Δελτιο τυπου
Σημερα 12/12/08 η καταληψη στο 1ο Λυκειο Ναξου αρχισε με τα εξης αιτημα:
1) να ερθουν οι μεταλλικα για συναυλιες (με σαπορτ ανοριμοι)
2) καταργηση της απαγορευσης μερικων σαιτ οπως γιουπορν πορνχαμπ κ.α.
3) να αλλαξουν σχημα οι τυροπιτες
βοηθησε και εσυ στην υλοποιηση δωνοντας μας λεφτα για σουβλακια
αγωνιστικοι χαιρετισμοι και τζατζικι απο το 1ο Λυκειο Ναξου
[/τελος δελτιου τυπου]
εδω να πουμε οτι ο διευθηντης μας ειναι *κολοκύθι*, τελεια και παυλος. Ηταν μεσα οταν καναμε καταληψη και χαλαρα μας εδωσε το κινητο του για αμα χρειαστουμε τιποτα και εφυγε. \m/
μιας κι είπες για διευθυντή εμείς τον δικό μας τον φωνάζουμε Μπόχαλη!!επειδή βρομάει, τέσπα λολ
χ0αχ90α9χ0αχ9α0...
Σημερα καναμε πορεια.Εμεις και ενα ακομη σχολειο[το 21].Κλεισαμε ολη την βασ.ολγας-βασ.γεωργιου.Μετα μεχρι αριστοτελους φτασαμε και καταληξαμε στο αγαλμα του Βενιζελου.Παντως ειχε πολυ πλακα μπορω να πω.Εκει που καναμε μαθημα,βλεπεις 3 ωρα ερχεται το 21 εξω απτο σχολειο μου και αρχιζουν φωναζουν να βγουμε.Βγηκαμε και φυγαμε ^ ^
1 δηλαδη ντραγκαρ πηρες μερος στη διαδηλωση???καμια μολοτοφ εριξες????
2 ΠΗΡΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 17 & 12/13 ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ!!!!!!
μπράβοοοο!!!!!!Πέρσι πρώτο τρίμινο έβγαλα 19 και 8/13
pfff...show off..
Εμείς ούτε σήμερα σχολείο...Ο διευθυντής ήταν μαζί με κάτι άλλους καθηγητές μπροστά από την πόρτα και καλά εκαναν διάλογο με αυτούς μέσα στο σχολείο..Οτι να ναι λέγαν...
Ελπίζω πάντως να μην συνεχιστεί γιατί έχουμε μείνει πίσω..
Εμεις καναμε μια μερα καταληψη και τερμα.....τωρα πλακωνομαστε με την λυκειαρχη μας μηπως και το κλεισουμε το σχολειο μας πιο νωρις.....
H κατάληψη κατα την γνωμη μου είναι βλακία εκτος αν εχεις σοβαρους λογους.Εμεις καναμε δυο και με λογους αστα βραστα και μας προηδοποιησε οτι μια εβδομαδα θα κατσουμε για τα Χριστουγεννα ασε που ειπε οτι αν σε περιπτωση που συνεχισουμε την επομενη χρονια θα κανουμε και τα Σαββατα και θα παρουμε και απο το Πάσχα
(18-12-2008 08:30 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]H κατάληψη κατα την γνωμη μου είναι βλακία εκτος αν εχεις σοβαρους λογους.Εμεις καναμε δυο και με λογους αστα βραστα και μας προηδοποιησε οτι μια εβδομαδα θα κατσουμε για τα Χριστουγεννα ασε που ειπε οτι αν σε περιπτωση που συνεχισουμε την επομενη χρονια θα κανουμε και τα Σαββατα και θα παρουμε και απο το Πάσχα
Θα χάσετε μια εβδομάδα διακοπών;;;;;;
Ωχ...
(18-12-2008 08:30 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]H κατάληψη κατα την γνωμη μου είναι βλακία εκτος αν εχεις σοβαρους λογους.Εμεις καναμε δυο και με λογους αστα βραστα και μας προηδοποιησε οτι μια εβδομαδα θα κατσουμε για τα Χριστουγεννα ασε που ειπε οτι αν σε περιπτωση που συνεχισουμε την επομενη χρονια θα κανουμε και τα Σαββατα και θα παρουμε και απο το Πάσχα
για αυτο ισως θα ταν καλο να σταματησετε τις ασκοπες καταληψεις,εκτος κι αν θελετε κι αλλη βδομαδα σχολειο
Ρε παιδια επιτρεπεται να "κοψουν" μια εβδομαδα διακοπων, λόγω καταληψης??? Εγω ξερω οτι μπορουν και οτι συνηθως κοβουν τις περιπατους κ τις πολυήμερες... Εμεις κανουμε καταληψη απο την Πεμπτη και θα παει μεχρι κ την Παρασκευη, ίσως κ μέχρι την Τρίτη...
Βασικά δεν μπορούν και δεν έχουν το δικαίωμα ούτε να σας κρατάνε παραπάνω μετά το σχόλασμα, πόσο μάλλον να σας κρατάνε στις διακοπές, ή τα Σαββατοκύριακα. Εκδρομές μπορούν να ακυρώσουν μόνο μετά από κατάληψη 10 ημερών. No seriously
A και μπδγ, κυκλοφορεί φήμη μεταξύ απανταχού καθηγητών ότι παίζει να μας στείλουν στα σπίτια μας, και να κλείσουν τα σχολεία από αύριο λόγο γεγονότων.
Βασικα οπως εχουν το δικαιωμα να κοψουν περιπατους και πολυημερες εκδρομες ετσι και εχουν το δικαιωμα να σας κανουν πασχα χριστουγεννα..Αυτα ειναι τροποι αναπληρωσης αλλα σε πολυ ακραια περιπτωση να μεγαλωσει η ωρα η να πατε χριστουγεννα κ.λ.π..
Εμεις προσωπικα καναμε μονοι μας το τι θα χασουμε για να αναπληρωθουν οι χαμενες ωρες τις καταληψης ως 15μελες..Ο διευθυντης μας το ζητησε..Καλα αν ανεφερε τιποτα για πασχα-χριστουγεννα εκει ειναι που θα εκλεινε το σχολειο...Νταξει λιγο ελεος...
Βλέποντας ότι όλοι για κάποιο λόγο ποστάρουν τους βαθμούς τους, λέω να γράψω κι εγώ.
3η Γυμνασίου 1o τρίμηνο - 19 10/13
Kαι btw είμαστε το μόνο σχολείο που έκανε μόλις 1 μέρα κατάληψη και μάλιστα ξεσηκώθηκε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και τώρα ζητάνε να μας κόψουν την 3μερη, επειδή κανείς δε θέλει να μας συνοδεύσει.
Καλα παιδια αφου λενε ολοι τον βαθμο τους εδω θα τον πω και εγω και
ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...........
18,5 αλλα να σας πω την αληθεια δεν με πολυ ενδιαφερουν οι βαθμοι αλλα το τι μαθαινω αλλα τεσπα