Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
αχχ δεν εχω αυριο νοσοκομειο ... αχχχ κριμα....
Lol ασχετο.

Εμας σημερα μας ανακοινωσαν οτι οι εξετασεις θα αρχισουν 13 Μαιου για τα Λυκεια, για οσους αναρωτιουνται.

Peace~
o.O Εγώ άκουσα πως θα αρχίσουμε κάπου στις 15-16 Μαΐου.

Τέλος πάντων, σήμερα στην τελευταία ώρα, είχαμε Φυσική Γενικής, είπα κατά λάθος «εξαρτάται από το μέγεθος του πλαιθίου.» T_T

Είχα κοκκινίσει ολόκληρος. Πάλι καλά που οι άλλοι δε το άκουσαν. >O

Εν τω μεταξύ, αυτός στην Αντιγόνη έχει πάθει ψύχωση μαζί μου. Μου έκανε δύο φορές παρατήρηση χωρίς να κάνω τίποτα. >_<
το χω παθει και γω fr3.Και εχω πεταξει κατα λαθος κατι χαζομαρες στο μαθημα αλλα ευτηχως που δεν το ακουσαν ολοι.Παντος ο καθηγητης το ακουσε V_V

Σιγουρα σε έκανε δύο φορές παρατήρηση χωρίς να κάνεις τίποτα;
(16-03-2009 08:59 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ][Image: 1t7zv5.png]

ΟΜΙΤΖΙ ΡΕ! τονυ χωκ φτγ, μαθαινεις και κατι τελικα. Εγω θα τα εκανα γκριντ παντως.
Lol, εμεις σημερα καναμε βημα πρωτη ωρα και ο καθε ενας εκανε οτι να'ναι.xD
Του γυμναστη του ειχε βγει η φωνη, εντωμεταξυ.
Επισης, αυριο κανουμε δυο ωρες: Αρχαια Ελληνικη Γλωσσα και Αγγλικα, και μετα εχει Ηρωων για καταθεση στεφανου.
Αντε και καλη 25η.Smile
επισης.Σε μας παλι ανακοινωθηκε και ποτε αρχιζουν οι εξετασεις....Και ειναι 15 Μαιου.Τοτε αρχιζουν και θα βαλω τα δυνατα μου για να βγαλω οσο μπορω καλο βαθμο
Eμείς θα δούμε μια βαρετή γιορτή αύριο από τα παιδιά του Λυκείου που θα λένε κανά ποιήμα.....και τέτοια αλλά εμείς θα μιλάμε και θα ενοχλούμε όπως πάντα..(Toungue).
Εμάς επειδή κάνανε κάποια παιδιά βλακείες όταν κάναμε βήμα μας ακυρώσανε την εκδρομή της 3ης στο πλανητάριο και την μονοήμερη,και ακόμα να βάλουμε λουκέτο...
2/4-5/4 εκδρομη σε Αθηνα-Ναυπλοιο-Αραχωβα-Πατρα (οχι, με αυτην την σειρα....)
ω ναι, και καναμε και καταλυψη...

οσο για αυριο, λενε οτι θα κανουμε 2 ωρες μαθημα και ετσι, λεεεεεεεμε τωρα
(23-03-2009 06:49 PM)pokeman Wrote: [ -> ]εκδρομη σε Ναυπλοιο

OMGΗΑΧ! Μάλλον θα πάμε κι εμείς εκδρομή στο Ναύπλιο. Εάν είναι την ίδια μέρα, θα συναντηθούμε. Τέλος! xP
τελικά η γιορτή ήταν μόνο μια ώρα και τις υπόλοιπες 2 είμασταν κάτω και βαριόμασταν και έκανα τον Σάντζι...xD α φάγαμε Πεινιρλί και κρουασάν επειδή βρήκαμε κάτω 2 €..

Ωραία ήταν...τελικά...
εμεις δεν ειχαμε σχολειο,γιατι το δημοτικο ειχε γιορτη....
Και όταν το Δημοτικό έχει γιορτή εσείς δεν πάτε στο σχολείο;

(λολ!)
(άσχετο) Χτές στην ώρα της γυμναστικής ο Γυμναστής μας έβαλε να κάνουμε όσο πιό πολούς κοιλικούς μπορούμε σε ένα λέπτο και βγήκα πρώτος με 63 κοιλιακούς! δηλαδή έκανα ένα κοιλιακό σε λιγότερο απο ένα δέυτερο!ο δεύτερος είχε 55-56 (ήταν του 1994, διώτι είχε μείνει μιά χρονιά) και μετά στην Τρίτη θέση ήταν αρκετοί με 40...
Reference URL's