Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
τι έχω κάνει για το σχολείο; με ρωτάτε εμένα αν έχω διαβάσει για το σχολείο; ε, λοιπόν θα σας πώ. θα σας πώ για να μην μου σπάτε τα νεύρα! Όχι, δεν έχω διαβάσει για το σχολείο και ούτε πρόκητε!
LOL.Ούτε εγώ ,και ούτε πρόκειται όπως είπες.
Ας πουν την γνώμη τους και άλλοι για να κάνω στατιστική Toungue
Koιτα και εγω στην θεση σας σιγα να μην ανοιγα.Αλλα τωρα που ειμαι 3η λυκειου...
Ειμαι ολη μερα εξω αλλα τελικα ειπα να συμαζευτω λιγο και να διαβασω..Και ναι εβγαλα τα κειμενα και αρχαια κατευθυνσης..αντε να δουμε Smile
(03-01-2009 12:45 PM)Johan Wrote: [ -> ]τι έχω κάνει για το σχολείο; με ρωτάτε εμένα αν έχω διαβάσει για το σχολείο; ε, λοιπόν θα σας πώ. θα σας πώ για να μην μου σπάτε τα νεύρα! Όχι, δεν έχω διαβάσει για το σχολείο και ούτε πρόκητε!

Εγω μονο την Ιλιαδα διαβασα.Αυτη η καθηγητρια πω........διαβαζα καθε μερα και επειδη στο διαγωνισμα εγγραψα 11 μου εβαλε 16.Και να σου πω κατι εγω δεν θα πολυδιαβασω σιγα μωρε πρωτη μερα ενταξει εχω και ιοση και δεν εχω και πολυ ορεξη

Edit:Οχι οτι αν δεν ειχα ιοση θα ειχα ορεξη xD
λοιποοοον, σημερα εμεις κοψαμε βασιλοπητα στο τμημα μας, βεβαια, μεγαλη επιτυχια, χασαμε μια ολοκληρη ωρα στην ξεφτιλα και για να μην τα πολυλογω, το φλουρι το ετυχε ενας μεταλλας...

p.s. ειμαι ο μονος μεταλας στην ταξη
p.s.2 ειμαι *κολοκύθι*

και για την ιστορια
[Image: 016.jpg]
"ενθυμιο απο την βασιλοπητα" λεει...

αν και νομιζω οτ δεν ειναι τυχαιο, απο πισω εχει τον αη-γιωργη που σκοτωνει τον δρακο...
I second Pokeman, providing my own evidence.

[Image: 2epijae.png] <--- Παρατηρείτε ότι τα φλουριά έχουν τον ίδιο κύριο με μουστάκι (χωρίς γυαλιά).

Από πίσω βέβαια δεν έχει κανέναν καλό κύριο σαν τον Αη Γιώργη αλλά το ηλίθιο logo του Στεργίου. Ωστόσο η Βασιλόπιτα ήταν πολύ νόστιμη.
(20-01-2009 02:47 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Ωστόσο η Βασιλόπιτα ήταν πολύ νόστιμη.

τι γευση ειχε???
βασιλοπητας

...

FAIL!
(20-01-2009 02:55 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]
(20-01-2009 02:47 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Ωστόσο η Βασιλόπιτα ήταν πολύ νόστιμη.

τι γευση ειχε???

Στεγόσαυρου.

Ή απλά τη γεύση ενός κέηκ που χαίρεσαι να το τρως. Δηλαδή τι γεύση θα μπορούσε να είχε?
1 αυριο παμε εκκλησια 1η ωρα.
2 μεθαυριο & παραμεθαυριο ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!,γιατι μεθαυριο απεργουν τα ιδιωτικα σχολεια και παραμεθαυριο ειναι των 3 ιεραρχων!!!Big Grin
3 αλλα εχουμε επαναληψη βιολογια και γερμανικα....Sad
Εμείς πήγαμε χτες εκδρομή σε ένα θέατρο(ερασιτεχνικό),πήγαμε μετά σε ένα μαγαζί με bowling,μπιλιάρδο κλπ,κόψαμε βασιλόπιτα ,τα κάναμε όλα χάλια,παίξανε και bowling πολλά παιδιά έριχναν σε λάθος διαδρόμους και τσακώνονταν για τις μπάλες,πλάκα είχε.Και κάναμε και 1 ώρα τουλάχιστον περισσότερο τη διαδρομή γιατί ήταν κλειστός ο δρόμος από τους αγρότες και ακόμα είναι...
1. Εμείς μαθαύριο θα πάμε σχολείο (μάλλον) αλλά θα κάνουμε ελάχιστο μάθημα!!!
2.Την Παρασκευή , είναι οι 3 Ιεράρχες ....
3. Έχουμε επανάληψη στη Νεοελληνική Γλώσσα.....(αλλά δε με πειράζει...)
εμεις δεν καναμε σημερα.Καθησαμε σχολειο και δεν καναμε μαθημα και πεζαμε στο προαυλιο.Τυχερη η μερα αλλα ηθελα να κανω μαθημα γιατι βαριομουν.Παρασκευη ή δεν θα παμε καθολου ή θα παμε εκκλησια.Αυριο γραφω πληροφορικη που ειναι πανευκολα και ειμαι ανχωμενος γιατι την αλλη εβδομαδα λεω προσευχη.Αυτα περι σχολειου
ενοεις οτι ηρθες στο σχολειο μονο και μονο για να πας στο προαυλιο για 1 κενο τεραστιων διαστασεων???!!!!Ο_ο
(27-01-2009 04:01 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]2 μεθαυριο & παραμεθαυριο ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!,γιατι μεθαυριο απεργουν τα ιδιωτικα σχολεια και παραμεθαυριο ειναι των 3 ιεραρχων!!!Big Grin

κλασσικη περιπτωση νεοελληνα (δεν μιλαω για εσενα), απλα ολοι οι καθηγητες βαριοντουσαν να κανουν τριημερο και κανουν, ω ναι, τρετραημερο, γουαου, δεν λεω να μην κανουν απεργιες αλλα αν ηταν να κανουν την τεταρτη π.χ. αλλα δεν βολευει, τι κριιιιιιιιιμα

εμεις κανουμε κανονικα σχολειο, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΑΜΑΤΟΙ?!
Reference URL's