Legendary Pokémon

Full Version: Το σχολείο...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
ναι ρε και στον ξαδερφό μου είχαν βάλει
δεν καταλαβαινω ομως γιατι πρεπει σε μας να μας βαζουν τοσα τεστ.αυτο για μενα ειναι πολυ μεγαλο μυστηριο.
εχω βαρεθει να γραφω συνεχως τεστ στη βιολογια και στη χημεια!!!ToungueToungue

επεισης εχω βαρεθει την χαζη φιλολογο μας διοτι την εχουμε 12 ωρες την βδομαδα(γενικη παιδεια +κατευθυνση)!!!ελεος ποσο ακομα θα την αντεξωToungueToungue
[mod mode]
Lol. Εντάξει βρε παιδιά, και εγώ πήρα στην Φυσική κατεύθυνσης ένα στρογγυλό 20 και στα Μαθηματικά κατεύθυνσης ένα 19, αλλά δεν έτρεξα να το κάνω post. Το ίδιο και για τους καθηγητές. Υπάρχουν 2-3 που δεν μου αρέσουν, αλλά δεν έτρεξα να το κάνω post. Αυτό το thread νομίζω δημιουργήθηκε για να λέμε την γνώμη μας για την πρώτη σχολική ημέρα. :<
[/mod mode]
(11-11-2008 09:39 PM)fr3quency Wrote: [ -> ][mod mode]
Lol. Εντάξει βρε παιδιά, και εγώ πήρα στην Φυσική κατεύθυνσης ένα στρογγυλό 20 και στα Μαθηματικά κατεύθυνσης ένα 19, αλλά δεν έτρεξα να το κάνω post. Το ίδιο και για τους καθηγητές. Υπάρχουν 2-3 που δεν μου αρέσουν, αλλά δεν έτρεξα να το κάνω post. Αυτό το thread νομίζω δημιουργήθηκε για να λέμε την γνώμη μας για την πρώτη σχολική ημέρα. :<
[/mod mode]

πρωτον δν βλεπω πουθενα να γραφει μονο για την αρχη της σχολικης χρονιας .....

και δευτερον ειπα ΜΟΝΟ οτι δν αντεχω την φιλολογο.δεν σε (αναγκασαμε)να πεις ποσο πηρες φυσικη και μαθηματικα γιατι δν ανεφερα τιποτα για βαθμολογια....Toungue
Ναι, εντάξει. Ό,τι πεις.

(11-09-2007 10:43 AM)Kalas Wrote: [ -> ]Σήμερα ήταν η πρώτη μερα της νέας σχολικής χρονιάς. Πείτε τις εντυπώσεις σας, εδώ! Εμάς στο σχολείο μου, κάναμε τον αγιασμό ύστερα μας μίλησε ο διευθυντής και τέλος μας κράτησε τα αγόρια της Γ' Γυμνασίου να ετοιμάσουμε τις τάξεις (θρανία, καρέκλες κ.λ.π)Ούτε βιβλία, ούτε προγραμμα....ΚαλύτεραBig Grin

Lugia Wrote:γιατι δν ανεφερα τιποτα

Hey kid, you're not the centre of attention in here. :<
Hey kid, you're not the centre of attention in here. :<
[/quote]

Hello, i know it and stop it!!!και σταματα να κανεις συνεχως replies γιατι ειναι βαρετο........
(11-11-2008 09:39 PM)fr3quency Wrote: [ -> ][mod mode]
[/mod mode]

στην αρχη ηταν γιαυτο το λογο, το ονομα του νομιζω ηταν "back to school", αλλα μετα απο παροτρινση δικη μου αλλαξε σε "το σχολείο..." και αυτο μπορουμε να το καταλαβουμε απο τις τελειες, ειμαι πολυ εξυπνος το ξερω, α και γιατι να συζητησουμε? για το ποιος νικησε σημερα στο ποδοσφαιρο στην γυμναστικη? μην γινομαστε χαζοι, γιατι οπως λεει η παριμοια "1+1=11"

υστ. ω ναι κανω ορθογραφικα, αλλα αυτο ειναι το trademark οτι το ποστ ειναι δικο μου
Βασικα αν ηταν μονο για την πρωτη μερα στο σχολειο δεν θα ειχε νοημα..1 φορα το χρονο θα μιλουσαμε εδω?ελεος...
Τεσπα εγω θα δολοφονησω μια καθηγητρια που μου την μπαινει συνεχεια και την εχουμε 666 ωρες την μερα και 66666666 ωρες την εβδομαδα και δεν αντεχω αλλο.Επισης,αυριο γραφω αρχαια κατευθυνσης και δεν εχω διαβασει τιποτα.Μπραβο μου λοιπον.Toungue
Μια απο τα ίδια κι εγώ, γραφω αύριο γεωμετρία και ελπίζω να συνεχιστεί η κατάληψη για να μην γράψω...
αυριο εκδρομη, δευτερα μαθημα ΔΕΝ, τεταρη μαθημα ΔΕΝ, παρασκευη μαθημα ΔΕΝ.

θα κουραστουμε παλι.....
Καλα ειστε εσεις. Εμας η φιλολογος που εχουμε λειπει συνεχια οταν δεν εχουμε μαθημα μαζι της. Αυτο ειναι γκαντεμια
εμεις τη δευτερα ΔΕΝ εχουμε σχολειο και την τριτη εκδρομηBig Grin
Τυχερα...εγω παλι εχω σχολειο την τριτη...9ωρο...και την τεταρτη γραφω αρχαια.Sad
εγω εκατσα και διαβασα τα μαθηματα της δευτερας ενω δν εχουμε μαθημα....Toungue
Reference URL's