Bασικα οκ το εθεσα λαθος.Γραψτε λαθος στο καλους καθητητες για πολη και οχι για επαρχια.Αυτο ηταν βλακεια.
Εγω λεω οτι δεν συγκρινετε και σε αλλα θεματα σχολικα και οχι μονο.Και οτι αυτο για τη φασαρια κ.τ.λ.π μου φαινετε οτι ναναι
καλα ε, πιστευω οτι θυμαστε για εκεινον τον μαθηματικο που εσπασε τα ποδια του και τα χερια του οταν επεσε απο τα σκαλια ε? οχι? χεστηκα
τεσπα, που λετε μας αναπληρωσε ενας αλλος, που δε θα πληρωνοταν για τα μαθηματα που θα μας εκανε. Παραπροχθες, επαθε εγκεφαλικο αυτος, και μαλιστα οταν επεσε χτυπησε και την μεση του. Και το απιστευτο δεν ειναι αυτο, το απιστευτο ειναι οτι ΝΑΙ, σημερα ηρθε και μας εκανε μαθημα, εχοντας παθει εγκεφαλικο, και ξεροντας οτι δε πληρωνεται για τα μαθηματα που κανει σε μας. Δλδ γινεται καποιος να θελει να διδασκει τοσο πολυ?!?!?!
λοιπον,πηρα χθες σε τεστ βιολογιας 19+,οικιακης 19 και κειμενων 16 και σημερα γραψαμε εκθεση......
αχ τι ωραια που ειναι οταν ξυπνας οτι ωρα θες ....γιατι δεν σε νοιαζει ....επειδη δεν βαζουν παρουσιες...
Chaos στο profil σου λες ότι είσαι του 95 στη δευτέρα γυμνασίου δεν έχουμε βιολογία! Πρώτη ή τρίτη είσαι;; Τέσπα οικιακή, ιστορία, θρησκευτικά, γερμανικά 20!!!
(07-12-2008 08:58 PM)Bills Wrote: [ -> ]Chaos στο profil σου λες ότι είσαι του 95 στη δευτέρα γυμνασίου δεν έχουμε βιολογία! Πρώτη ή τρίτη είσαι;; Τέσπα οικιακή, ιστορία, θρησκευτικά, γερμανικά 20!!!
1 παω 1η γυμνασιου (προσωπικοι λογοι)
2 μπραβο σου!!!
Thank ya
Προσωπικοί λόγοι τέτοιου είδους υπάρχουν 2 νομίζω σόρυ που επεμβαίνω στα προσωπικά σου
1ον Έμεινες πράγμα που δεν πιστεύω αν κρίνω από τους βαθμούς που γράφεις
2ον Έχεις χάσει χρονιά δεν ξέρω πως και γιατί αλλά ξέρω κάποια άτομα που έζησαν στη Γερμανία και έχασαν χρονιά εκεί
Δεν ξέρω και δεν επιμένω να πεις γτ, αν θες πες να διαγράψω αυτό το ποστ
Tι να πω γιαυτο που εμαθα και εχει βουηξει ολη η Ελλαδα...Κριμα στο παιδι..
Ολοι λενε οτι θα κλεισουν τα σχολεια αυριο ειτε ως καταληψη ειτε ως αποχη και θα γινουν πορειες..Εγω συμφωνω παντως αυτα τα πραγματα ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ...κριμα τι να πω...Θα δειξει αυριο...ΚΡΙΜΑ :/
Κριμα δεν λες τπτ..Παιδί ήταν στην ηλικία μας πάνω κάτω, ότι και να πω είναι λίγο..
εγω λεω... χανω νοσοκομειο εξ αιτιας του ...
[/quote]
παω 1η γυμνασιου (προσωπικοι λογοι)
[/quote]
Ναι οντως και στο γυμνασιο που παω εχει παιδια που επρπε να πηγαιναν δευτερα αλλα πανε πρωτη επειδη στην πρωτη δημοτικου τα αφησαν οι γονεις τους
Αύριο νο σχουλ αλλά δεν μου αρέσει καθόλου ο λόγος
Προφανώς αυτό το έκαναν επειδή τα παιδιά ήταν έτοιμα να κάνoυν αποχές και καταλήψεις.
Ναι αλλά πάλι δε τις γλυτώνουν
Εμείς κάναμε "κατάληψη" το πρώτο δίωρο μετα κανονικό μάθημα αλλα οι περισσότεροι έφυγαν.