Αφου συμπληρωσαν τα μελη,μας κλειδωσαν στο αμφιθεατρο 8D;;
...(ναι,παει το αμφιθεατρο.Θυματα: οτι φελιζολοειδη υπηρχαν,τραπεζια,καρεκλες κτλ. Ενα λεπτο σιγης)
Ωραία μέρα σήμερα, 2 ώρες μάθημα λόγω απεργίας, χάσαμε το δίωρο Έκθεση που θα γράφαμε κιόλας και γουστάρουμε. Μετά πήγαμε βόλτα για καφέ με τα ποδήλατα με τον Μπίλλαρο, αυτή είναι ζωή. Το ευχάριστο μέρος όμως τελειώνει εδώ, καθώς έχω 4 ώρες μάθημα σήμερα...
εγω τουλαχιστον πηρα 20 σε τεστ πληροφορικης
,αν και ειχαμε κανονικα σχολειο χωρις δυωρο
Εγω θα εκανα φονο σημερα.οτι κενο ειχαμε μας βαζαν αλλους καθηγητες και μας το αναπληρωναν.τα ζωα.Με την δικαιολογια βεβαια οτι η 3η λυκειου δεν πρεπει να χανει μαθηματα..ναιναι pfffff...Και επισης εχω 4 ωρες μαθημα ΚΑΙ γραφω ιστορια..και βαριεμαι απιστευτα :S
εμείς κάναμε εχθές 3 ώρες μάθημα γλώσσα, κείμενα(η ίδια καθηγήτρια) και γυμναστική 6η ώρα όλοι την κοπανήσανε εκτός από 3 άτομα εμένα και 2 άλλους. Τελικά κάναμε γυμναστική 5η ώρα μαζί με το β4 και ήρθε και μία που την είχε κοπανήσει οπότε 4+9
φατε τα ρε. Σταυρο αφιερωμενο. και ειναι μια καλη συμβουλη προς ολους τους παροντες.
ΠΟΤΕ μην πιειτε αλκοολ πριν την εκαστοτε εξεταση /διαγωνισμα etc.
σήμερα δν είχαμε μάθημα λόγω συνέλευσης καθηγητών μουχαχαχα
κι εμεις χασαμε γεωμετρια και ιστορια,επειδη ειχαμε τελετη απονομης αριστειων για τους αποφοιτους του λυκειου
εμας το τετραήμερο μας το έβγαλαν ξινό...Μας φόρτωσαν όλο επαναλήψεις για τεστακια...και υποτίθεται ότι ξεκουραζόμαστε τότε...
to sxoleio einai enas efialtis opou dn boreis na ksypniseis!!!!