Και εγω Πρωτη λυκειου θα παω αλλα δεν μπορω να το σκεφτομαι.......
2 μηνες δεν ειναι και πολυ χρονος για διακοπες(αλλα ουτε και λιγος),τουλαχιστον οταν πηγαιναμε στο δημοτικο καναμε περισσοτερο
.
Οποτε,οπως ειπε και ο kalas ευχαριστειθειτε το οσο μπορειτε.
Καλο καλοκαιρι σε ολους παιδια!
Παιδιά, αυτή η σχολική χρονιά θα είναι η καλύτερη. Όχι μόνο υπάρχουν νέοι μαθητές και νέες μαθήτριες, αλλά κάθομαι με τον καλύτερό μου φίλο και πίσω κάθεται ο δεύτερος καλύτερός μου φίλος και μπροστά οι άλλοι φίλοι μου.(xD) Στο θέμα μας τώρα. Μας είχαν όρθιους μισή ώρα και τελειώσαμε κάπου στις 11:30 ενώ οι άλλοι είχαν τελειώσει απο τις 10-10:30.
Λολ, εμάς μας δώσαν τα βιβλία σε μεγάλες πλαστικές σακούλες, γιατί πέρσι δεν είχαμε καν τσάντες xD
Εμάς μας δώσαν 40 κιλά χαρτί στο χέρι γιατί είμαστε ανώτεροι και δεν παίρνει πλαστικές σακούλες το σχολείο γιατί μολύνουν το περιβάλλον. Γουατέβα. Το μόνο καλό στην πρώτη μέρα στο σκούλ ήταν ότι ο Billaros μου έδωσε κάποια πράγματα που χρειαζόμουν κι ότι στην πόρτα του ασανσέρ φτιάξαμε τη φάτσα του Γκούτη.
Το χειρότερο? ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟΝ ΓΚΟΥΤΗ. ΟΧΙΙΙΙΙ!
Celesi Wrote:Λολ, εμάς μας δώσαν τα βιβλία σε μεγάλες πλαστικές σακούλες, γιατί πέρσι δεν είχαμε καν τσάντες xD
Οι μισοι δεν ειχαν τσαντες.Εγω δεν εφερα χαρτομολυβια.Ευτυχως θυμαμαι τι εχουμε αυριο >_<
ΤΕΛΕΙΟ! ναι, για το Λυκιο μου μηλαω! ειναι τρομερο! οι καθηγιτες πολυ ευγενικοι, το κυλικιο εχει πολυ νοστιμα πραγματα, το κτηριο ειναι φανταστικο (εχει γυπεδο μπασκετ, σχετηκα μεγαλο προαυλιο, ασανσερ, αιθουσα πληροφορικης με vista, εργαστηρι φυσικοχημειας, ακομα και ενα μικρο θεατρακι σε αρχαιο ελληνικο στιλ για την θεατρολογια!) και το καλυτερο: πολυ ομορφα κοριτσια
!
ΥΓ: καμια σχεση με το γυμνασιο που ειναι απο την εποχη του Κολοκοτρονη!
ΥΓ2: εγω παω σε γενικο! οι υπολοιποι που πατε λυκιο, σε τι πατε?
Ευτυχώς σε εμάς πάντως έμεινε η πλειοψηφία των καλών καθηγητών, να δούμε ποιοι θα έχουμε τα κελεπούρια (aka τον Φυσικοχημικό κτλ) Αυτά είναι τα άσχημα της φάσης. Eπίσης οι μπαταρίες που είχαμε μαζέψει για ανακύκλωση ήταν ακόμη μες τους κάδους και είχαν γεμίσει τον τόπο υγρά xD
Τι ασανσερ λετε ρε?ελεοΣ!
Σε σχολειο καπιταλων βρισκεστε?λολ.Εμας παιζει να μλουσαν και 2 ωρες θα τους σκοτωνα..Εκανα κ μια φασαρια εκει μπροστα που ημασταν μαζεμενοι με τους καθηγητες και οκ!χιχι..Μετα αλλες 8 ωρες να παρουμε βιβλια και τελικα απτης 9 που ημασταν εκει παιζει να φυγαμε και 11 30..δλδ ελεος.!
Τεσπα αντε τελευταια χρονια για μενα...να δω πως θα περασει..!
Το λυκειο μου απο την αλλλη δεν ειναι και το καλυτερο. Εφυγε ενας πολυ καλος μαθηματικος που ειχανε περυσι, δεν ειμαι στο ιδιο τμημα με τα ατομα που ηθελα, το κτιριο ειναι ψιλοχάλια αλλα τεσπα. Εχει ομως κατι κοπελες... Τα καλα του λυκειου βλεπετε
MANUELF Wrote:ΤΕΛΕΙΟ! ναι, για το Λυκιο μου μηλαω! ειναι τρομερο! οι καθηγιτες πολυ ευγενικοι, το κυλικιο εχει πολυ νοστιμα πραγματα, το κτηριο ειναι φανταστικο (εχει γυπεδο μπασκετ, σχετηκα μεγαλο προαυλιο, ασανσερ, αιθουσα πληροφορικης με vista, εργαστηρι φυσικοχημειας, ακομα και ενα μικρο θεατρακι σε αρχαιο ελληνικο στιλ για την θεατρολογια!) και το καλυτερο: πολυ ομορφα κοριτσια !
Εσυ δεν πας σε λύκειο ρε, σε κτίριο της κυβέρνησης πήγες.
Celesi Wrote:Eπίσης οι μπαταρίες που είχαμε μαζέψει για ανακύκλωση ήταν ακόμη μες τους κάδους και είχαν γεμίσει τον τόπο υγρά xD
Σεβασμός.
Dragar Wrote:Τι ασανσερ λετε ρε?ελεοΣ!
Εσένα ποιος σου είπε ότι το ασανσέρ του σχολείου μας λειτουργεί? Πέρσι μια καθηγήτρια έμεινε κλεισμένη 'κει μέσα για κανα μισάωρο. Το ευχαριστήθηκα αυτό.
Kalas Wrote:δεν ειμαι στο ιδιο τμημα με τα ατομα που ηθελα
Ζήτα να αλλάξεις, γίνεται.
ΛΟΛ!και εγω θα το ευχαριστιομουν(?!).Ειδικα για μια συγκεκριμενη που ΕΥΤΥΧΩΣ φετος εφυγε.Γιατι αν την ειχα κατευθυνση τριτη λυκειου θα αυτοκτονουσα.χΔ
Παντως εγω πρωτη φορα ακουω για ασανσερ σε σχολειο.:S
Dragar Wrote:Σε σχολειο καπιταλων βρισκεστε?
α) οχι, δεν ειναι ιδιοτικο!
β) ειμαι σοσιαλιστης! ο μπαμπας μου ηταν και στο πολυτεχνιο
γ) το ασανσερ δεν ξερω πως και το βαλανε????????????? και 'μενα εντιποση μου κανει!
Dragar Wrote:Μετα αλλες 8 ωρες να παρουμε βιβλια και τελικα απτης 9 που ημασταν εκει παιζει να φυγαμε και 11 30..δλδ ελεος.!
κι, εγω απ'τα ιδια! πηγα σχολειο απο τις 8:00 και τελειοσα στις 1:45!
Ελεος ρε παιδια.Κανονικα πρωτη φορα το ακουω.
Το δικο μ και γενικα οσα ξερω ειναι απλα κανονικα σχολεια.
Με σκαλες,ταξεις,γραφεια,καθηγητες και τουαλετες!χΔΔΔΔΔ Α!και κυλικειο!
χ0α0χ0
1ον manuelf εισι ανηλικος για να ασχολεισαι με πολιτικα.
2ον δεν μας νοιαζει.
3ον για τους ανελκυστηρες στα σχολεια ενημερωθηκε ο σταυρος βια μου σου νου
4ον καλας. ζητα να σε αλλαξουν τπτ το πιο απλο.
5ον Σια αυτο που ειπε και ο θανος . Σεβασμός...
6ον μανυελφ δεν θα αγορασουμε το λυκειο σου .... (δεν χρειαζεται να μας το πλασαρεις δλδ ) και επειδη νομιζεις οτι κανεις μοστρα οταν πηγαινα εγω λυκειο στο δικο μ ηταν πυλωτικο (δημοσιο ενοειται ) και ειχε μεχρι και ατομικα ντουλαπια για τον καθενα μας
7ον η μιρκα εχει αυριο το μαθημα που ηταν το αγαπημενο μ στο γυμνασιο
8ον ΘΑΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΓΚΟΥΤΗ ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ πως θα του πεις αυτο το 1+1=11 ?
9ον φρ3 δεν νομιζω να σε ρωτησε κανεις .
10ον
ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ
ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΙΑΡΟΠΑΙΔΑ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Aς σκοτωσει καποιος τον Στρατο ρε παιδια για να μην τον σκοτωσω εγω!
Ναι σιγα καπιταλακι ε καπιταλακι!Ακου εκει ντουλαπακια.χα0χ0α0χ0α0χ
Ναι και εσυ καλη επομενη εξεταστικη ρε βλακα.Εγω τελειωνω φετος γιαυτο μην προσπαθεις να μ δημιουργησεις κριση.Δεν τσιμπαω.δεν μαγγιζει.χΔΔΔ