Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nαι καλα.Ας μου το πουνε εμενα αυτο να δεις τι εχει να γινει..Αντε με τις μα...κιες τους καθε χρονο κ κατι καινουργιο...αντε πια..
Εμένα δεν μου στερούν την ευχαρίστηση του να ζωγραφίσω τα βιβλία μου. Αν μου ζητήσουν να τα επιστρέψω στο τέλος της χρονιάς, θα τα δώσω όπως είναι. Αν δεν τους αρέσουν, να πάρουν άλλα. Και κάτι άλλο. Αν εγώ έχω λύσει όλες της ασκήσεις της φυσικής ξέρω 'γω, ο επόμενος λυμένες θα τις πάρει? Το κορόιδο είμαι εγώ? Εμένα γιατί δε μου δώσανε λυμένο βιβλίο να μην έχω να ανησυχώ για το τ θα πει ο κάθε καθηγητής αν αντί για 40 ασκήσεις έκανα 39 εκείνη τη φορά? Βλακείες. Από αύριο αρχίζει η ζωγραφική.
darvor Wrote:
MANUELF Wrote:που πηγε η δωρεαν παιδια, οεο?
ποσο μ την σπαει να βλεπω τετοια ποστ απο μικρα ανιδεα κομματοσκυλα δεν μπορεις να φανταστεις....

παω στοιχιμα(50 ευρω + 10 holo)

οτι δεν εχεις ιδεα τι θα πει δωρεαν παιδεια...

οπως οτι σε σχεση με αλλες χωρες
βρισκομαστε σε πολυ καλυτερη μοιρα.

και ζωακι ... σε παρακαλω... οταν πας σε κανα πανεπιστημιο.... πηγενε σαν τα ζωα και γραψου στιν πασπ η σε οποια αλλη παραταξη γουσταρεις... και δεν συνεχιζω γτ ειμαι αρρωστος.

να σου πω ρε ζωον, σαν πολυ δεν μου κολας? εχουμε ελευθερη εκφραση! αμα δε γουσταρεις, αμε να δεις αν ερχομαι! παλικομπλεξικε! νομιζεις πως επιδη εισαι μεγαλητερος εχεις το δικεομα να φερεσε στους μικροτερους σαν να ειναι ζωα! θα στο πω απλα, κι αμα καταλαβεις: εγω γουσταρω να ασχολουμε με πολυτικη και αμα δεν σ'αρεσει, αμε να βοσκισεις τισ κατσικες σου, γερο! ε, πια! νομιζεις πως εφτασες πουλακι μου? εχεις ψωμι να φας ακομα! επιδι μου ριχνεις 2-3 χρωνακια, νομιζεις οτι σου δινει το δικεομα να με αποκαλεις σκυλακι! ειπα πως δεν θελω φασαριες, οχι οτι θα καθομε σαν το μαζοχα να τ' ακουο απο ενα κομπλεξικο! στηχημα πως ξερω για πολυτικα το ιδιο καλα με σενα! διαβαζω ΠΟΛΥΤΙΚΕΣ εφημεριδες απο τα 12 μου! το να μηλας ετσι για τους μικροτερους, σημενει μονο ενα πραμα: εισαι κομπλεξικος, εκλεκτηκος, και ρατσιστης, διοτη αυτη ειναι μια μορφη ρατσισμου! αμα δεν γουσταρεις, μην ασχολεισε! ακουσ' εκει "ποσο μ την σπαει να βλεπω τετοια ποστ απο μικρα ανιδεα κομματοσκυλα δεν μπορεις να φανταστεις...." λες και συ, εχεις ιδεα για το που ζεις! αλλα τι λεω! απο την στιγμη που λες οτι η ελλαδα και η παιδια παει εστω και λιγο καλλα, διχνει καθαρα πως δεν εχεις ιδεα για το χρονοχωρο οπου ζεις! κομματοσκυλο εισαι και φενεσε, καπιταλο!
Wow,ηρεμησε MANUELF,εχεις δικιο σ'αυτα που λες και δεν φερνω καμια αντιρρηση.Πολλοι μας εχουν μαθει να σεβομαστε τους μεγαλυτερους μας,ας μας σεβαστουν και οι μεγαλυτεροι λοιπον.Ο darvor μιλησε λιγο ασχημα στο post του,και δεν θα επρεπε....αλλα και'συ δεν θα επρεπε να του απαντησεις μ'αυτον τον τροπο κατα την γνωμη μου.Εγραψες ενα κατεβατο με βρισιδι αν δεν το καταλαβες.Επισης,ας προσπαθησουμε να μην περασουμε ξανα στο spam....
Ήρεμα ρε παιδιά...Εντάξει μην το ξεφτιλίζουμε το πράγμα ας έχει ένα επίπεδο η συζήτηση και αν θέλετε να συνεχίσετε κάντε το με pm...Back το topic.
Εγώ έχω κατεβάσει όλους τους νομους του υπουργείου και αν πάνε να πούνε τίποτα σχετικά με εμφάνιση και τέτοια τους παίρνει και τους σηκώνει!
Λοιπόν. Μπορούμε να προσβάλλουμε ο ένας τον άλλο επ' αόριστον, αλλά δεν θα καταφέρουμε τίποτα. Οπότε έχουμε και λέμε. Manuelf, αντί να προσβάλλεις τον Darvor, πες μας με επιχειρήματα γιατί πιστεύεις ότι η παιδεία μας είναι άθλια και μετά ο Darvor μπορεί να απάντησει με τον ίδιο τρόπο.

Προσωπικά, αν και δεν μου αρέσει καθόλου το γεγονός ότι χωρίς φροντιστήρια δεν πας πουθενά και δεν περνάς πουθενά, δεν είχα κάποιο άλλο πρόβλημα στα 11 χρόνια στο σχολείο μέχρι τώρα. Ωστόσο δεν έχω και πολλές ελπίδες ότι θα βελτιωθεί κιόλας στο κοντινό μέλλον.

Btw, το σχολείο μας τα σπάει, φέτος το έβαψαν με gay χρώματα.
καταρχας, εγω δεν προκειτε να ξαναασχολειθω με μικροπρεπεις κυνικους τυπους που νομιζουν οτι ειναι εξυπνοι (και μονο που χρησειμοποιει καποιος την ορθογραφια μου ως επιχηριμα, φενετε το επιπεδο. για να μαθουν μερικοι την θεωρια της σχετηκοτητας, την συσχετηση της με την κβαντικη θεωρια και τις 8 βασικες θεωριες των παραληλων συμπαντων, και μετα να μηλανε.)! και κυριο, να με αποκαλουν εκεινοι αν ποτε θελησουν να απευθηνθουν στο προσοπο μου, αν και δεν θα απαντισω, διοτι δεν σηνιθηζω να ομηλω με πρωτογονα ειδη ζωης! αντε, θα σου κανω την χαρη να απευθηνθω σ' εσενα μια τελευτεα φορα: μ'αρεσει που μηλαει και για πνευματικο επιπεδο! πηγενε να μετρισεις το IQ σου, συγγρινε το με το 178, και μετα κανε πως μηλας! να μηλησει για το πνευματικο μου επιπεδο μια κατσικα! ποπο, εχω να γελασω ετσι απο τοτε που... αλλα δεν σε αφορουν τα προσοπικα μου!

xD! τωρα που βαλαμε τα κουνουπακια εκει που ανοικουν, ας ασχολειθουμε με ΣΟΒΑΡΑ προβληματα:

το συστημα, οπος ειπα και πρωτα, δεν μας προσφερει αληθινη παιδια, διοτη το 98% των μαθητων καταφευγουν σε φροντιστηρια για την τριτοβαθμια εκπαιδευση τους! επισης, πολλες φορες (προσοπικα 2) καθηγητες σας ζητουν να αγορασετε και βιβλια, απετηση παραλογη κατα την γνωμη μου! τελος, υπαρχει και το θεμα των διδακτηκων θεσεων, οπου παντα στην αρχη της χρονιας λειπουν καθηγιτες, ενω ολο ακουμε για πολλους καθηγιτες στα ταμεια ανεργειας! δεν θα μπορουσαν να ετοιμασουν τα παντα πρην ανοιξουν τα σχολεια? εχω κι αλλα, αλλα τωρα βιαζομαι, εχει Smallville στο star!
Nαι σκαστε ομως να μαλωνετε και κυριως μην επιδεικνυεστε!Ελεος δλδ.
Συμφωνω με αυτα που λες Μανουελφ.Εμεις περυσι μεχρι τν δεκεμβρη αλλαξαμε:3 φιλολογους,5 θρησκευτικους,2 φυσικους και 2 για κατευθυνση.Αν ειναι δυνατον.Οσο για τα βιβλια συνηθως αυτο γινετε για μαθηματα οπως αγγλικα,γερμανικα,γαλλικα κ ετσι!
Κ για το φροντιστηριο να μην μιλησω...Δεν υπαρχει αλλη λυση..Η εκπαιδευση που παρεχει το σχολειο ειναι ανεπαρκης..Κ ετσι ολα τα παιδια κ κυριως της τριτης λυκειου(οπως εγω π.χ)αναγκαζονται πανε σε φροντιστηρια...δηλαδη αλλα 4 χιλιαρικα(χοντρικα)..Με ρωταει κανεις αν τα εχω στεκουμενα?Κ αν εγω τα εχω..οι αλλοι?τα εχουν?Αθλιες συνθηκες κ εγω ισα ισα πιστευω οτι θα χειροτερεψουν κιολας...
Μαγκες,το συστημα ειναι μπου**ελο σκετο γενικως,μην περιμενετε τα πραγματα να εξελιχθουν προς το καλυτερο για εσας τουλαχιστον....
Mας ανακοινωσαν πως θα βοηθαμε στις δουλειες του σχολειου,γιατι ημαστε μεγαλα παιδια τωρα και ουτως η αλλως βοηθαγαμε στο δημοτικο...
Το κρυφο υπονοουμενο ητανε πως θα κουβαλαμε εμεις τα τουβλα και το μπετο για να χτιστει το γυμναστηριο,επισης εμεις θα φυτεψουμε τα δεντρα.
Απαιτω μεροκαματο.

Επισης,την Παρασκευη περιμεναμε 30 λεπτα μεσα στον ηλιο,φορτωμενοι 40 κιλα βιβλια,να ερθει το πουλμαν.
Αχ,Ελλαδα :<
Επισης.
Εμμανουηλ:end this here kthx
Στρατο:end th-wait nvm.:>
Καλα να περασεις Δημητρα,σου ευχομαι καλη σχολικη χρονια απο εδω και περα.Toungue
mirka Wrote:Mας ανακοινωσαν πως θα βοηθαμε στις δουλειες του σχολειου,γιατι ημαστε μεγαλα παιδια τωρα και ουτως η αλλως βοηθαγαμε στο δημοτικο...

Δέξου! Εμείς(και καλά) είχαμε πάει περιβαλλοντική και χάναμε όλα τα μαθήματα(αγγλικά, γαλλικά και μερικές φορές αρχαία). Απλώς καθόμασταν. xD

Darvor και Manuelf, γίνετε και πάλι φίλοι, δώστε τα χέρια και αγοράστε ΑΛΜΑΝΑΚΟ.
mirka Wrote:Στρατο:end th-wait nvm.:>

okay miss Smile
σπαμ, γουατεβαχ, το σχολειο ειναι ωραιο οταν ειναι κλειστο, αντε να ερθει το καλοκαιρι να ξεκουραστουμε...
fr3quency Wrote:
mirka Wrote:Mας ανακοινωσαν πως θα βοηθαμε στις δουλειες του σχολειου,γιατι ημαστε μεγαλα παιδια τωρα και ουτως η αλλως βοηθαγαμε στο δημοτικο...

Δέξου! Εμείς(και καλά) είχαμε πάει περιβαλλοντική και χάναμε όλα τα μαθήματα(αγγλικά, γαλλικά και μερικές φορές αρχαία). Απλώς καθόμασταν. xD

Γι΄αυτο και θα μπω στην περιβαλλοντικη :>
Reference URL's