Ομιτζι δε το πιστευω, λες και ηξερε το explosm.net τι καναμε την τριημερη ρε
μονο που δεν ηταν απο αυπνια
Επρεπε να πει και για τον γιακομπ'ς. Αναρωτιεμαι αν ηπιε τον γιακομπ'ς ο Καρακωστανογλου
x0ax9a0x9a0x9a0x9a09xa0x9a0 !
Οτι ναναι ειστε οεο !Τι δεν ηρθα εγω ρε ηλι8ιε?Σου ειπα ποσες φορεσ οταν πατε καπου εξω να μου πεις να ερθω.
Την μια μου λες το πρωι ενω ειμαι σχολειο.Την αλλη μου λες να ερθω στο πακιστανικο ξενοδοχειο που ειναι στην ακρη της θεσνικης και δεν εχω ιδεα ποιο ειναι...Βλακαααααααα
Υ.Γ :Πρεπει να ακουσετε την φωνη του Χαραλαμπου απτο τηλεφωνο..χαχ90αχ0α0χ9α09χ0 τα Σπαει !
Πρεπει να δειτε πως θα την επεφτε ο Σταυρος στις χοντρες συμμαθητριες μας...
^Lol.^
Also, o George7 στις pics τα σπαει.
Can't wait until Friday...τελικα οταν θες να περασουν οι μερες δεν περνανε με τιποτα.
Wheeeeeeeeeeeeeeee αυριο κανουμε μονο 2 ωρες; Ιστορια και Εκφραση Εκθεση. Το πρωι εκκλησια και τα κλασσικα.
(08-04-2009 09:57 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]^Lol.^
Can't wait until Friday...
Και'γω γιατί πάμε Αίγινα και θα φάμε φυστίκια....Και σήμερα κάναμε 3 ώρες μάθημα και 4 κενά και ήρθαν κάτι τύποι (όχι καθηγητές ήταν) και μας είπαν 3 φορές τι θα δούμε εκεί...Αούν...
(08-04-2009 09:57 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]^Lol.^
Can't wait until Friday...τελικα οταν θες να περασουν οι μερες δεν περνανε με τιποτα.
Wheeeeeeeeeeeeeeee αυριο κανουμε μονο 2 ωρες; Ιστορια και Εκφραση Εκθεση. Το πρωι εκκλησια και τα κλασσικα.
Ε νταξ. Ειναι και κατι βιντεο αλλα.... αυτα τα κραταω για μενα
ωραια!τωρα μας εμεινε μονο η αυριανη μερα την οποια θα παμε εκλλησια μονο και πρεπει να ξυπνησουμε νωρις...αλλα αφου ειναι η τελυταια μέρα ενταξει δεν μας πειραζει.Επισης θα με απουσιολογος γιατι η απουσιολογος θα λειπει και θα πρεπει να συμιωνω ολα τα παιδια(που ειναι αρκετα διοτι βαριουνται να ερχονται στην εκκλησια).Και αυτο δεν μου αρεσει φυσικα.Το απουσιολογιο ειναι ενας σκετος μπελας
(09-04-2009 09:44 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]ωραια!τωρα μας εμεινε μονο η αυριανη μερα την οποια θα παμε εκλλησια μονο και πρεπει να ξυπνησουμε νωρις...αλλα αφου ειναι η τελυταια μέρα ενταξει δεν μας πειραζει.Επισης θα με απουσιολογος γιατι η απουσιολογος θα λειπει και θα πρεπει να συμιωνω ολα τα παιδια(που ειναι αρκετα διοτι βαριουνται να ερχονται στην εκκλησια).Και αυτο δεν μου αρεσει φυσικα.Το απουσιολογιο ειναι ενας σκετος μπελας
that's right...
Γύρισα , από Αίγινα (τέλειωσαν τα μισά φυστίκια στο πλοίο) είχα και pics αλλά....μου τις διέγραψε ένας συμαθητής
και έτσι οι αναμνήσεις χάθηκαν. Και ήθελα να δίξω αυτή με τον τάφο...Πάντως ωραία περάσαμε και φάγαμε....Και τώρα διακοπέεεεεεεεες!!!
κι εγω χαιρομαι που τα χαζοσχολεια εκλεισαν!!!! γι αυτο, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΡΕ!!!
ναι ρε επισης.Και μολις ανοιξουν μας μενουν μονο δυο ενδομαδες μαθημα και 3 εβδομαδες εξετασεις αλλα αρχιζουν και οι πανελληνιες.Καλη επιτυχια σε ολους!!!!!(απο τωρα)
Ναι και δυστυχώς μας έχουν βάλει μια ύλη με ουρά...
και δίνω και για Γαλλικά μετά το Πάσχα...
Μαύρα θα περάσουμε...
Bahah,νιωστε ρε,εγω μολις θα παω σχολειο,την επομενη παω ολοημερη xD
Fail βασικα γιατι καπου εκει κοντα δινω και lower .___.
να φανταστεις οτι θα πρεπει να κανουμε τις εξετασεις στις 15 μαιου... (ξερετε, ευρoεκλογες και αλλες μπουρδες...σ_σ). σκατα θα περασουμε μετα το πασχα...
Λιούφηδες , εγώ δίνω Α2 ωρέ! Τέλως πάντων , το σχολείο άκουσα θα τελείωσει οριστικά για κάποιους τυχερούς , για 2 μήνες και 10-20 μέρες για άλλους (ανήκω σε αυτούς) στις 19 Ιουνίου! και μου φαίνεται λίγο αργά.....
●_●..........