Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(15-03-2009 04:20 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]εγω δινω για word, excel και ολα τα αλλα.......

για ecdl εννοεις???αν ναι,το ecdl του word το περασα και θα κανω τωρα το ecdl του internet.....
ναι για αυτο σου λεω αλλα ξεφευγουμε λιγο απο το θεμα.........
(15-03-2009 02:09 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]απλα οτι θα βαλω τα δυνατα μου και θα κανω οτι περναει απο το χερι μου για να περασω την Πρωτη Λυκειου.
Αυτο.

στοχοι ζωης, οχι μαλ@κιες

back to topic, εγω στο σχολειο μου νιωθω καμμια φορα αβολα, μερικες φορες κανουμε raid στο διπλανο σχολειο αλλλα επειδη ειναι λιγο μικροι (νηπειαγωγειο) προσπαθουμε να κανουμε raid σε αλλα κοντινα σχολεια (γυμνασιο π.χ. (ενα λυκειο εχουμε (και αλλο ενα στο φιλωτι(καμμια 30 χλμ(δεν ειναι γαματο αυτο με τις παρενθεσεις?)))), το κακο ειναι οτι επειδη ειμαι druid δεν με βαζουν μεσα γιατι απλα ειμαι λιγο απολα και ειμαι στεναχωρημενος ΒΕΒΑΙΑ το καλο ειναι οτι εγω επειδη ειμαι στα μεταοπισθεν μαζευω ολα τα λευτα και μετα παιρνω τζαμπα φαι απο το καφενειο κατω απο το σπιτι μου (που ειναι κοντα στο λυκειο) και ποτε απο το κυλεικιο, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ, ΜΗΝ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ. Βεβαια η ωρα περναει γιατι προσπαθω να ριξω μια απο το Α1 και σκεφτομαι τροπους ( το ριξω παρτετο οπως θελεται), με διαφορα τεχνασματα που περναν απο παππου προς παππου (ο παππους μου ηταν αθλητης και ο μπαμπας μου σηκωνε 180κιλα και δεν υπερβαλω ΚΑΘΟΛΟΥ μου το ειπε ο κουμπαρος του μπαμπα μου στον αδερφο μου που εχει γυμναστηριο (ο κουμπαρος)(και ο ενας μου αδερφος μαθαινει καρατε και ο αλλος τεκβοντο). αυτα...

p.s.1 το παραπανω ποστ το εκανα μονο και μονο γιατι ο μπλου μου εσβησε το ποστ στο "επιτελους...", δεν λεω ηταν ΣΠΑΜ, αλλα εχει και αλλα ΣΠΑΜ. αντε...
p.s.2 ας σβηστει αυτο το ποστ, δεν εχει καμμια ουσια
p.s.3 δεν εχει.
p.s.4 σορρυ για τα ορθογραφικα
Reporting in from Barcelona, Spain.

Η εκδρομή ήταν αστεία. Είδαμε πολλά και χρήσιμα πράγματα, τα κυριότερα από τα οποία παραθέτονται παρακάτου.

Tentacle Rape, στο ενυδρίο της πόλης.

[Image: 1z5lrlu.png]

ΔΕΝ θα έπρεπε να επισκεφτείτε το ενυδρίο όταν πάτε στη Βαρκελώνη, 16€ είσοδος για να δεις ψάρια, ειδικά όταν υπάρχουν πιο ενδιαφέροντα ενυδρία στον κόσμο, δεν αξίζουν.

Ο κύριος Κώστας, aka Εβρυμπάντε, aka Ζίτζι. Σε όλη την εκδρομή έλεγε "εβρυμπάντε" προσπαθώντας να τραγουδήσει ή "για καμάν εβρυμπάντε" προσπαθώντας να μαζέψει τους μαθητές.

[Image: 10qcw00.png]

To Hard Rock Café, που περιέχει θρυλικά πράγματα ικανά να καταστρέψουν τον Pokeman όπως:

[Image: 34ffuyg.png] <-- Tracklist για συναυλία τον Metallica υπογεγραμμένη από αυτούς.

[Image: 11kdvmv.png]
^ Το θανατηφόρο εργαλείο του Kerry King των Slayer.
Και άλλα πολλά.

Οι τιμές των Ισπανών. Μπορεί οι καφέδες και τα σάντουιτς να την πάλευαν, αλλά τα νερά είναι άλλη ιστορία. Κάτι επικές τιμές όπως 2-2.50€ για μπουκαλάκι των 500ml κλπ. Επίσης, χρεώνουν και τη διάρροια, να προσέχετε τι τρώτε.

[Image: 339hb2r.png]

Τα δύο σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης, η γέφυρα και η σαύρα. Θα απογοητευτώ αν τουλάχιστον ένας που δεν έχει πάει Βαρκελώνη από εδώ μέσα δεν μπορεί να τα αναγνωρίσει.

[Image: 1t7zv5.png]

Και τέλος, ο Τόκας. Δεν μπορεί κανείς να τον περιγράψει με λόγια. Ωστόσο, ένα περιστατικό είναι αρκετό. Κάθε μέρα λοιπόν, μας έπαιρναν τηλέφωνο από τη reception του ξενοδοχείου κατά τις 9.00 το πρωί και γινόνταν συνήθως αυτός ο διάλογος:
- Γκρρρμμμμμμμ?
- Good morning, wake-up call.
- Ok, thank you.
Την τελευταία μέρα λοιπόν, όταν χτύπησε το τηλέφωνο, ο Βασίλης κι εγώ βαριόμαστε να κουνηθούμε οπότε το σηκώνει ο Τόκας. Πριν πει τίποτα, ακούει το κλασσικό "good morning, wake-up call" και του το κλείνουν στη μάπα. Αυτό σηκώνει εκδίκηση. Παίρνει τηλέφωνο αμέσως στη reception, και λέει με gay, ευγενική φωνή "Good morning, wake-up call" και τους το κλείνει. Dunno what you say, ςΙΝ imo.

Επίσης, αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=oZ8OtEI4FIY αν και δεν νομίζω να καταλάβετε τίποτα.

Και ναι, αυτή ήταν η Βαρκελώνη και η εκδρομή μας. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, καλέστεκό του κεφαλιού σας, η περιέργεια θα σας φάει.
Στο Camp Nou πήγατε να τους βρίσετε;
1 ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΜ2!!!
κριμα που εμεις δεν παμε σε τοσο τελειες εκδρομες!!!ολο στις μπουρδες παμε!!SadToungue
2 MA KAΛA!!!1 ΣΑΥΡΑ ΚΑΙ 1 ΓΕΦΥΡΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ??!!!Toungue
3 κανενα αυτογραφο απ τον henry (τον ποδοσφαιριστη) πηρες???
(16-03-2009 09:13 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]1 ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΜ2!!!
κριμα που εμεις δεν παμε σε τοσο τελειες εκδρομες!!!ολο στις μπουρδες παμε!!SadToungue

Μα πάνε 3η Λυκείου όταν πας και εσύ θα πας 5ημερη κάπου...(μπορεί και σε πιο μούφικο μέρος...Wink)

λολ @ Chaos που έκανε σχόλιο σε αυτό το βίντεο...
(16-03-2009 08:59 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]To Hard Rock Café, που περιέχει θρυλικά πράγματα ικανά να καταστρέψουν τον Pokeman όπως:

[Image: 34ffuyg.png] <-- Tracklist για συναυλία τον Metallica υπογεγραμμένη από αυτούς.

Και άλλα πολλά.

το set-list ενταξ δεν μου ειναι και μεγαλη απειλη, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΧΑΛΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΑ ΣΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ, ΡΗΣΠΕΧΤ!!!

Edit: το βιντεο τα σπα, και το ονομα γιακουμης επισης
(17-03-2009 07:52 PM)pokeman Wrote: [ -> ]
(16-03-2009 08:59 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]To Hard Rock Café, που περιέχει θρυλικά πράγματα ικανά να καταστρέψουν τον Pokeman όπως:

Και άλλα πολλά.

το set-list ενταξ δεν μου ειναι και μεγαλη απειλη, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΧΑΛΑΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΡΥΒΑ ΣΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑ, ΡΗΣΠΕΧΤ!!!

Edit: το βιντεο τα σπα, και το ονομα γιακουμης επισης

κι εγω που νομιζα οτι ειχες μποξερακι......ToungueToungueToungue
θελω να πω οτι θα εκανα σχεδον τα παντα για μια τετοια κιθαρα (οποιος πει τιποτα ανωμαλιες φαση θα του πεσει το πουλι η θα μου δωσει 100 ε)

παντως θα ηθελα να ευχαριστησω την νιντεντο για το micro και τα ποκεμον, ναι, σημερα επαιζα στο σχολειο ποκεμον και ηταν γαματα...
(18-03-2009 04:23 PM)pokeman Wrote: [ -> ]σημερα επαιζα στο σχολειο ποκεμον και ηταν γαματα...

με φιλο σου επαιξες και ηταν γαματα???αν ναι,τον εφαγες???Cool

τεσπα.αυριο θα δουμε εκεινη την ταινια που ανεφερα πριν (ταξιδι του αυτοκρατορα) συν οτι στη ταινια,εγω και το φιλαρακι μου θα λεμε ολο αστεια με βαση την ταινια....θα χει φαση.θυμαμαι και τοτε που εγω με τον φιλο μου λεγαμε ολο αστεια ενω βλεπαμε το πολικο εξπρες.
Πήρα τις πρώτες μου απουσίες για φέτος......μιας κι αρρώστησα......!

(Εκτός κι αν ο απουσιολόγος κάνει κάνα ρουσφέτι επειδή είναι φίλος μου....)

Ναι Χάος και ΄μεις είχαμε ρίξει γέλιο όταν την είδαμε...
seriously. WTF?!
(σπαμ PM(PM=PokeMan))

ενοώ ότι πήρα τις πρώτες μου απουσίες γι'αυτή τη χρονιά...

και όπως κι ο Χάος είχα ρίξει πολύ γέλιο στην ταινία το Ταξίδι του Emperor....
(19-03-2009 03:37 PM)pokeman Wrote: [ -> ]seriously. WTF?!

Exactly my thoughts, in just 2 words, thank you.

Και ας επιστρέψουμε εις τα σχολικά γεγονότα. Πήραμε βαθμούς σήμερα, μια χαρά ήταν, 19.1 δεν είναι καθόλου άσχημα, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το 4 που είχα γράψει άλγεβρα που έγινε 16, αλλά γενικά είχε φάση να παρακολουθείς άλλους γονείς να παίρνουν από πίσω τους καθηγητές (το νόημα εδώ μπορεί να μεταφραστεί ελεύθερα) να πλακώνονται για τη σημαία, να τους δίνουνε δωράκια από τα Χόντος, και όλα αυτά τα χαριτωμένα βαθμοθηρικά. Eλλάδα ρε. Λε σουρζέλ~
Τέλος, παίζαμε ποδόσφαιρο μες'την τάξη και σπάσαμε μια λάμπα και κρεμόταν από το καλώδιο. Κάθε χρόνο έθιμο αυτό.

[Image: bdv8gn.gif]
Reference URL's