Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(07-03-2009 10:18 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]
(07-03-2009 10:13 AM)The Human Torch Wrote: [ -> ]γιατι ρε?λογικο ειναι.Μερικοι καθηγητες κοιμουνται, δεν καταλαβαινουν.Π.χ σε εμας καποια πιαδια την ωρα που ο καθηγητης γυρνουσε στον πυνακα τον εβγαζαν βιντεο, και αυτος δεν καταλαβε τπτ

ε ρε τι μου θυμησες τωρα!!!!θυμαμαι στην εκτη δημοτικου,που ενω η δασκαλα εγραφε στον πινακα κατι μπουρδες,εγω και το φιλαρακι μου παιζαμε διπλο στο GTA liberty city stories (για πι ες πι)!!!τι φαση που ειχαν οι παλιοι καιροι.....

και εγώ θυμάμαι που κάναμε αρχαία και ο μπροστά μου τραγούδαγε και οι 2 πίσω έπαιζαν με ένα finger skate...τρελό γέλιο. Και ξαφνικά ο καθηγητής φώναξε κάτι για χαύρα ιουδαίων....

λολ'ντ....

(ειδικά το τραγούδι που έλεγε ο μπροστινός)
(07-03-2009 02:56 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]Εγω πριν λιγο εμαθα την main guitar (που παιζει και το σολο) στο two weeks των all that remains.
Σας εχω οτι κι αν κανετε στην ζωη σας

ολοκληρωμενα τραγουδια
paranoid (με σολο)
master of puppets (οχι ολο το σολο)
jump in the fire (χωρις το σολο)
mechanix (χωρις σολα)

σκορπια ριφφς και σολα (παπουτσιου)
tornado of souls (megadeth)
seek and destroy (metallica)
smoke on the water (deep purple)
cowboys from hell (pantera)
back in the day (megadeth)
for the love of god (Steve Vai)
take no prisoners (megadeth)
no remorse (metallica)

(βαριεμαι να σκεφτω αλλα) ΔΕΝ με εχεις

βασικα θα γραψω μια ολοκληρωμενη λιστα στο σχολειο και μαλιστα στα αρχαια....
Εγω βαριεμαι να τα μαθαινω ολοκληρωμενα, συνηθως ειναι το ιδιο πραμα συνεχεια
Ολοκληρωμενα εχω:
Bleeding Mascara - Atreyu [Την κιθαρα που δεν εχει το σολο]
You Eclipsed By Me - Atreyu [πιπα τραγουδι]
Two Weeks - All That Remains [Την κιθαρα που εχει το σολο αλλα δε το εχω μαθει ακομα]
Beast - Frank Duhamel [100% χΔ]
Last Resort - Papa Roach

Αρχες τραγουδιων και οτι να 'ναι:
Smoke on the water [πρωτο πρωτο]
Ironman [δευτερο δευτερο]
Fire and the Fury - Firewind
BYOB - System of a Down
Κατι ακυρα σολο απο το γκιταρ προ
βαριεμαι να παρω την κιθαρα και να αρχιζω να παιζω για να θυμηθω και αλλα

Καλα ενταξ για εμπειρια δυο χρονων μονο μια χαρα ειμαι.
ΑΛΛΑ μαθαινω οποιο τραγουδι θελω σε δευτερολεπτα ενω δεν ξερω τις ονομασιες συγχορδιων και τετοιες λεπτομερειες, beat that
(08-03-2009 07:21 PM)Xara-lampos Wrote: [ -> ]ΑΛΛΑ μαθαινω οποιο τραγουδι θελω σε δευτερολεπτα ενω δεν ξερω τις ονομασιες συγχορδιων και τετοιες λεπτομερειες, beat that

ναι ρε σιγα το δυσκολο...
ενταξ δεν ξερω ονομασιες απο συγχορδιες (βσκ δεν ξερω συγχορδιες), αλλα ξερω καμμια δεκαπενταρια κλιμακες

ενταξ, οφφ τοπικ ειμαστε αλλα κλαην, θα φαω σουβλακια...
Ηρθε οι γυμνασιαρχισα τελευταια ωρα,να μας πει οτι εγω και 2-3 αλλοι ακυροι,αυριο θα παμε σ'αυτο το πραμα-που-χορευουν-ανθρωποι,"για την εφημεριδα".
Χανω Θρησκευτικα (οπως επισης και το κηρυγμα του κ.π. για τις επιπτωσεις του τσιγαρου στην υγεια και την προσωπικη του εμπειρια στην Ευβοια)Μαθηματικα και αλλες μπουρδιτσες <3
εμεις σημερα εξασκηθηκαμε για την παρελαση της 25ης μαρτιου και θα μαι απ τους πρωτους στη σειρα,γιατι ειμαι ο πιο ψηλος στη 1η γυμνασιου!!!!Big Grin

μην ξεχναμε κιολας οτι σε τεστ αγγλικων πηρα 177/190,δηλαδη 18,5/20!!!Big Grin
εγω δεν θα με απο τους πρωτους στην σειρα επειδη ειμαι ψιλος...αλλα θα ειμαι πρωτος στην σημαια!!!!.Ειμαι δευτερος στην ταξη και αν την επομενη εβδομαδα συνεχισω να με 2ος τοτε θα μπω....
Εγώ έχω να κάνω βήμα από την 6η δημοτικού, και επειδή είμαι πολύ 1337, ούτε και φέτος θα λάβω μερος στας σχολικές εκδηλώσεις του τόπου για την ένδοξην και ηρωικήν 25ην Μαρτίου γιατί θα είμαι σε μια μεγάλη φιλαρμονική σε μια άλλη πόλη, και θα πληρώνομαι. Τώρα κάντε βήμα στον ήλιο, μπορείτε! Α, και θα φοράω ένα γελοίο καπέλο >D

ok, και για ποιο μέσα στο θέμα, κόλπα για να χάσετε μάθημα: παίρνετε ένα τσιμπιδάκι μαλλιών και ξεβιδώνετε το πόμολο/μεντεσέδες της πόρτας. Μέχρι να φτιαχτέι χάνετε ένα αξιόλογο "ποσό" της ώρας της διδασκαλίας. Σε περίπτωση που γίνουν ανακρίσεις μετά, δεν ευθύνομαι.
(10-03-2009 10:37 PM)Celesi Wrote: [ -> ]Α, και θα φοράω ένα γελοίο καπέλο >D

Pics.

Anyway, σας χαιρετώ παίδες, φεύγω για Βαρκελώνη σε 3-4 ώρες, πενθήμερη του σχολείου. Φωτογραφικό υλικό όταν γυρίσω, κάπου στα ξημερώματα της Δευτέρας. Βλακείες, Δευτέρα στις 3.00 τα ξημερώματα επιστρέφουμε, το σχολείο θα βάλει απουσίες αν δεν πάμε την ίδια μέρα και το απόγευμα θα έχω 3ωρο μάθημα, κοινώς, μπάττσαικς.

Enjoy your lessons. Πάω Ισπανία, θα μπορώ και επίσημα πλέον να φωνάζω CONGA!
θελουμε φωτοζ με εσενα και τον βασιλη να χορευεται κονγκα μπροστα απο τον Henry η κανενα αξιοθεατο.

α και για οσους λενε οτι ειναι πρωτη σειρα στην παρελαση και ετσι, 1.93, απο πεμπτη δημοτικου στην πρωτη θεση.....
την κρατας την παραδοση ποκεμαν ε?βασικα εγω δεν θελω να με στην σημαια γιατι ολη αυτη η φαση ειναι βαρετη
(10-03-2009 11:25 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]την κρατας την παραδοση ποκεμαν ε?βασικα εγω δεν θελω να με στην σημαια γιατι ολη αυτη η φαση ειναι βαρετη

συμφωνω,γιατι το να περπατας στο δρομο μαζι με κατι βλαμενα δημοσιως (να παρελασω δηλαδη) και το να σε ματιαζουν ολοι,μου ακουγεται βλακεια.μην ξεχναμε οτι πρεπει να φορας κατι χαζορουχα που ειναι πολυ στενα.....Sad
(11-03-2009 04:25 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]συμφωνω,γιατι το να περπατας στο δρομο μαζι με κατι βλαμενα δημοσιως (να παρελασω δηλαδη) και το να σε ματιαζουν ολοι,μου ακουγεται βλακεια.μην ξεχναμε οτι πρεπει να φορας κατι χαζορουχα που ειναι πολυ στενα.....Sad

Συγγνώμη, αλλά αυτά είναι τα ήθη και τα έθιμά μας. Πώς μπορείς να αποκαλείς τα ρούχα αυτά «χαζοχαρούμενα» ή «το να περπατάς στο δρόμο»; Παρελαύνουμε για να τιμήσουμε τα πρόσωπα που σκοτώθηκαν κατά την περίοδο της επανάστασης. Δηλαδή έλεος... ντροπή σου που δεν είσαι υπερήφανος για τα έθιμά μας. :'(
(11-03-2009 04:33 PM)fr3quency Wrote: [ -> ]
(11-03-2009 04:25 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]συμφωνω,γιατι το να περπατας στο δρομο μαζι με κατι βλαμενα δημοσιως (να παρελασω δηλαδη) και το να σε ματιαζουν ολοι,μου ακουγεται βλακεια.μην ξεχναμε οτι πρεπει να φορας κατι χαζορουχα που ειναι πολυ στενα.....Sad

Συγγνώμη, αλλά αυτά είναι τα ήθη και τα έθιμά μας. Πώς μπορείς να αποκαλείς τα ρούχα αυτά «χαζοχαρούμενα» ή «το να περπατάς στο δρόμο»; Παρελαύνουμε για να τιμήσουμε τα πρόσωπα που σκοτώθηκαν κατά την περίοδο της επανάστασης. Δηλαδή έλεος... ντροπή σου που δεν είσαι υπερήφανος για τα έθιμά μας. :'(

εγω δεν ειπα ποτε οτι το να γιορταζουμε τα εθιμα μας ειναι βλακεια,αλλα η ιδεα της παρελασης δε μ αρεσει....εξαλλου,ο καθενας εχει τη δικη του γνωμη για το καθετι που υπαρχει (πχ εμενα που δε μ αρεσει η παρελαση).
Πήραμε βαθμούς......καλά τι να πω.....18 και 8....(μάγεψα)

αλλά ο καλύτερος (φυτό τον λέμε αλλά δεν είναι) πήρε....19και11.....

(υπάρχει και ένας με 19 και 12/13!!!!)

αυτά......
Reference URL's