Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Τελικά αύριο no school κι έτσι.......Θα αράξω!!!!! Sleepy
(28-01-2009 04:52 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Τελικά αύριο no school κι έτσι.......Θα αράξω!!!!! Sleepy

κι εσυ εεε????Angel
θα τους κανω μηνυση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμεις εχουμε κανονικο και γραφουμαι και διαφωνισμα!!!!!!!!!!!!!!!!
Εντάξει ρε παιδιά. Μη μπερδεύεται το forums με το chat. o/

Και εμείς αύριο θα κάνουμε σχολείο, γιατί εμείς είμαστε παιδιά της γνώσης και θα μάθουμε περισσότερα πράγματα από ότι εσείς.(wtf?)

Και θέλω να τονίσω ότι έχουμε πάει μία μόνο εκδρομή, και δεν θα μας πάνε πάλι. ;'( Θέλω να κλάψω! Τέλος πάντων, αυτά παθαίνουν αυτοί που κάνουν καταλήψεις. Toungue Μόνο μονοήμερη στην Αθήνα θα πάμε, όμως δεν θα έρθω, γιατί είναι 8-9 ώρες ταξίδι.(να πας και να έρθεις)

Και Μαθηματικά/Φυσική για πάντα. <3333

Όχι εντάξει, χωρίς πλάκα τώρα. Το σχολείο μας κάνει καλό, μην παραδειγματίζεστε από τον *coughdarvorcough*. *runs*
Αύριο έχουμε σχολείο και γράφουμε ΚΑΙ κείμενα ΚΑΙ Χημεία κατεύθυνσης. Τα δύο τελευταία και τελειώνουμε! Smile
(29-01-2009 01:20 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Εντάξει ρε παιδιά. Μη μπερδεύεται το forums με το chat. o/

Και εμείς αύριο θα κάνουμε σχολείο, γιατί εμείς είμαστε παιδιά της γνώσης και θα μάθουμε περισσότερα πράγματα από ότι εσείς.(wtf?)

ναι μαθαμε.Και μαθαμε και ποσο πειραμε σε ενα τεστ αρχαιων που μολις το ειδα μου χαλασε η μερα
(29-01-2009 03:51 PM)Dittofan Wrote: [ -> ]
(29-01-2009 01:20 AM)fr3quency Wrote: [ -> ]Εντάξει ρε παιδιά. Μη μπερδεύεται το forums με το chat. o/

ναι μαθαμε.Και μαθαμε και ποσο πειραμε σε ενα τεστ αρχαιων που μολις το ειδα μου χαλασε η μερα

πρεπει να τα πηγες χαλια,για να σου ''χαλασε'' η μερα.αν ναι,ποσο χαλια τα πηγες???(ρωταω με την καλη ενοια)
(28-01-2009 09:21 PM)Dittofan Wrote: [ -> ]θα τους κανω μηνυση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμεις εχουμε κανονικο και γραφουμαι και διαφωνισμα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε θα τρελαθω????Συμφωνα με το νομο την ημεραν 30 Ιανουαριου του ετους 2009 ολα τα γυμνασια/λυκεια/αλλες μουφες μενουν κλειστα εν οψει της γιορτης των αξιοτιμων Τριων Ιεραρχων.Ή κανω λαθος? ο.ο

EDIT:Το διαφωνισμα να υποθεσω οτι ειναι διαγωνισμα
Συνγχαρητε με!!!! στο ΤΣΑΚ ειμουν να πιασω τη βαση (για αλλη μια φορα) στα αρχαια...οχι πως τα καταφερα Toungue
Me too! Παραλίγο να πιάσω βάση αλλά με έσωσε το μισό!!!

Για να δούμε τι θα κάνω τώρα....
κι εμεις σημερα ειχαμε ΚΕΝΟ!!!!!Big Grin
ε σιγα και εμεις ειχαμε στην γεωμετρια.Αυριο γραφουμε και γεωγραφια.....ξεσχιστικα στο διαβασμα θέλω να πέρασω το 19 στο επομενο τριμηνο
εγω παντωσ δεν παω σχολειο αυριο ερειδη δεν ξερω...
(12-02-2009 02:36 PM)tsexos Wrote: [ -> ]εγω παντωσ δεν παω σχολειο αυριο ερειδη δεν ξερω...

μα αυτος δεν ειναι καλος λογος για να μην πας σχολειο...εκτος κι αν εννοεις οτι θα κανεις κοπανα!
Βασικα τι δεν ξερει ακριβως αυτος?Ο.Ο
Reference URL's