Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
φυτο κατα την γνωμη μου ειναι αυτος που διαβαζει πολυ ωρα για να καταλαβει/μαθει/φωτοσυνθεσει κατι. Απο εκει βγαινει και ο "τζαμπα φυτουλας" πχ. φλοριαν, διαβαζει 6 ωρες αρχαια και στο διαγωνισμα τελικα γραφει στην μια ασκηση 3 σελιδες και δε προλαβαινει τα υπολοιπα και παιρνει κατω απο την βαση. φοβερο ε?
Wheeeeeeeeeee εμεις αυριο χανουμε τις 4 τελευταιες ωρες. Αντε και καλη ορεξη μαγκες.Wink
(18-02-2009 02:20 PM)Dittofan Wrote: [ -> ]
(18-02-2009 12:04 AM)Xarhs Wrote: [ -> ]
(17-02-2009 11:49 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]φυτο=σπασικλακι

Οχι απαραιτητα, ξερω παιδια που ειναι αριστοι μαθητες και δεν σου την σπανε καθολου, εχουν τελεια συμπεριφορα απεναντι σου και σε σεβονται. Επισης ξερω και κατι αλλους σπασικλες/καφρους που ειναι μαθητες του 5. Εχουμε τετοιους στην ταξη, γι'αυτο σας το λεω.

εγω να δεις τι σπασικλες εχω δει.Much!!!αλλα το να εισαι ''φυτο'' οπου κανεις δεν ειναι κατα την γνωμη μου κανεις δεν ειναι τελειος.Απλος το λενε μερικοι ετσι σε αυτους που βγαζουν ηψηλο βαθμο για να τους ριξουν κατω την αυτοπεποιθεση.Αυτο το κανουν και σε μενα ενω δεν ειμαι φυτο και προσπαθουν καποιοι οσο μπορουν να μου ριξουν το ηθικο.Εγω κανω τον κινεζο γιατι αν δειξω οτι ασχολουμαι τα πραγματα θα γινουν ακομη λιγοτερα

Το φυτό που είπα πριν:
Quote:Μπράβο ΝΜ2 για τους δικούς σου αλλά δεν είσαι φυτός γιατί πήρες 20 Γυμναστική και ο δικός μας plant , πήρε 17 : )
είναι καλός μου φίλος και επειδή πήρα κάτι 20 , 19 , 18 θεωρούμε κι εγώ φυτό .... Αλλά αυτό το λένε κάτι παλιόμούφες.....
Κι όπως είπε η Μαρία:
Quote:Σε εναν που τον σεβεσαι σπανια θα πεις "Α, αυτος ειναι φυτο" εκτος κι αν το πεις στην πλακα
Και αυτόν το φίλο μου , (τον Spacyκλα) όλο φυτό τον λέμε ή Plant και του δίνω κάτι φάπες...Big Grin ωστώσω σπάμε καλή πλάκα......και ξέρει ότι το κάνουμε για πλάκα!
(18-02-2009 12:04 AM)Xarhs Wrote: [ -> ]Επισης ξερω και κατι αλλους σπασικλες/καφρους που ειναι μαθητες του 5. Εχουμε τετοιους στην ταξη, γι'αυτο σας το λεω.

και εμείς έχουμε έναν τέτοιο στην τάξη... για παράδιγμα πρόσφατα γράψαμε ένα διαγόνισμα στην Ιλιάδα, εγώ διάβασα 1 (και αυτή όχι καλα) φορα την Ραψωδία που είχαμε και ότι πρόλαβα απο την φωτοτυπία που μας είχε δώσει (την περρισότερη ευτηχώς την είχα διαβάσει) ενώ αυτός καθότανε απο την πρώτη ώρα (της Δευτέρας γιατί αυτή την Τρίτη το γράψαμε) και εγώ έγραψα 17! (επειδή ποτέ δεν μου άρεσαν και δεν ήμουν καλός στα Φιλολογικά) ενώ αυτός 14! μα πείτε μου είναι κατάσταση αυτή;... και κάτι άλλο, είναι ΨΩΝΑΡΑ! ήταν μια φορά που τραγούδισε στην Τάξη και ένας τον έβγαλε βίντεο και το έβαλε στο YouTube! αν ενδιαφέρεστε πατήστε Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ Β4 αν θημάμε καλά είναι σε greeklish...
(20-02-2009 05:45 PM)Johan Wrote: [ -> ]
(18-02-2009 12:04 AM)Xarhs Wrote: [ -> ]Επισης ξερω και κατι αλλους σπασικλες/καφρους που ειναι μαθητες του 5. Εχουμε τετοιους στην ταξη, γι'αυτο σας το λεω.
και κάτι άλλο, είναι ΨΩΝΑΡΑ!

σε πληροφορω οτι ειναι απο τους ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ λιγους αλλα οπως τον εχεις περιγραψει φαινεται καραψωναρα.Ποιος δεν ειναι αλαζωνας;Πες μου εναν.Ιλιάδα(εγω να δω τι θα γραψω) τα παω σχετικα χαλια στα διαγωνισματα ομως συμμετεχω στο μαθημα αλλα και παλι χαλια τα παω.Και πιστευω πως η Οδυσσεια ειναι καλυτερη αν και τα δυο ειναι πολυ ωραια.Ιλιαδα ειναι ποιο δυσκολη κιολας για αυτο
Η Ιλιάδα είναι καλύτερη , από την Οδύσεια έχει μάχες και οι Ρψωδίες είναι με κεφαλαία.......

Έχει και τον ίππο...

Πάντως κάποια φυτά είναι σπαστικά....τα δικά μας όχι...ο δεύτερος αουσιολόγος με έμαθε να αντιγράφω....και είχαμε πάρει μια βάση στα αρχαία!!!

Toungue ωραία φυτά.....
(20-02-2009 08:39 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Η Ιλιάδα είναι καλύτερη , από την Οδύσεια έχει μάχες και οι Ρψωδίες είναι με κεφαλαία.......

Έχει και τον ίππο...

ναι ρε,γιατι η οδυσεια ειναι τοσο ''παιδικο'' επος που ειναι λες και διαβαζεις τα 3 γουρουνακια!!!ToungueToungue
τι λετε ρε.Chaos υπερβολες.Η Οδυσσεια ναι πραγματι ειναι λιγο ποιο παιδικι ειναι ομως ποιο ευκολη και ποιο ωραια απο την Ιλιαδα
καλή είναι και η οδύσσεια αλλά....κάποια σημεία είναι βαρετό , κάποιες φορές διαβάζε αργά και ο καθηγτής και εγώ τον περίμενα μισή σελίδα και μετά βαριόμουν......Sleepy
κατι ακομα
σε τεστ αρχαιων πηρα 19+ και σε τεστ ιστοριας 17!!!Big Grin
Well done. Εγω Αρχαια τωρα τελευταια αρχισα να βελτιωνομαι λιγο, ωστοσο στην Ιστορια παραμενω στην βαση.Sad
εγω χαλια παντου τα παω ειδικα μαθηματικα.Δεν τα καταλαβαινω!!!!1!
(20-02-2009 09:39 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]καλή είναι και η οδύσσεια αλλά....κάποια σημεία είναι βαρετό , κάποιες φορές διαβάζε αργά και ο καθηγτής και εγώ τον περίμενα μισή σελίδα και μετά βαριόμουν......Sleepy
Διαβασε και το παρακατω. Toungue Εγω τουλαχιστον αυτο εκανα αν ειχα σκυλοβαρεθει. Ή θα γεμιζα τις σελιδες σκιτσακια μεχρι το βιβλιο να δειχνει 50 χρονων και περασμενο απο χιλιαδες χερια.

Οσο για το ποιο απο τα δυο επη ειναι πιο ωραιο, δεν νομιζω πως μπορω να ξεχωρισω. Και τα δυο μου αρεσαν το ιδιο.

(20-02-2009 05:45 PM)Johan Wrote: [ -> ]για παράδιγμα πρόσφατα γράψαμε ένα διαγόνισμα στην Ιλιάδα, εγώ διάβασα 1 (και αυτή όχι καλα) φορα την Ραψωδία που είχαμε και ότι πρόλαβα απο την φωτοτυπία που μας είχε δώσει (την περρισότερη ευτηχώς την είχα διαβάσει) ενώ αυτός καθότανε απο την πρώτη ώρα (της Δευτέρας γιατί αυτή την Τρίτη το γράψαμε) και εγώ έγραψα 17! (επειδή ποτέ δεν μου άρεσαν και δεν ήμουν καλός στα Φιλολογικά) ενώ αυτός 14!
Ατομα τετοιου ειδους δεν ειναι ακριβως "φυτα". Μειωμενη αντιληψη εχουν. Και μερικων η αντιληψη μπορει να πιασει τοσο πατο, που μετα τους χαρακτηριζεις "στουρναρια", "τουβλα", "κουτορνιθια", κ.ο.κ. Toungue

(20-02-2009 10:45 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]Well done. Εγω Αρχαια τωρα τελευταια αρχισα να βελτιωνομαι λιγο, ωστοσο στην Ιστορια παραμενω στην βαση.Sad
No need to worry so much, εκτος κι αν σκεφτεσαι να ακολουθησεις Θεωρητικη Κατευθυνση. Εκει θα σου χρειαστουν μονο. Αλλιως, διαβαζε λιγο απλα για να εχεις κανα καλο βαθμο. Κατα προτιμηση περισσοτερο στο διαγωνισμα και οταν και αν ξερεις πως θα εξετασει εσενα (αυτο παει αναλογα με το πως εξεταζει ο καθηγητης).
(20-02-2009 11:41 PM)Dittofan Wrote: [ -> ]εγω χαλια παντου τα παω ειδικα μαθηματικα.Δεν τα καταλαβαινω!!!!1!

ποσο ''χαλια'' δηλαδη??Huh
Σιγά μην τα πας χάλια ρε Jake , αφού είσαι αναπληρωτής απουσιολόγος , εγώ είμαι ο 5ος καλύτερος στην τάξη και δε νομίζω να το κρατήσω τώρα γιατί πήρα κάτι 16 και 17 εκεί που'ταν 18 και 20......τώρα πρέπει να διαληθώ στο διάβασμα και να πάρω καλό βαθμό στη γυμναστική...Dodgy
Reference URL's