ε για αυτο ειμαι αναπληρωτης απουσιολογος ολα τα αλλα πανω απο 17 εκτος μαθηματικα....που δεν θελω να πω τι πηρα
(21-02-2009 12:07 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]τώρα πρέπει να διαληθώ στο διάβασμα και να πάρω καλό βαθμό στη γυμναστική...
τετοια φαση?
(21-02-2009 06:09 PM)pokeman Wrote: [ -> ] (21-02-2009 12:07 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]τώρα πρέπει να διαληθώ στο διάβασμα και να πάρω καλό βαθμό στη γυμναστική...
τετοια φαση?
λολ όχι....απλά επειδή μάλλον δεν παίζω ποδόσφαιρο εγώ και οι φίλοι μου μας έβαλε όλους 17 στο πρώτο τρίμηνο....helleos....
η φάση είναι έτσι:
(κάπως έτσι θελω να γίνω αλλά χωρίς το τσιγάρο...)
(21-02-2009 10:50 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]λολ όχι....απλά επειδή μάλλον δεν παίζω ποδόσφαιρο εγώ και οι φίλοι μου μας έβαλε όλους 17 στο πρώτο τρίμηνο....helleos....
η φάση είναι έτσι:
ΜΑ ΚΑΛΑ!!!ΣΑΝΤΖΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ!!!!????
ΕΞΑΛΛΟΥ,ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Μ ΑΥΤΟΝ!!!
(20-02-2009 11:41 PM)Dittofan Wrote: [ -> ]εγω χαλια παντου τα παω ειδικα μαθηματικα.Δεν τα καταλαβαινω!!!!1!
δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα εγώ σε όλη την δευτέρα Γυμνασίου του σχολείου μου είμαι ο No.1 στα Μαθηματικά!
(22-02-2009 09:43 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ] (21-02-2009 10:50 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]λολ όχι....απλά επειδή μάλλον δεν παίζω ποδόσφαιρο εγώ και οι φίλοι μου μας έβαλε όλους 17 στο πρώτο τρίμηνο....helleos....
η φάση είναι έτσι:
ΜΑ ΚΑΛΑ!!!ΣΑΝΤΖΙ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ!!!!????
ΕΞΑΛΛΟΥ,ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Μ ΑΥΤΟΝ!!!
Βεβαίως και θέλω να γίνω Σάντζι , η φράτζα μεγάλωσε και είναι 7 εκατοστά...
Αλλά δεν είμαι ξανθός...
πάντως είμαι Νο2 ή Νο1 ή Νο3 γεωγραφία...
μαντεψτε...
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!!!!!!
(27-02-2009 10:17 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!
Άρα αύριο είναι η Καθαρά Δευτέρα? Νόμιζα ότι έπεφτε μόνο Δευτέρα.
Εγω εχω ακουσει για τσικνοπεμτη μερα Τριτη..........αλλο τι να ακουσω?
Τεσπα
καλα που δεν ειχαμε σημερα σχολειο και διαβασα λιγουλακι ασε που βαριομουν κιολας
Εμάς μας είπανε να πάρουμε τσάντες για 2-3 ώρες μάθημα αλλά τις αφήσαμε σπίτι.Καθόμασταν στο προαύλιο μέχρι τις 12,φάγαμε κιόλας στο ενδιάμεσο,και ένα παιδί έφερε και ένα κατσίκι ψημένο.Κάνανε οι καθηγητές λες και είχανε μέρες να φάνε...
σας εχω ολους ρε, ημουν με 2-3 φιλους, πηγαμε γυμνασιο ειπιαμε κοκες, γυρισαμε λυκειο φαγαμε καμμια 10 σουβλακια ο καθενας (και κοκες ξαναπηραμε) και μετα μαζι με εναν καθομασταν στο πισι μου και καναμε βλακειες, πραγματικα δεν με εχει κανεις
(27-02-2009 10:51 PM)pokeman Wrote: [ -> ]σας εχω ολους ρε, ημουν με 2-3 φιλους, πηγαμε γυμνασιο ειπιαμε κοκες, γυρισαμε λυκειο φαγαμε καμμια 10 σουβλακια ο καθενας (και κοκες ξαναπηραμε) και μετα μαζι με εναν καθομασταν στο πισι μου και καναμε βλακειες, πραγματικα δεν με εχει κανεις
εγω ομως δεν ειχα σχολειο ουτε για 1 λεπτο.αρα,σ εχω...
ποιος σου ειπε οτι καναμε σχολειο?
σουβλακια τρωγαμε ολη την μερα ρεεεεεε
(28-02-2009 12:39 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ] (27-02-2009 10:51 PM)pokeman Wrote: [ -> ]σας εχω ολους ρε, ημουν με 2-3 φιλους, πηγαμε γυμνασιο ειπιαμε κοκες, γυρισαμε λυκειο φαγαμε καμμια 10 σουβλακια ο καθενας (και κοκες ξαναπηραμε) και μετα μαζι με εναν καθομασταν στο πισι μου και καναμε βλακειες, πραγματικα δεν με εχει κανεις
εγω ομως δεν ειχα σχολειο ουτε για 1 λεπτο.αρα,σ εχω...
εμείς κάναμε 4ωρο αλλα είχε φοβερή συνέχεια! Πήγαμε με κάτι φίλους μου στο γυμναστήριο του σχολείου (έχει κλειστό γυμναστήριο!) και παίξαμε μπάσκετ με τα λυκιάκια (το κτίριο του λυκείου και τα κτίρια του γυμνασίου είναι στο ίδιο τετράγωνο και μοιράζονται την αυλή και το γυμναστήριο και μαζί μας ήχαν έρθει άλλα 2 Λυκιάκια...) παίζαμε 6-6 και νικίσαμε περίπου 50-40... και το άλλο αστείο είναι οτι το τμήμα του λυκίου με το οποίο παίζαμε είναι οτι ήταν το τμήμα της αδερφής μου!( πάει δευτέρα λυκείου)
(28-02-2009 08:12 PM)Johan Wrote: [ -> ]ήταν το τμήμα της αδερφής μου!( πάει δευτέρα λυκείου)
pics or we don't care