ΝΑΙ!! Κ μεσα σ αυτους που εκαναν 40 κοιλιακους ειμαι μεσα!!
Τριτη-Τεταρτη-Πεμπτη δεν εχουμε σχολειο!!!
Τριτη-->Γιορτη
Τεταρτη-->Παρελαση
Πεμπτη-->Εκδρομη
Φατε να 'χετε!!
ΝΑΙ!! Κ μεσα σ αυτους που εκαναν 40 κοιλιακους ειμαι μεσα!!
Τριτη-Τεταρτη-Πεμπτη δεν εχουμε σχολειο!!!
Τριτη-->Γιορτη
Τεταρτη-->Παρελαση
Πεμπτη-->Εκδρομη
Φατε να 'χετε!!
καλά σε πιστεύουμε καλά σε πιστεύουμε
καλά σε πιστεύουμε
εμείς κλασσικά κάναμε βήμα σήμερα και ήμουν πρώτη σειρά και με είδαν όλοι (και με θαύμασαν φυσικά, δεν βλέπεις κάθε μέρα γαμάτους τύπους σαν εμένα) και μετά πήγα και κοιμήθηκα.
@φρ3 Ναύπλιο θα μας παν μάλλον στις 5 του Απρίλη, τελευταία μέρα δηλαδή, ψήσου.
Σταματα σε παρακαλω αυτην την συμπεριφορα! Γινεσαι αχωνευτος!!!
P.S. συγγνωμη για το spam
Ο ποκεμαν ειναι αχωνευτος μονο για αυτους που εχουν φαει ταπα απο αυτον.Ποτε προλαβε και σε ταπωσε; :x
Επισης,για να μην ειμαι off topic,αυριο θα 'χουμε 5/5 ωρες κενο <3
Γιατί ποιος θα λείπει; Ή μάλλον, what, καμια πρόβα; Παρουσίαση χορευτικού πάλι;
Και anyway, η παρέλαση στον Ωροπό είχε over9000 σχολεία, αλλά τελείωσε σε 10 λεπτά. Mετά ολοι με τα κλαρίνα και τα σαξόφωνα παίζαμε ζεϊμπέκικα (έπαιξα της Ευδοκίας, και το Nothing Else Matters στην ενορχηστρωση των Apocalyptica, οk, το άκυρο, ποιος χέστηκε; ), λαϊκά και καψουροτράγουδα μέσα στη μέση του δρόμου. Νταξει καλά ήταν, αλλά δεν είχαμε καπέλα τελικά αμώτοοοοο.
Μιαν ερώτησις, απουσίες παίρνετε αμα δεν πάτε στην παρέλαση; Ρωτάω γενικά και αόριστα, γιατί από όσο ξέρω μέχρι τώρα, μόνο εμείς επαέ στο χωριό είμαστε οι παράλητοι που παίρνουμε xD
Και στα του σχολείου προγράμματα, πότε κλείνουμε για Πάσχα;
(25-03-2009 08:30 PM)Celesi Wrote: [ -> ]Γιατί ποιος θα λείπει; Ή μάλλον, what, καμια πρόβα; Παρουσίαση χορευτικού πάλι;
Και anyway, η παρέλαση στον Ωροπό είχε over9000 σχολεία, αλλά τελείωσε σε 10 λεπτά. Mετά ολοι με τα κλαρίνα και τα σαξόφωνα παίζαμε ζεϊμπέκικα (έπαιξα της Ευδοκίας, και το Nothing Else Matters στην ενορχηστρωση των Apocalyptica, οk, το άκυρο, ποιος χέστηκε, λαϊκά και καψουροτράγουδα μέσα στη μέση του δρόμου. Νταξει καλά ήταν, αλλά δεν είχαμε καπέλα τελικά αμώτοοοοο. Μιαν ερώτησις, απουσίες παίρνετε αμα δεν πάτε στην παρέλαση; Ρωτάω γενικά και αόριστα, γιατί από όσο ξέρω μέχρι τώρα, μόνο εμείς ήμαστε οι παράλητοι που παίρνουμε xD
Στα του σχολείου προγράμματα, πότε κλείνουμε για Πάσχα;
Εμεις μονο,γιατι ειμαστε αγαμτοι.<3
Πως παιρνουμε απουσιες ρε;Αφου δεν παμε στο σχολειο,στην εκκλησια κατευθειαν. ο.ο
Νομιζω στις 10 του μηνος.
Ρε γιδ', αφού δίνουν χαρτί με ονόματα στους απουσιολόγους, να κυνηγάν τα παιδιά στον περίγυρο της Εκκλησίας. Αλλά δυστυχώς έχουμε και κάτι πολύ θρήσκους που πάνε από τις 7 στην Εκκλησία και χώνονται και δεν τους βρίσκει ούτε η μάνα τους.
(25-03-2009 08:33 PM)Mirka Wrote: [ -> ] (25-03-2009 08:30 PM)Celesi Wrote: [ -> ]Γιατί ποιος θα λείπει; Ή μάλλον, what, καμια πρόβα; Παρουσίαση χορευτικού πάλι;
Και anyway, η παρέλαση στον Ωροπό είχε over9000 σχολεία, αλλά τελείωσε σε 10 λεπτά. Mετά ολοι με τα κλαρίνα και τα σαξόφωνα παίζαμε ζεϊμπέκικα (έπαιξα της Ευδοκίας, και το Nothing Else Matters στην ενορχηστρωση των Apocalyptica, οk, το άκυρο, ποιος χέστηκε, λαϊκά και καψουροτράγουδα μέσα στη μέση του δρόμου. Νταξει καλά ήταν, αλλά δεν είχαμε καπέλα τελικά αμώτοοοοο. Μιαν ερώτησις, απουσίες παίρνετε αμα δεν πάτε στην παρέλαση; Ρωτάω γενικά και αόριστα, γιατί από όσο ξέρω μέχρι τώρα, μόνο εμείς ήμαστε οι παράλητοι που παίρνουμε xD
Στα του σχολείου προγράμματα, πότε κλείνουμε για Πάσχα;
Εμεις μονο,γιατι ειμαστε αγαμτοι.<3
Πως παιρνουμε απουσιες ρε;Αφου δεν παμε στο σχολειο,στην εκκλησια κατευθειαν. ο.ο
Νομιζω στις 10 του μηνος.
Nαι στις 10 είναι που εμείς θα πάμε στην Αίγινα.
Τελικά Παρέλασα...κάτσαμε 3 ώρες όρθιοι αλλά καθώς περιμέναμε να αρχίσει η παρέλαση , μιλούσε ένας και έλεγε κάτι για Εταιρίες των Φιλικών για τη Ρωσία , για Τούρκους και ούτε οι καθηγητές δεν τον άκουγαν και είχε φάση..xD και στο τέλος είπε : Ευχαριστώ που μ'ακούσατε αλλά κανείς δεν τον άκουσε...(μόνο κάτι "Φιόγκοι"
(25-03-2009 08:58 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Τελικά Παρέλασα...κάτσαμε 3 ώρες όρθιοι αλλά καθώς περιμέναμε να αρχίσει η παρέλαση , μιλούσε ένας και έλεγε κάτι για Εταιρίες των Φιλικών για τη Ρωσία , για Τούρκους και ούτε οι καθηγητές δεν τον άκουγαν και είχε φάση..xD και στο τέλος είπε : Ευχαριστώ που μ'ακούσατε αλλά κανείς δεν τον άκουσε...(μόνο κάτι "Φιόγκοι"
κι εγω παρελασα και ηταν ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ,γιατι
1 με τυφλωνε ο ηλιος
2 καθομασταν 2,5 ωρες,λες και παιζαμε αγαλματακια-ακουνητα-αγελαστα
3 μας ματιαζαν ολοι
4 εσκαγα απ την ζεστη
το μονο καλο ηταν οτι ημουν απ τους 1ους στα αριστερα,εννοω οι διπλανοι μου ηταν 3η γυμνασιου και σε υψος ημασταν ισα ισα!!!
Και μένα οι διπλανοί μου πήγαιναν δημοτικό και ήταν πιο ψηλοί. Και δεν παίζαμε αγαλματάκια , 3 ώρες μιλούσαμε και λέγαμε μπούρδες. Χα!
Και μετά πήγαμε Γκούντης και σε ταβέρνα και κάτσαμε 5 ώρες....
(αλλά αυτά δεν έχουν σχέση με Σχολιό.)
(25-03-2009 08:13 PM)Mirka Wrote: [ -> ]Ο ποκεμαν ειναι αχωνευτος μονο για αυτους που εχουν φαει ταπα απο αυτον.Ποτε προλαβε και σε ταπωσε; :x
οπότε αυτη είναι μια απόδιξη οτι ο pokeman
είναι αχώνευτος! (διώτι ο Stardust_Hunter δεν έχει φάει τάπα!) Σήμερα βαριώμουν όλη τη μέρα... καλά που είχαμε και φυσική και βρήκεε λίγο ενδιαφέρων η μέρα!
Εμείς κάναμε αποχή,την τελευταία ώρα μπήκα μόνο τις 13 και 12(από το παράθυρο επειδή είχε πολύ ήλιο και βαριόμουν,απουσία πήρα)και τις 13 και 28 είπα στην καθηγήτρια και μας άφησε να φύγουμε(τους υπόλοιπους,εγώ έφευγα και μόνος μου).
(27-03-2009 06:42 PM)Johan Wrote: [ -> ] (25-03-2009 08:13 PM)Mirka Wrote: [ -> ]Ο ποκεμαν ειναι αχωνευτος μονο για αυτους που εχουν φαει ταπα απο αυτον.Ποτε προλαβε και σε ταπωσε; :x
οπότε αυτη είναι μια απόδιξη οτι ο pokeman είναι αχώνευτος! (διώτι ο Stardust_Hunter δεν έχει φάει τάπα!) Σήμερα βαριώμουν όλη τη μέρα... καλά που είχαμε και φυσική και βρήκεε λίγο ενδιαφέρων η μέρα!
δεν δειχνει αυτο, απλως δειχνει οτι καποιοι ασκουν προπαγανδα (τςςςςςςς) εναντιον μου σε ατομα που μολις γραφονται, αλλα καλυτερα ετσι, ο ταρτς κατανταει βαρετος, ΦΕΡΤΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΡΕ!
εμεις παμε εκδρομη την πεμπτη, το εχω ξαναπει και το ξερω αλλα κλαην και τελικα δεν παμε ναυπλοιο, αλλα και παλι κλαην, εχω παει.
Τιμη και Δοξα στο Α3 ρεεεεεε (ασχετο)
(27-03-2009 07:04 PM)pokeman Wrote: [ -> ] (27-03-2009 06:42 PM)Johan Wrote: [ -> ] (25-03-2009 08:13 PM)Mirka Wrote: [ -> ]Ο ποκεμαν ειναι αχωνευτος μονο για αυτους που εχουν φαει ταπα απο αυτον.Ποτε προλαβε και σε ταπωσε; :x
οπότε αυτη είναι μια απόδιξη οτι ο pokeman είναι αχώνευτος! (διώτι ο Stardust_Hunter δεν έχει φάει τάπα!) Σήμερα βαριώμουν όλη τη μέρα... καλά που είχαμε και φυσική και βρήκεε λίγο ενδιαφέρων η μέρα!
εναντιον μου σε ατομα που μολις γραφονται, αλλα καλυτερα ετσι, ο ταρτς κατανταει βαρετος, ΦΕΡΤΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΡΕ!
οχο εσυ δεν αξιζεις να ανεφερνεις το ονομα μου.Και νουμποτερος απο μενα κανεις δεν θα ερθει.Ακομη και αν ερθει εχω τροπους να βοηθαω εγω.
και για να μην ειμαι off topic σημερα στο σχολειο ηταν πολυ βαρετα.Τελειος ομως.Καλα που χαμε τον φιλοσοφο και μας ξυπνισε με την αγριοφωναρα του
για μια φορα αμα εχεις την καλοσυνη
ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΜΕ