Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Lol.Εμας παντως οπως ειπα εχουν αρχισει πολλοι καταληψη.Και εμεις αυριο.Και να πω την αληθεια με βολευει..οπως και ολη την 3η λυκειου γιατι θα διαβαζω μονο για το φροντιστηριο εστω και μονο για μια βδομαδα..Και ετσι να προχωρησουμε λιγο στην υλη στο φροντ...και ναμαι οκ!
καταληψη?τι ειναι καταληψη?
Αυτο που θα γινει στο pc σου απο τους θυμωμενους χαραλαμπους εξαιτιας των ερωτησεων σου μουχαχά, αυτα, σβηστε το μου αν ειναι, εγω ξεθυμανα παντως XD
Αυτος μου θυμιζει τον ZeCRoN στο chatroom
27% question marks rhetorical questions. sorry. Αλλα αυτος ειναι χειροτερος
0XA0X0AX0AX0AX0AX0AX0A0A0XA0AX0AX0AX0A
ναι ρε,
[Xara-lampos] ZeCRoN mporeis na kaneis kapoia protash xwris erwthmatiko?
[ZeCRoN] giati to les auto?

AJajajajajajaja

α επισης εμας στο σχολειο μας αλλαζουν το προγραμμα στα μεσα της εβδομαδας και καταληγουμε να εχουμε κανει 5 ωρες ιστορια σε μια εβδομαδα ενα πραμα, ή 0 ωρες γυμναστικης και τετοια.
XDDDDD. anyway το σχολειο ειναι χαλια

Ιωαννιδης = rock lee
συμφωνω απολυτα george7Big Grin.
Ελεος κανεις στη ζωη μου δεν με εχει πει George7 μικρε πηγαινες γυρευοντας. Αυτες τις φατσες θα στις βαλω να τις φας
ναι όπως και να το κανεις το 7 μετα το geοrge δημιουργεί δυσαρεστους συνειρμούς...

anyway, το σχολειο είναι χαλια κλπ, αλλα ευτυχώς η δυστυχώς έχω παρατηρήσει ότι εδω σε εμάς οι καθηγητές προσέχουν πιο πολύ τους θετικούς και γι'αυτο φέτος ΟΛΟΙ πήγαν θετική και θα αλλάξουν το χρόνο..τι να πεις..
Το 7 φερνει τρομο σε τουρκους για αυτο ο φιλτατος απο πανω κανει ετσι ενιγουει στο θεμα μας. Ποιος σου ειπε εσενα να με πεις Τζεορτζ7 ε ? Ποιος σου εδωσε τετοια αδεια ? Ουτε ο Ντραγκαρ δεν τα κανει αυτα

schools sucks
ελεος ρε George7. Και λέγοντας τους αεκτζήδες τουρκους (και τους παοκτζήδες βούργαρους ) κάνεις τεράστια προπαγάνδα εις βάρος της χώρας σου.. Αλλα που να τα ξέρεις εσύ αυτά? Από το σχολείο??? (και ουτε off topic ειμαιToungue)
Οχι απο τους δασκαλους στο σχολειο ( ουτε εγω ειμαι οφφ τοπικ )
ελεγα mikra αν ηξερες τι ιατρικες εξετασεις ηταν/ειναι etc...

btw

υπαρχει κανεις/καμια εδω που να μην εχει κανει το mantoux ???????
http://en.wikipedia.org/wiki/Mantoux_test

Αυτό θες να πεις; και για ποιο λόγο να το κάνω;
μην τον ακους!, ψαχνει θυματα/ασθενεις για την πρακτική του!, αποφυγέ τον!
Reference URL's